c00lrelax on numara olmuş. Dokuyucu bana grenaj göndermiş :flower:
MEGELLİ KULLANICISI OLARAK MOTOR GÜZEL TİP OLARAKTA TÜM EMSALLERİNİ GERİDE BIRAKIYOR .. İLK SIFIR ALDIĞINIZDA GÖSTERGE DEĞİŞİM SORUNU YADA ROLENTİ SENSÖRÜ GİBİ BENZİN KEÇESİ KAÇAĞI GİBİ BİRKAÇ ARIZA ÇIKARIYOR FAKAT SERVİSLERİ HEMEN HALLEDİP TESLİM EDİYOR.. ONDAN SONRA HİÇBİR SIKINTI VERMİYOR CİĞERİ SAĞLAM MAKİNA VE SESİDE TATMİN EDİCİ.. BEN EN FAZLA 161KM. GÖRDÜM.. MEGELLİYİ TAVSİYE EDİYORUM 4500 KM Yİ GEÇTİ HALA İLK GÜNKÜ GİBİ CANAVAR. TİTREŞİMDE AZALDI. MİLLETİN ABARTMASINA BAKMAYIN. 3 KURUŞA 5 KÖFTE İSTEYEN ARKADAŞLAR HAYATINDA MOTORA BİNMEMİŞ İLK BAŞLANGIÇ YAPAN ARKADAŞLAR ÖYLE BİR KONUŞMUŞKİ BURDA SANIRSINKİ 40 YILLIK UZMAN.. UZUN LAFIN KISASI ALINABİLECEK İDEAL BİR MOTOR... AYRICA BU FORMDA 50 TANE MEGELLİ KULLANICISI VARSA 30U KÖTÜLEMEYE ÇALIŞMIŞ FAKAT HENÜZ DAHA HİÇ BİRİ SATMIYOR NEDENSE .) SON OLARAK BU MAKİNAYI ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM 3 5 İNSANIN LAFINA BAKARAK KARARINIZDAN CAYMAYIN. ÖNERİLERİ DİNLEYİN AMA KESİNLİKLE ALMAYIN DİYEN ADAMLARADA KULAK ASMAYIN .) BEN ALIRKEN TEK BİR KİŞİYE BİLE SORUP ARAŞTIRMADIM BU MOTORU BEĞENDİM GİTTİM ALDIM. VE GAYETTE MEMNUNUM. .7 8 MİLYAR VERİP 15 MİLYARLIK MAKİNA KALİTESİ BEKLEYEN İNSANLARDAN DEĞİLİM .) KEŞKE KIMSEDE OLMASADA SADECE BENDE OLSA BU MAKİNA HİÇ SKINTI DEĞİL .) FARKLI OLMAYI SEVİYORUM. KENDİNİZ OLUN .. ADAM SİZİN GİBİ AZ PARASI OLAN ADAMLAR İÇİN YARIŞ MAKİNASI TASARLAMIŞ ZEVKİNİZİ ALIN DİYE AMA BİZİM MİLLETİMİZ HALA 3 KURUŞA 5 KÖFTE PEŞİNDE. AFEDERSİNİZ GÖTÜNÜZ YETİOSA 15 20 MILYAR BIRIKTIRIN GIDIN DAHA İYİSİNİ ALIN AMA YETMİOSADA BİNDİĞİNİZ MOTORUNDA HAKKINI YEMEYİN.. Kİ ZATEN DANDİK BİR MOTOR MARKASI DA DEĞİL MEGELLİ.. PİSTLERDE YARIŞLARI HALAN DAHA SÜRMEKTE. 20 BİNDEN FAZLA KULLANICIYA HİTAP EDİYOR AVRUPADA. HAYIRLI GÜNLER SAYIN MEGELLİ FANLARI .) NASIL FANLARSINIZ ONUDA ÇÖZEMEDİM BY
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
AYRICA MAKİNAYI ALIP DAHA 500 600 KM GEÇMEDEN SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN ÇOĞU MEMNUNİYETSİZLİKTEN DEĞİL !! KENDİLERİNE ÖZ GÜVEN GELİP 250CC LERİN ONLARI KESMEDİĞİNİ BASİT GELDİĞİNİ FARKKETTİNİ SANIP HEMEN SATIP YÜKSELTMEK İSTEYEN İNSANLARDIR.. .. ÇÜNKÜ BOYUT OLARAKTA AZ BİRAZ UFAK KALIYOR VE HAFİF MOTOR OLDUĞU İÇİN DÜŞMENİZ DEVİRMENİZ ÇOK ZORLAŞIYOR. HİÇ SÜRMEYİ BİLMEYEN Bİ ADAMA MEGELLİ SÜRMEYİ KENDİSİ SAHİBİNE ÖĞRETİYOR YARDIMCI OLUYOR .) ÇÜNKÜ HAFİF.... BU NEDENLE ÖZELLİKLE MEGELLİYLE BİRLİKTE YENİ BAŞLAYAN KİŞİLERE MAKİNA SÜRMEK KOLAY GELİYOR ÇOK BASİTMİŞ ZOR DEĞİLMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜP HELEDE PARASIDA VARSA HEMEN YÜKSELTMEK İSTİYORLAR..
kardeş bana boş muhabbet yapma.. çoluk çocuk azıyla konuşma.. siteyi meşgulde etme.. ben megelli kullanıcısı olarak burda bilgi almak isteyen arkadaşlara bilgi vermek istedim.. kimseye yalan sölicek yaşta eğlenicek yaşta değilim ben .) megelli kullanıcısı olmadığın çok belli diyorsun.. insanları tanımadan yargılama zihniyetinden kurtulun artık.. sen beni faceden eklede kullandığım makinaları gör.. megelliyede biniorum ferrariyede.. tipi hoşuma giden herşeye binerim ben.) ucuz pahalı farketmez yeterki hoşuma gitsin.bugün binerim bi bakmışsın yarın sıkılmış bedavaya satar veririm öyle bi insanım ben.) o yüzden kimseyi ttanımadan yargılama delikanlı..bilgi almak isteyen arkadaşlarına engel olma.. ayrıca megelliyle gerçekten ilgilenen arkadaşlar facebook tan beni ekleyip gerekli bilgi alabilirler. resimlere göz atabilirler..video çekmeye fırsatım olunca ceker koyarım faceye.... 162 gördüm hatta ama 160 yazdım ben.. i günler
https://www.facebook.com/oscar.istnbul
Dostum uslubunu düzeltmelisinki muhattap bulasın, formu karşılıklı atışmaya götürmeyi doğru bulmadığım için uzatmayacagım. Kendi fikrimi söyledim.
Şunuda söylemek isterim, siteye dün üye olup, bugün megelliyi baş tacı yapman enteresan geldi bana. Maddi durumun çok iyi olabilir bu kimseyi ilgilendirmez elbette. Ancak küçük bir ayrıntıyı atlamayalım herkesin senin kadar bol değil parası. Pek çok kişi kredi çekip satın alma yoluna gidiyor mecburen. İnsanlar bu sitelere girip bilgi almak istiyorlar, yanlış yönlendirmenin birkaç bayi dısında kimseye faydası olmayacaktır.