Bu zihniyetle ne kadar ilerleyebiliriz ?

İşten çıktım eve gidiyorum ileride kırmızı ışık var.durdum kırmızıda yanıma r1 li motor geldi.benim motorun rengi siyah beyaz.bende korumaların hepsini renge uyumlu aldım eldiven dahil.
neyse adam geldi yanıma dokundu sırtıma döndüm.kaskı yukarı kaldır gibi el işareti yaptı.
neyse kaldırdım hayırdır dedim.birader dedi neden böyle altında cbr250 veya kawasaki varmış gibi giyindin dedi.anlamadım dedim.bu motora hiç uymamış siyah deri ceket giysen yeter bundan düşşsen ne olucak.150 cc makina yapsa yapsa 130 yapar ne gereği var bu kadar korunmanın dedi.bende birader canımı sıkma yerle bir ederim seni dedim.biraz ukala tip.senlemi uğraşıcam 150 cc lik makinanla yoluna git sen dedi kırmızı da da geçti gitti.
ben anlamıyorum ki.benim motordan düşünce hiç bir yerime birşey olmayacak sanki.dingil herif ::rantinp:

Onlara kulak asma sen doğru olanı yapıyorsun.

O herif o zihniyetle çok yakın zamanda umarım görmez ama ebesinin örekesini görecekmiş gibi duruyor.

Açılmak için açılmış bir konu. Film sahnesi gibi. Konu kilit + üye ban

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi ama bana denk gelmesin onu motorunun egzozuna takar gaza basarım

Koımpleks + Hayal ürünü Gibi Geldi Bu başlık Ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum.

Ekipmanları merak ettim doğrusu bir fotoğraf koyabilir misiniz? Motorla birlikte de olabilir

yine olmamış birşeyi olmuş gibi yazmış arkadaş fazla kompleksli sanırım.

Kendinizi küçümsemeye ne kadar meraklısınız. Ben de böyle bir olayın olmasına ihtimal vermiyorum.

Hocam kusura bakma ama açtığın konulara bakıyorum da, yok bana böyle dedi döverim dedim, yok sıkıştırdılar elimden zor aldılar vs. Yapma böyle şeyler. Gereksiz konu bunlar.

Tekrar hoş geldin Ziya abi..

170 gider bu motor, Ziyaaa, 170 yapmasa da 146 yaptim, Ziyaaaaa, kuba kadar kuba işte..

Kıskanmış seni boşversene.bende 150lık kullanırken yazın sırtlığıma kadar takardım.Motor kültürü şart r1 sürmekle bitmiyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
No SS No Güven

siz adamın yazdıklarına inanmıyorsanız türkiyede yaşamıonuz ne tipler ülkemizde bir bilseniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar