[Kocaeli - MT]

Tanidik oldugu zaman vefat ettigi zaman cok uzuluyorum ve uykularim kaciyor,ailesine karsi mahcup oluyorum cenazeye gittigimde acaba beni gorunce kizarlar mi? Yoksa daha da mi uzulurler diyorum. Daha sonralari beni sahilde orda burda motorla gorunce uzuluyorlar ve sat artik sunu binme diyorlar ve onlarin bu sekilde tekrar tekrar uzmekte beni uzuyor.

Fabrikadan izin istiyorum cenaze icin izin vermiyorlar gidip rapor aliyorum be bu bana bir suru sikinti yaratiyor. Daha uzar gider..

Merakini giderebildim mi eray? Tanimadigim biri oldugunda zil takip oynamiyorum herhalde bak once ne yazmisim? Insallah ciddi birseyi yoktur yazmisim ;)

Bu söylediklerinin tamamı için yine de yeterli değil. Her kim olursa olsun "birisi bana saydıklarından bir tanesini söylemese bile" bu bahsettiğin üzüntüyü yaşıyorum.
Umarım kötü bir şey değildir,
kazasız, belasız olan keyifli sürüşler dilerim.

eray nerelerdesin biz komoto gurubunu kurduk sen yoksun alooo
hadii gel bir yüzünü görek

kocaeli motorsiklet tutkunlarını sınıf model cc farkı gözetmeksizin aramızda görmekten sevinç duyarız.
çarşamba günleri toplanıyoruz. gelmek isteyen olursa bana bu numaradan ulaşsın 0 542 527 52 80
kocaelinin en aktif gurubuna sizleride bekleriz....

Gençler uzun zamandır ortalıklarda yoktum cbr250 yi sattığımdan ve 1000rr la kaza yaptığımdan dolayı buluşmalara gelemedim. Şimdi vatan borcumu ödemeye gidiyorum kasımda askerim tanıdık tanımadık herkese hakkım helal olsun 6 ay sonra tekrar görüşmek üzere. Artık izin falan olursa arada yazarım kendinize iyi bakın :king:

rq7

Gençler uzun zamandır ortalıklarda yoktum cbr250 yi sattığımdan ve 1000rr la kaza yaptığımdan dolayı buluşmalara gelemedim. Şimdi vatan borcumu ödemeye gidiyorum kasımda askerim tanıdık tanımadık herkese hakkım helal olsun 6 ay sonra tekrar görüşmek üzere. Artık izin falan olursa arada yazarım kendinize iyi bakın :king:

Kocaeli mt bir asker daha gönderiyor demek :) yolun açık olsun kardeşim Allah tez zamanda bitirip tekrar ailene yuvana dönmeyi nasip etsin inş. benden yana varsa hakkım helal olsun hayırlı tezkereler..

Hayirlisiyla gidin gelin insallah..
Bu arada biz hic karsilastik mi? Gecen yaz ozgur,kadir,saban ve ben iznige giderken beyaz bir 1000rr vardi,iznige gelmemisti golcuge kadar gelmisti bizle, sag yan grenaji yoktu? O senmiydin?

Bizden yanada helal olsun.. Kazasız belasız sıkıntısız gider gelirsin inşallah. Allaha emanet ol. ;)

arkadaslar izmitte artçi olarak 250-600cc motorlara beni alabilecek varmi ? hayatimda hic 150cc den yuksek motora binemedim yahu . gerekirse benzin parasini veririm . iki tur arkada gezdirecek yokmu izmitte

arkadaslar izmitte artçi olarak 250-600cc motorlara beni alabilecek varmi ? hayatimda hic 150cc den yuksek motora binemedim yahu . gerekirse benzin parasini veririm . iki tur arkada gezdirecek yokmu izmitte

Cok cesaretlisin :) sezin bitti ama onumuzdeki yaz seni arkadasimin arkasina bindireyim? 600 yada 1000 cc. Ama bastan soyleyeyim sonra beddua etmek yok :)

Kocaeli MT yaz gibi sizde arazi mi oldunuz? Haldiz Honda da 12.000 bakimindayim hava super..

arkadaşlar facebookta Komoto adlı grubu arayınız. artık oradayız...

Soğuk havalar için termal içlik, eldiven, vb ihtiyaçlarım var.
Genelde soğuk havalarda pek çıkmıyorum ama gerekli de oluyor.
Bir yığın marka var karar veremedim, sizler ne kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar