- Konu Yazar
Sonunda istediğim işi buldum ve başvurum kabul edildi
) Dilek ecza deposunda motorlu kurye olarak işe başlıyorum arkadaşlar
Tüm ekipmanı vericekler ve yamaha ybr yada honda cbf model motosiklet tahsis edicekler sabah 8 akşam 7 çalışcam eskişehir genelinde tüm eczanelere hizmet edicem ve asgari ücret bi fabrikadan belki 3 saat fazla çalışcam ama aynı maaşı alıcam belki ama başımda biri yok sadece verilen görevi yapıcam topluluk içinde seri üretim şeklinde bantı takip etmicem yetişemedim ürünler gitti demicem
Hem sevdiğim bi işi yapıcam hem para kazanıcam hemde yeni motosiklet için para biriktircem
Benim için hayırlı uğurlu olsun şartları normal biri için belki ağır belki zor bi meslek ama benim sevdiğim bişey olduğu için en azından ilk bikaç ay her sabah heycanla gideceğimden eminim
Allah kaza bela vermesin hayırlısıyla bu işin üstesinden gelicem 
Bu işi yapan arkadaşlar çalışma sistemini biraz anlatabilirmi acaba tam bi bilgim yok bana bütün siparişleri sabahtan vericeklermi yoksa her siparişi verdikten sonra depoya gelip gelip yeni siparişimi alıcam nasıl bi sistem
Bu işi yapan arkadaşlar çalışma sistemini biraz anlatabilirmi acaba tam bi bilgim yok bana bütün siparişleri sabahtan vericeklermi yoksa her siparişi verdikten sonra depoya gelip gelip yeni siparişimi alıcam nasıl bi sistem