TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Engin abi kırdın geçirdin beni bea :) Yeni gördüm gül gül karnım ağrıdı :queen:

gerilim-korku-aksiyon içerikli, Riddick ve fast and furious filminden alıntılar varmış videoda az kalmış bitmesine :p

mehmet o çatlama için depo altındaki ikincil filtrenin baglandıgı zımbırtının bozuk olmasından kaynaklanıyor diyor ustalar..bazı kuryeler de egzozun içinde susturucu parçalanıyor zmanla kendi kendine geçiyor hiç uğraşma diyorlar..kmsi yüksek apachelerde oluyor bu durum..istersen şöyle yap..motoru çalıştır.egzoz çıkışını iyice kapat, iki saniye sonra falan stop ederse çatlak yoktur:cat:

Egsozu kapattım muhafazanın altında su deliği var ince onuda tıkadım stop ediyo ama yerine göre genelde ilk çalıştığında çat çat ses yapıyo boğaz keçesini 3 kere değiştirdim en son dedi çatlak var bi yerden kaçırıyo dedi ısınıncada genelde bir şey yok. 1 saat süreyim gelip stop edeyim 15 dk sonra çalıştırayım aynı iğrenç bi ses çıkıyor deli ediyor insanı km de oldu 26 000 :)

3.500 tl ye 2011 model 8.000 de temiz tvs apache almak mı mantıklı ,
4.250 tl ye 2012 model tvs apache almak mı daha mantıklı ?
yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler

Engin sana yağ yakan Apache videosunu atacağımı söylemiştim al sana malzeme çıktı :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151977135774653&set=vb.696739652&type=2&theater

Arkadaşlar bu motor benim motorumdu ben büroda çalışırken patrona zorla bu motoru aldırmıştım sonra 2 ay olmadan sıkıntılar çıktı işi bıraktım ve motor 2300 km idi otoparka bıraktım sonra motor 5-6 ay otoparkta yattı sonra patron yeni eleman aldı ve eleman bu motorla 3-4 kez sağlam kaza yaptı sonra bir ara bu motor çalındı sonra bulundu 1600 tl masraf ettiler ve o elemanı işten çıkardılar sonra bizim mahallede arkadaş oraya işe girdi ve motoru 1 haftada bu hale getirdi.Yani bu motorun başına gelmeyen kalmadı.Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye boşuna dememişler.

gerilim-korku-aksiyon içerikli, Riddick ve fast and furious filminden alıntılar varmış videoda az kalmış bitmesine :p

ARkadaşlar çağrı bana söledi, videoları beğenmemiş ve her sabah aynı geziyi kendi başına yapıp baştan bideolar çekiyormuş. motorların rengini değişip montajlıcakmış :)

Engin sana yağ yakan Apache videosunu atacağımı söylemiştim al sana malzeme çıktı :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151977135774653&set=vb.696739652&type=2&theater

Arkadaşlar bu motor benim motorumdu ben büroda çalışırken patrona zorla bu motoru aldırmıştım sonra 2 ay olmadan sıkıntılar çıktı işi bıraktım ve motor 2300 km idi otoparka bıraktım sonra motor 5-6 ay otoparkta yattı sonra patron yeni eleman aldı ve eleman bu motorla 3-4 kez sağlam kaza yaptı sonra bir ara bu motor çalındı sonra bulundu 1600 tl masraf ettiler ve o elemanı işten çıkardılar sonra bizim mahallede arkadaş oraya işe girdi ve motoru 1 haftada bu hale getirdi.Yani bu motorun başına gelmeyen kalmadı.Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye boşuna dememişler.

tam malzeme çıktı dicektim ama linki açamadım :)

49PJT.jpg
https://www.facebook.com/SRHTSGLM

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

Engin beceremedim sen benim profile gir face de orada var video

bulamadım bende resimler var bi sürü bide ne buldum cbf de severmişin haberimiz yok :D

3.500 tl ye 2011 model 8.000 de temiz tvs apache almak mı mantıklı ,
4.250 tl ye 2012 model tvs apache almak mı daha mantıklı ?
yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler

Motor temiz ise bence alinabilir 8000 km hic bisey
Sifirda alsan tabi daha iyi olur sadece maddiyat varsa sorun yok
Ama 4250 tl ile is bitmiyor
Plakasi ruhsati cantasi carti curtu sana 4700-4900 arasi gelebilir bilgin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar