TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adam 2012 Apache'ye 4.100 fiyat yazmış. 7500km de motor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-gorunusunden-daha-temiz-olduna-inan-141823919/detay
2 gün içinde satmazsa da vazgeçecekmiş :queen:

bu adam bu fiyata satsın bende 5.000 den aşşağı satarsam namertim :D kaldıki aklımdaki rakam zaten 4 ay sonra 4,700 den ilan açmak bu arada. sıkı bi pazarlık olsa anca ve anca 4,600 yaparım :)

zaman bol ve gezecek yerde bol siz isteyin gezeriz

bana gezelimmi diye sorma abi heryere gireriz ayak basılmadık yerler balta girmemiş ve selami abinin hız yapmadığı yollar olsun herzaman varım :p

:pl:Yarin benim dogum gunum ya la hediyeleri hazirlayin koltunuza ciger surerim kediler gerisini halleder cirmik cirmik ..

geçen pazarda benim doğum günümdü atladık zıpladık unuttuk gittik :D ama sağolsun arkadaşlar sabah buluşmada kutlamıştı :))

hem bu arada doğum günümüz iyiki 29 Şubat değil :) adamlar 4 yılda bir kutlayabiliyor ancak :D acıyorum onlara :D:D

Son düzenleme:
arkadaşlar yarış pisti hazırlanmış vaziyette bu gün gidip konturol ettim
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151951006914371&set=pcb.10151951007264371&type=1&theater
yarın güzel olacak ayrıyetten deyişik yerlerede gidebiliriz

Saatler bu gece geri alinacak arkadaslar haberiniz olsun.. telefonlar artiik kendi aliyo ama dikkat edin. 1 saat geri alinacak.

yarinki gezi icin anadolu yakasindan gelcek arkadaslar nerde bulusup yola cikacak bende gelmek istiyorumda

Evet arkadaslar anadolu yakasi saat 9.30 da engin bizi kopruyu gectikten sonra sapakta karsilayacak
Sonrada bayram (kuroscu) nun dedigi yerde hepberaber bulusacagiz

suan icin aksi bir durum yoktur sanirim gelmeyen isi cikan varmi?

Evet arkadaslar anadolu yakasi saat 9.30 da engin bizi kopruyu gectikten sonra sapakta karsilayacak
Sonrada bayram (kuroscu) nun dedigi yerde hepberaber bulusacagiz

suan icin aksi bir durum yoktur sanirim gelmeyen isi cikan varmi?

senin için evine gelirim abi ayıp ettin :D

sertaçında dediği gibi bu gece saatler geri alınıyor bide kahvaltı işini nasıl halletcez :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Yarın kahvaltıyı nerede yapıcaz peki ? Buluşma saat yer ayarlayalım

ben seni bizim burda tır parkında bekliyeceğim 9 gibi burda ol sonra stadın ordaki sapakta beraber Selami abileri karşılıcaz kırmızı halıyı unutma :D gelecek olan varmı artcı olarak beğenmedikleri cbf m de 4 kişilik yer var sigorta poliçesinde öle yazıyoda 4 kişi alabilirim ben :D

durum şöyle sanırım

1 Selami
2 Sabri
3 Sertac
4 Eröl
5 Beykozlu
6 Kuroscu
7 Kaan (yeğenim olur)
8 CBF1000RR Engin (yani ben) :queen:
9 Mustafa (mahalleden arkadaş sarı apache)
10 Mustafa( selami"in kardesi gri apache)
11 Serhat
12 Muhammed

Engin im saolasin kardesim benim eyvallah

Beyler caylarr benden simit pocalarda sizden :)

20-25 kisilik cay seker bardak hazirladim ona gore :)

Çaylar selami abiden gene heralde 5 kg lik su felanda alırız orda yeter heralde fazla bile gelir poğça börek felanda alırız sabah çıkarken İyi gider ben sabah 9 a doğru tırların park yerinin emniyet şeridindeyim görüşürüz.

Artısı olmayanlara duyrulur halıcıoğlu taraflarında oturan Twin ( Can ) Nickini tam çıkaramadım Özkan abi gelcekseniz ayarlama yapalım artçısı olmayanlar feshane eyüp taraflarından buluşup alırız ben 1 kişi alabiliyorum can abime söyledim eğer gelirse yarın gidip alıcam.

sertaç bayram abinin dediği yeri biliyormusun

hasdal dan falan bahsediyorsan tam bilmiyorum bulunur ama konu o değil abi avrupalılar birbirine yakın yerde buluşması gerekir diye düşünüyorum. çünkü çiftalanda herkes buluşsun o zaman hasdala kadar ayrı ayrı gideceksek.

sen kaan ile birlikte gideceksen karşıdakileri karşılamaya geriye kalanlar da feshane önünde buluşsun bayram abide gelsin oraya oradan hep birlikte hasdala gidiş yapalım. en güzel plan bu şimdilik. bayram abinin telefonu kimde varsa pm atabilirmi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar