- Konu Yazar
Arkadaşlar yaklaşık bir saat kadar önce evde kimsenin olmaması bir yana yemek te bulunmaması sebebiyle dışarı çıkıp bir şeyler yiyeyim dedim. Yürüyüş yoluna geldim trafiğe kapalı bir yol ve bir lokantaya girdim ve lokantanın yolun kenarında açık alanda bulunan masasına oturdum... Yemeğim geldi ve yemeye başladım ki bir anda karşı masamda oturan küçük çocuk telaşla ayağa fırladı ama bir elinde çatalı gözü benim sırtımın dönük olduğu istikamete bakıyordu ve şaşırmıştı. Belli ki bir şeyler oluyordu. Tam kafamı çevirecektim ki yoldan geçen kurbanlık hayvana takıldı gözüm
Başıboş ve muhtemelen sahiplerinden kurtulmuş kaçıyordu hayvan... Tabi kısa sürede görenlerin çocuk ve kadınların çığlıkları falan hayvan daha da telaşlandı. Yürüyüş yoluna yeni girmiş ve içlere doğru ilerlerken çığlıklar ve arkasından kovalayanların hayvanı daha fazla panikletmesi ve saldırganlaştırması sonucu sağa sola saldırmaya başladı hayvan, aslında saldırmak değil de kalabalıktan kaçma çabası diyelim çünkü önüne biri çıktığında yönünü değiştirip başka bir yöne koşuyordu... Daha sonra da bir fatura ödeme noktasına camından içeri daldı ön ayakları içeri girdi arka ayaklar dışardaydı ve içerdekilerin bağırmalarıyla hayvan geri çıktı ve karşı dükkanlara doğru koşarken önüne atlayanlar yüzünden yürüyüş yolunun daha ilerisine doğru iç kısımlarına doğru kaçmaya başladı... gözden kaybolunca tekrar lokantaya döndüm...
Bir kaç dakika sonra hayvanı yakalamışlar ve bir kalabalık başında hayvanı çeke çeke götürüyorlardı ve telefonuma sarıldım...
Aslında videodan da anlaşılacağı gibi cadde biraz kalabalık ve çok sayıda çocuk var... Bu cadde her zaman bu şekilde kalabalık oluyor. Sadece geceleri tenhadır... Gerçekten kimsenin yaralanmaması (eğer öyle bir olay olsaydı kesin o anda duyulurdu) büyük bir mucize diyorum. Gerçi hayvan da iri bir hayvan bile değildi.
Bir kaç dakika sonra hayvanı yakalamışlar ve bir kalabalık başında hayvanı çeke çeke götürüyorlardı ve telefonuma sarıldım...
Aslında videodan da anlaşılacağı gibi cadde biraz kalabalık ve çok sayıda çocuk var... Bu cadde her zaman bu şekilde kalabalık oluyor. Sadece geceleri tenhadır... Gerçekten kimsenin yaralanmaması (eğer öyle bir olay olsaydı kesin o anda duyulurdu) büyük bir mucize diyorum. Gerçi hayvan da iri bir hayvan bile değildi.
Son düzenleme: