[Adana - MT]

Arkadaşlar herkese merhabalar...
Malumunuz bu güzel havada bende kurtlandım ve kurtlarımıda alıp doooooğru denize balık tutmaya gittim... :p
Buyrun bi kaç kare foto ama lütfen balığıma kimse yiiiiicek gibi bakmasın :cherry:

Ovgtk.jpg

V6GzL.jpg

RtH3U.jpg

uBvds.jpg

şuanda sülalecek hepimiz doymuşuk :mrgreen:

hocam uygun fiyat için araştırmak lazım bide 70$ın üzerindekiler gümrüğe takılıyormus diye duydum satıcının daha düşük fatura etmesi gerikiyormuş

Mesutcum Adana Motor Yüksel araştırıyor uygun fiyata bulursa alacam bulamazsak senle konuşuruz. Çarşamba toplantıya gel de yüzünü görek...:flower:

Adana İl Temsilcisi
pırıl pırıl ama soğuk bir güne merhaba ADANA MT.nin bu hafta PTT yapan motırcıları.:p

Günaydın millet,çılgın ve güzel haberlerle dolu sonunda tatile gireceğimiz manyak bir hafta olsun :flower:

Mesutcum Adana Motor Yüksel araştırıyor uygun fiyata bulursa alacam bulamazsak senle konuşuruz. Çarşamba toplantıya gel de yüzünü görek...:flower:

tamam abi sana bi alo kadar uzağım alo de yeter, sezon bittiki boş vakit ne demek akşama kadar boş sayılırım senin için uzun uzun fiyat bakarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------

Mesut um nirlerdesin yigidim

buralardayım sezon son nefesine vermek üzere tabi son dakka golü atıpta satış patlaması yaşamazsak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

bu arada herkese günaydın

Günaydın AdanaMt. Mutlu , bol kazançlı bir hafta diliyorum herkese.

Mesut'um o golü atacak birileri çıkar genelde ama, İnşaat sektöründe bu zamanlar da biraz zor gibi ama genede belli olmaz tabisi :queen:

Adana İl Temsilcisi
MÜJDE MÜJDE
uzun zamandır hasret ve özlemle beklenen TABELA'mız gelmiş bulunmaktadır.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar