[Bursa - MT]

Herkese selamlar yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...
Motor alan arkadaşlarada hayırlı olsun eğer burda bişeyler paylaşıp selam veriyorsunuz doğru yerdesiniz sırtınızı dönücek dost bulmanız garantiiii...

ilk yazmaya tanıştığım günleri hatırlar gibiyim...
Motor almaya çalışan bir çaylak...

11000 km yol...
Sayısızca dağ yolu parkur, patika, köy ve gezilen bir çok doğa harikası...
Yakılanb bir çok mangal tadına doyulamayan yemekler...
Motorla gezdiğim şehirler; Bursa, Çanakkale, Balıkesir,Eskişehir,Ankara,İzmir...
En önemlisi dost çanlısı arkadaşlar hepinize herşeye teşekkürler, saygılarımla...

Bende hatırladım şimdi ilk yazdıgım günleri sonra açıldık ta açıldık bir baktık ki motorcuyu bir tek motorcu insan anlıyor... bir yer de gün doğurup,başka bir yerde gün batırmalara zaman da kalmadı artık :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar elimde 2 adet sis farı var onları motora bağlatmak istiyorum elmasbahçelerdeki motorcuya gittim bana yüksek bir fiyat söyledi acaba bu işi yapabilicek birini biliyormusunuz?

arkadaşlar elimde 2 adet sis farı var onları motora bağlatmak istiyorum elmasbahçelerdeki motorcuya gittim bana yüksek bir fiyat söyledi acaba bu işi yapabilicek birini biliyormusunuz?

aslında oldukça basit parklara mı bağlayacaksın aküye mi eğer aküyse birkaç metre kablo + kutup için yeterli amperde sigorta ve anahtar ve elektrik bandı yada eriyen bant parklardan tetikleme yapacaksan röleyle bobinin ayaklarını parkın +kutbunu geçireceksin diğer ayaklardan da sislerin kabloları bağlayacaksın fakat dikkat et alternatörün kaç watt elektrik üretiyor

Motosikleti
Hero X Pulse 200
aslında oldukça basit parklara mı bağlayacaksın aküye mi eğer aküyse birkaç metre kablo + kutup için yeterli amperde sigorta ve anahtar ve elektrik bandı yada eriyen bant parklardan tetikleme yapacaksan röleyle bobinin ayaklarını parkın +kutbunu geçireceksin diğer ayaklardan da sislerin kabloları bağlayacaksın fakat dikkat et alternatörün kaç watt elektrik üretiyor

evet kendim yapmaya karar verdim elektrikçi eniştem var onunla beraber yaparız yanlız içinde 2 adet 55 watt ampul var ben bu ampulleri kullanmıycam internetten 2 tane led ampul sipariş edicem uygun ampulu buldum bakalım inş yapabilirim :)

evet kendim yapmaya karar verdim elektrikçi eniştem var onunla beraber yaparız yanlız içinde 2 adet 55 watt ampul var ben bu ampulleri kullanmıycam internetten 2 tane led ampul sipariş edicem uygun ampulu buldum bakalım inş yapabilirim :)

çok basit bişey aslında yanlız akü bağlantısını en son yapın ki kıvılcımdan yangın falan çıkmasın:)led ampullerin linki var mı

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yağmurlu havalar geldi hadi kazasız belasız sürüşler herkese :) bugün heykel-görükle yaptım yağmurda. tek sıkıntı kültürpark'ın üstündeki caddeden geçerken tam motomax'ın olduğu hizada bir taksi dolmuş beni solladı sonra çat diye frene basıp durdu anında fren yaptım kaydı baya motor ama kurtardım.
kazasız belasız binişler diliyorum herkese

Herkese selamlar yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...
Motor alan arkadaşlarada hayırlı olsun eğer burda bişeyler paylaşıp selam veriyorsunuz doğru yerdesiniz sırtınızı dönücek dost bulmanız garantiiii...

ilk yazmaya tanıştığım günleri hatırlar gibiyim...
Motor almaya çalışan bir çaylak...

11000 km yol...
Sayısızca dağ yolu parkur, patika, köy ve gezilen bir çok doğa harikası...
Yakılanb bir çok mangal tadına doyulamayan yemekler...
Motorla gezdiğim şehirler; Bursa, Çanakkale, Balıkesir,Eskişehir,Ankara,İzmir...
En önemlisi dost çanlısı arkadaşlar hepinize herşeye teşekkürler, saygılarımla...

Saygılar Hamzacım. Bizim sezon açıldı . Çamur yağmur ve kar ... Eğlence başlıyor kardeşim bu sene bekleriz bol bol ;)

Yeni gelen arkadaşlara, uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlara benden de selam olun.

Çoşkun abi güzel gezi olmuş göller tekerinize sağlık.

Ve herkese kazasız belasız sürüşler . Yağışlar , soğuklar başladı. Gözleri elleri dört açalım arkadaşlar. Tekeriniz düz bassın.

Havalar soğudu diye motoru fabrikaya bıraktım yarında kış hazırlığını yapicaktim ki pazar günü havalar ısınmaya baslicakmiş işe bak :D

Havalar soğusun varsın emre sen hazırlıklarını yap. Bende bot alıcam kısmetse

Dağa kar yağmış diyorlar, Cengiz ile gidip bi hoşgeldin diycez, saat 9.30 Acemler den hareket

Fotolar burdaaa :rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/122666-uludag-da-kar-manyaklari.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar