Biz Hyosung'u Kuralkan'ın elinden kurtarmaya çalışıyoruz bunlar başka markalarında üstüne kabus gibi çöküyorlar.Kuralkan ise uzak dursun toplu iğne bile almam bi daha onlardan.Kuralkan dışında her firmaya razıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
Bu arada Bajaj'ın modellerine burdan bakabilirsiniz.;
http://www.bajajauto.com/
Söylediklerine katılmamak mümkün değil. Fakat Bajaj Türkiye pazarına hitap eden bir ürün yelpazesine sahip. Kalite seviyesi de TVS den aşağı kalmaz. Kuralkan üretim bandından kalkmış Çinli modeller yerine Bajaj getirirse daha iyi olur. Bajaj fiyat-kalite ölçütüne göre ciddi rekabet gücüne sahip diye biliyorum. En çok da TVS'nin müşterilerini alır.
Söylediklerine katılmamak mümkün değil. Fakat Bajaj Türkiye pazarına hitap eden bir ürün yelpazesine sahip. Kalite seviyesi de TVS den aşağı kalmaz. Kuralkan üretim bandından kalkmış Çinli modeller yerine Bajaj getirirse daha iyi olur. Bajaj fiyat-kalite ölçütüne göre ciddi rekabet gücüne sahip diye biliyorum. En çok da TVS'nin müşterilerini alır.
Farklı bir markanın gelmesi gerçekten güzel olur.Ama dünya piyasalarında aynı sınıf Japon motosikletlere göre 1000-2000 dolar civarı daha ucuz olan Hyosung'u Türkiye'de Japon motosikletlerinden pahalı satan Kuralkan bu motosiklere kaç para fiyat çeker bu beni korkutuyor.Bu arada Bajaj'ı Türkiye'ye getirseler bile şu anda sattıkları Çin mallarından vaz geçmezler onları da satarlar.Adamların amacı herhangi bir kalite artışı,müşteri memnuniyeti filan değil koparabilecekleri heryerden para koparmak.
Katılıyorum. Ben de Kuralkan'ı normal kazançlarla gözü doymayacak bir firma olarak biliyorum. Aşağıdaki model Hindistan'da TVS Apache 150 RTR'den yaklaşık %10 daha fazla fiyata satılıyor. Kaba taslak bir hesapla 6000TL gibi bir fiyata Türkiye'de satılabilmesi lazım. Türkiye'de 10.000 TL nin üzerinde satılan motosikletler kadar performansa sahip olduğu yazılmış. Bu durumda bir çok markanın müşterisini alacaktır.
http://autos.maxabout.com/twid0000353/bajaj-new-pulsar-220-dts-fi.aspx
Phantom'u 5400TL ya veriyorlar. Aşağıdaki model için 6000 Tl civarı iyi bir fiyat olur.Kuralkan o paraya phantom satıyor![]()