motosiklet tercihinde wolf e sıcak bakıyorum... wolf ile wolf s arasındaki tek fark karşılaştırdığım kadarı ile far kısmı.. diğer özellikleri aynı doğru mu aceba?
cub alıp tecrübe kazanayım diyordum ama geçenlerde bi deneyeyim dedi.. 1,83 boy 87 kilo ile pek hoş olmadı.. vitesli düşünüyorum artık.. drift ve wolf f/p oranı olarak iyi görünüyor anladığım kadarı ile.. driftinde resimler pek hoşuma gitmedi.. ehliyet ve ekipmanı bi alayım sonrasında motoru çekicem. hayırlısı bakalım kısmetimizde ne varsa... birde gidip bayide görmek lazım..
cub alıp tecrübe kazanayım diyordum ama geçenlerde bi deneyeyim dedi.. 1,83 boy 87 kilo ile pek hoş olmadı.. vitesli düşünüyorum artık.. drift ve wolf f/p oranı olarak iyi görünüyor anladığım kadarı ile.. driftinde resimler pek hoşuma gitmedi.. ehliyet ve ekipmanı bi alayım sonrasında motoru çekicem. hayırlısı bakalım kısmetimizde ne varsa... birde gidip bayide görmek lazım..
bu sefer 412 km gitti. Daha doğrusu yedeğe geçtim geçecem derken benzinlikte buldum kendimi.yedeğe çevirmeden aldım. Geçen sefer 440 km gitmiştim. Neyse. 5.11 tl den 60 tl benzin aldım po dan. İndirim gelmişmiş benzine.hepsi hikaye. Cart curt.
Salih t iyi seçim :cat:
valla muratcım indirim olacağından haberim yoktu. Yoksa yarın alırdım.![]()
Ağa adama koymaz boşver abi innazuma alınca düşün orasını artıkın![]()
2 elden pek anlamam, garanti olsun diye sıfır istiyorum.. tabi sıfırında ayrı bi güzelliği oluyor...:cherry: en az 2-3 yıl 30.000 km binmeyi, sonrası 250 cc ye geçmeyi planlıyorum... 2.el arıza yapar falan beni motosikletten soğutmasın..
Aynı düşünce ile Cb almıştım, ah şimdi bu kafa olsaydı çoktan 250 lik parası birikiyordur:.Sen sayfada problemi olup öyle kalan motor gördünmü bu başlıktaki ustalar nerede var
Adem ağabey herşeyin hayırlısı diyelim
1,5 aydır forumu yakından takip ediyorum.. yardımlaşma oldukça güzel.. dostluğunuz daim olsun.. bende farkettirmeden ufak ufak aranıza sızıyorum.. he he heee....:mrgreen:
hoşgeldin abi o zamanyaş 34, evli, çocuk 1 :cherry:, aslen Kırşehir - Kaman, ikametgah Ankara, işim muhasebe...kan gurubum B rh +![]()
Murat abi ledler hayırlı olsun güzel olmuş hem yukarıda daha çok dikkat çeker
yaş 34, evli, çocuk 1 :cherry:, aslen Kırşehir - Kaman, ikametgah Ankara, işim muhasebe...kan gurubum B rh +![]()