Ankara Küçük CC 7 Eylül Cumartesi Bolu Akçakoca Kamp Gezisi Etkinliği

Arkadaşlar önceki kampımızda yer alan arkadaşlarımızdan bir çoğunun isteği üzerine Bolu - Akçakoca tarafına bir kamp gezisi yapmaya karar verdik. İşi müsait olanlar iki gece kalabilmek için cuma günü hareket edecek grupla, işi müsait olmayanlar ise 7 Eylül cumartesi günü hareket edecek grupla kampımıza katılabilirler. :) 2 grup olarak cuma ve cumartesi çıkış yapılacak, yani dileyen bir gece dileyen iki gece konaklayacak ama dönüş pazar günü ve toplu olacak...

Bolu Akçakoca önceki mesafelere göre daha uzak olduğu için, katılacak arkadaşlarının motorlarının bakımlarını iyi yaptırmış olmalalarını, bunun yanı sıra kamp, mat, uyku tulumu, bardak, çatal, kaşık, bıçak, tabak ve kafa lambası gibi kişisel kamp malzemelerini tedarik etmeleri çok önemlidir.

Detayları ilerleyen mesajlarda vereceğiz. Katılmak isteyen arkadaşların mesaj bırakmalarını rica ederim...

Not: Etkinliğimiz sadece küçük cc motosiklet sahiplerine değil, tüm motosiklet sahiplerine açık olup, sadece motosikletlerimizin hacimlerinin limitlerinde güvenli bir sürüşe ayak uydurabilecek arkadaşlarımızın katılmalarını rica ediyoruz. Bölünmüş yollarda hız bandımız 80-90 km civarında olacaktır. Rampalarda bu hız 60lara kadar düşebilmekte :D :D

ANKARA ÇIKIŞLI AKÇAKOCA KAMP GEZİSİ
HAREKET: 1.GRUP: 6 EYLÜL CUMA, 2.GRUP: 7 EYLÜL CUMARTESİ
DÖNÜŞ: 8 EYLÜL PAZAR

Dostum bulusma yeri ve saatini de eklersen cok fazla forumu takip edemeyen katılımcı arkadaşlar birkere bakıp direk bulusma yerine gelebilirdiye düşüünüyorum. Genede senin kanaatine bırakıyorum..Güzel okunaklı bir konu olmuş eline sağlık... :thumleft:

Giderken Konuralp'te bir tur atıp yola devam edebilirsiniz. Görülmeye değer yerler var :wiinkk:

1.GRUP: CUMA SAAT 14:30 - ANKAMALL ÖNÜ BULUŞMA VE HAREKET,
2.GRUP: CUMARTESİ SAAT 09:30 - ANKAMALL ÖNÜ BULUŞMA VE HAREKET,

Haha ben de büyük ihtimal kız arkadaşımla olmadı kendim kesin olmak üzere geliyorum :)

Bende ayın 7sinde İstanbul'dan Ankara'ya gideceğim kamp yapmasam bile yanınıza uğramak isterim acaba kaç gibi akçakocada olursunuz

Karadeniz kıyısı ha, kulağa güzel geliyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Yalnız HGS yoksa dağa tırmanmak icab edecek, 125 cc artçılı ve yüklü sıkıntı olabilir o yüzden HGS işini gitmeden çözelim, dağa tırmanmayalım derseniz hatırlatayım dedim...

Karadeniz kıyısı ha, kulağa güzel geliyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Yalnız HGS yoksa dağa tırmanmak icab edecek, 125 cc artçılı ve yüklü sıkıntı olabilir o yüzden HGS işini gitmeden çözelim, dağa tırmanmayalım derseniz hatırlatayım dedim...

Hakan bu konuda haklısın bunu bir araştırıp konuşalım :) Hürkanlara geleydin konuşurduk :D

Karadeniz gerçekten hoş geliyor yüzebileceğimiz biraz tatil biraz kamp karışımı bir şey olacak. Bu arada sevgili FTA14, saat 14.30da çıkış yapacağız kaç saat sürer yolda ne kadar durur mola veririz bilemiyorum ama çok geç saate kalmayacağımıza emin olabilirsin :) (Cumadan bahsediyorum)

Geçen sefer ehliyet yoktu gelemedim. Bu hafta ehliyeti alırım ama bu sefer de haftasonu kursta olacağım için katılamayacağım :pr: Yine resimlere bakmakla yetinmek istemiyorum. O yüzden hiç değilse sizlerle biraz yol yapabilmek için işten izin alabilirsem cuma günü çıkacak ekibe katılıp Bolu´ya kadar falan beraber motor sürüp (Mola yeri muhabbetine de katılıp) geri dönmeyi planlıyorum. Geziyi planlamak için buluşursanız ona da gelmeye çalışırım. Katılamasamda takipçinizim "Küçük cc" :cat:

Geçen sefer ehliyet yoktu gelemedim. Bu hafta ehliyeti alırım ama bu sefer de haftasonu kursta olacağım için katılamayacağım :pr: Yine resimlere bakmakla yetinmek istemiyorum. O yüzden hiç değilse sizlerle biraz yol yapabilmek için işten izin alabilirsem cuma günü çıkacak ekibe katılıp Bolu´ya kadar falan beraber motor sürüp (Mola yeri muhabbetine de katılıp) geri dönmeyi planlıyorum. Geziyi planlamak için buluşursanız ona da gelmeye çalışırım. Katılamasamda takipçinizim "Küçük cc" :cat:

:) Dostum ilgin ve alakan için çok teşekkürler evet sende hep bir aksaklık çıkıyor ama olsun :) Cuma günü birlikte yol yapma olayı güzel bir fikir. Özellikle tek başına dönmek seni yormayacaksa ve sıkmayacaksa tabi ki bekleriz :)

Hakan bu konuda haklısın bunu bir araştırıp konuşalım :) Hürkanlara geleydin konuşurduk :D

Hastamız o gün taburcu oldu evimize geldiler benim açımdan imkansız bir durumdu gelebilmek ama artık daha rahatım.

HGS işine girmek bence mantıklı olur tünelden kısa kesilir yol, ama şahsım adına konuşursak 5 lira etiket, 30 lira da minimum yükleme tutarı ile kendim için uzak görmekteyim :)

Hastamız o gün taburcu oldu evimize geldiler benim açımdan imkansız bir durumdu gelebilmek ama artık daha rahatım.

HGS işine girmek bence mantıklı olur tünelden kısa kesilir yol, ama şahsım adına konuşursak 5 lira etiket, 30 lira da minimum yükleme tutarı ile kendim için uzak görmekteyim :)

Hakan geçmiş olsun :) 35 lira gruptaki herkes açısından sıkıntı olur bence de (ben de bir daha ne zaman kullanacağım belli değil ve vermek istemem)

Selim matın altına sereceğimiz deniz yataklarını perşembe gününden alalım diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar