Inazuma Yalan Oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar malumunuz ınazumayı aldık 10 gün oldu...bu arada cebefe henüz satılmamıştı...2 motorla başbaşa kaldık...neyse cebefe satılsaydı bir an önce sıkıntı yoktu...el mahkum motora adapte olacaktım...

ama parasızlıktan plakayıda çıkaramadım gezemiyorum da...motor bana ben motora bakıp duruyorduk...garaj balkonumda 1 motorluk yer var cbf dışarda kaldı...geçen pazartesi iki motoru balkona sıkıştırayım dedim beli zorladım...eski fıtık başlangıcı ağrılarım nüksetti yine emarlar falan kıvranmaya başladım...daha yeni yeni toparladım diyebilirim...Allah düşmanıma vermesin yani o bel ağrısını...zaten 2011 de bu husus da dikkatli olmam konusunda doktor uyarmıştı...o zamanlarda yine böyle perişan olmuştum...düşün yani ayakta belin sana btıyor veya düz yatamıyorsun...neyse ben yine stres oldum...motorun daha faturası kesilmemişti...birkaç arkadaşıma yoklama çektim...baktım olmadı...geçen pazar MT den bir arkadaşım bana geldi ben onun makinaya o benim makinaya bindi...ve beklenen son...beğendi..çok sevdiğim güvendiğim de bir arkadaş...bugün faturasını kestirdim ötvsi yattı...motorunu teslim ettim Sahrayı Cedidde...ve bu kadar olur arkadaşım pcxini bu öğlen satıyor motorsuz kalıyor ben ayağına makinayı teslim ediyorum...hatta plakasınıda ben çıkarıcam yarın Ataşehirde olucam yıllık izindeyim bu arada...

gördüm tattım yaşadım...zararım 3 kez benzin almıştım 20+30+20 70 lira oldu gezdim dolandım ınazumaya dedğdi popomuz...bir dertten kurtuldum diyorum..çok stres yaptım arkadaşlar..motor 200 kilo...ben alışmışım oyuncak gibi motoru piskilet gibi oynamaya...bu motor bana 1 kumaş fazla geldi itiraf ediyorum...

tekrar cebefeme kavuştum diyim...Mevlam eşşeğimi kaybetmeden buldurdu...daha bi kıymetlendi...

alakanız için teşekkürler...şu an o kadar mutluyum ki..arkadaş son anda vazgeçermi diye hafta sonum geçmedi ...:p

valla kurtuldum Allaha şükürler olsun...:king: bir daha fantastik işler mi...tövbe...:cherry:

11 binlik motor bana göre değilmiş abiler...bu stresi kaldıramadım...bekci parcasıyız aga neyime benim Suzukı...

çok yüklenmeyin ya la..yaptık bi hıyarlık işte ...:ptaaam vurmayın artık...:queen:

.

hayırlısı olsun Metehan bey, nsaipte yokmuş demek ki. ya da sen acele ettin biraz

hakkında hayırlısı olsun mete kardeşim sağlık olsun sıkma canını

hayırlısı olsun Metehan bey, nsaipte yokmuş demek ki. ya da sen acele ettin biraz

acele ettim aga ben...Allaha şükür sıyrıldık diyelim neredeyse sıfır zararla...

eyvallah askoncum...

yani gerçekten alışmadık dötde don durmuyor...ben alışmışım apaçiliğe araya dereye girmeye ...bu motor beni strese soktu...

oldu mu şimdi...tam da honda senin için 9000TL'ye 250 cc naked motor getiriyordu derken duyumu alıp hemen sattın değil mi? :) nasipte yokmuş boşver... cbf150=metehan benim için....

Herşeyden önce sağlık ve herşeyin hayırlısı. Bunda da hayır olduğu düşüncesindeyim.

oldu mu şimdi...tam da honda senin için 9000TL'ye 250 cc naked motor getiriyordu derken duyumu alıp hemen sattın değil mi? :) nasipte yokmuş boşver... cbf150=metehan benim için....

aynen abicim inan bir yük kalktı üzerimden...Allah dağımıza göre kar versin...

Herşeyden önce sağlık ve herşeyin hayırlısı. Bunda da hayır olduğu düşüncesindeyim.

dostum birde çocuğumun rızkını motora bağladım gibi hissettim...zoruma gitti...11 bin çılgın...

adam alıyor olay oluyo ,satıyor olay oluyo , bi motor aldın forumu kitledin mete reyiz :D

kardeşim fon müziğin cengiz abimden gelsin "gelin olmuuuuşş gidiyooorrsssuuuuuunnn " :)

ama bir anda 150 cc den 250 cc ye gecdin bünye kaldırmadı tabi ,boşuna demiyolar alışıra alıştıra yükseltin diye :)

Tüüü seni boyu devrilesice.
( vurun , vuruuunn )
:p

Canın sağolsun beya . Bir daha dünyaya geldiğinde en gralına binersin .

bak ben sana ne diyeceğim...bizim burada bir abimiz 250TL'ye cbf'ini 200cc yaptırdı...hemde yanımda 1 saatte hallettiler...şimdi motor sakar rampasını 70-80 ile çıkıyor...istanbulda da bu imkan vardır diye düşünüyorum...

not:rampayı görmediysen %10 ile %7 arasında eğimi var...buraları biliyorsun diye dedim...

Super Moderator
geçmiş olsun motor gelir gider sağlık daha önemli
sağlıklı ol motor gelir :wiinkk:

E hayırlısı olsun mete aga alışmış kudurmuştan beterdir cbf sende çok pis alışkanlık yaptı :queen:

adam alıyor olay oluyo ,satıyor olay oluyo , bi motor aldın forumu kitledin mete reyiz :D

valla aag burası ailemiz sonucta...hayat da herşey oluyor..bende anlamıyorum valla bi ilgi yalaması oldum diyebilirim :) ınazumayı alınca dötüm başım oynamadı değil yani :) 1000 RR alsam burnumdan kıl alınmaz :)

kardeşim fon müziğin cengiz abimden gelsin "gelin olmuuuuşş gidiyooorrsssuuuuuunnn " :)

valla güldürdün beni başgan alemsin...:queen:

ama bir anda 150 cc den 250 cc ye gecdin bünye kaldırmadı tabi ,boşuna demiyolar alışıra alıştıra yükseltin diye :)

cebefe kralmış aga...bunu bilir bunu söylerim :)

Demekki yarına mobilet ertesi güne hayabusayla bulabiliriz seni abi :p

bende ne bok yediğimi bilmiyomki agi :)

Tüüü seni boyu devrilesice.
( vurun , vuruuunn )
:p

Canın sağolsun beya . Bir daha dünyaya geldiğinde en gralına binersin .

senin afrıca twinle o kadar dalga geçtim benim çap yetmedi valla reyiz...

bak ben sana ne diyeceğim...bizim burada bir abimiz 250TL'ye cbf'ini 200cc yaptırdı...hemde yanımda 1 saatte hallettiler...şimdi motor sakar rampasını 70-80 ile çıkıyor...istanbulda da bu imkan vardır diye düşünüyorum...

not:rampayı görmediysen %10 ile %7 arasında eğimi var...buraları biliyorsun diye dedim...

aman abi 150 cc candır...:queen:

Hayırlısı diyelim.

amin...

geçmiş olsun motor gelir gider sağlık daha önemli
sağlıklı ol motor gelir :wiinkk:

Alper senin gibi sağduyulu anlayışlı samimi bir arkadaşım olduğu için çok mutluyum biliyon mu...

E hayırlısı olsun mete aga alışmış kudurmuştan beterdir cbf sende çok pis alışkanlık yaptı :queen:

cebefe yalaması oldum aynen deidğin gibi..bağımlılık yaptı ya namıssız makina...benim cebefemle birlikte gömün...

..

Müridler tekke kapısına yığılmaya başladı...:queen:

Şu an 27 kullanıcı var. (16 üye ve 11 konuk)

mete_han
ergün1968
blamir
JAKOBEN
drtayfun
hocaseko
mert136
gs500inanc
adonis84
just4techno
acayüp
AsyMeTRiQue
Tİme_shİft42
dreamwalker
ozgurakman
Mert.95

Bakale bayram geliyor müridler nekadar fazla şeker ve harçlık okadar fazla olur aga :pl:

La olm ne adamsın ya,senin hiç normal bir olayın olmayacakmı ? :) Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar