[Sakarya - MT]

Sapancada göl kenarında ;
- 50 tane cafe var. Göl manzarası eşliğinde çayını yudumlayabilirsin. Bir dünya satıcı var. canın ne isterse alabilirsin.
Sıcak havadan dolayı dondurma canın çekerse, Matranç dondurmaya git derim. Cevizli kızarmış dondurma yersin. mükemmeldir.
Adres : Soğuksu mah. Bağdat cad. No: 181 Kırkpınar sapanca , Otel yada büyük işletmelere girme yeter. Yoksa fatura kabarık gelir.

Şehir Merkezi ;
- En meşhur yerler ;
Köfteci Mustafa ( Yenicami ) kimse sorsan gösterir. Köftesi güzel ama garsonları malaktır.
Çark Caddesi : Tüm artislerin bi ileri bi geri sütçü beygiri gibi dolandığı, sosyetik kızların mekanı cafeler sokağı var.
Şemşiyeli Park : Yine şehrin göbeğinde Belediyeye ait bir mekan, ister ağaç altında havuz başında çay içersin, istersen cadde kısmına oturup gelen gideni kesersin.

Akyazı da Altındere de balığını yersin. Benden bu kadar. :cat:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Teşekkürler öklid :cherry:

Ama Maşukiye taraflarındaki alabalık tesislerini tercih ederim şahsen. Altınderedekilerde de yedim sapanca tarafındakilerde de. Hem servis hem lezzet olarak ben sapanca tarafı diyorum. ::153::

Sapancada göl kenarında ;
- 50 tane cafe var. Göl manzarası eşliğinde çayını yudumlayabilirsin. Bir dünya satıcı var. canın ne isterse alabilirsin.
Sıcak havadan dolayı dondurma canın çekerse, Matranç dondurmaya git derim. Cevizli kızarmış dondurma yersin. mükemmeldir.
Adres : Soğuksu mah. Bağdat cad. No: 181 Kırkpınar sapanca , Otel yada büyük işletmelere girme yeter. Yoksa fatura kabarık gelir.

Şehir Merkezi ;
- En meşhur yerler ;
Köfteci Mustafa ( Yenicami ) kimse sorsan gösterir. Köftesi güzel ama garsonları malaktır.
Çark Caddesi : Tüm artislerin bi ileri bi geri sütçü beygiri gibi dolandığı, sosyetik kızların mekanı cafeler sokağı var.
Şemşiyeli Park : Yine şehrin göbeğinde Belediyeye ait bir mekan, ister ağaç altında havuz başında çay içersin, istersen cadde kısmına oturup gelen gideni kesersin.

Akyazı da Altındere de balığını yersin. Benden bu kadar. :cat:

bilgiler için teşekkürler.. cuma akşamı maps amcamla birlikte rota çizeriz :)

bu arada eşimle gidecez..

maloz garsonlara ayar olurum kavga çıkmasın :)

mutlaka gidecem söylediğiniz yerlere.. teşekkürler.

Motosikleti

bu arada eşimle gidecez..

maloz garsonlara ayar olurum kavga çıkmasın :)

mutlaka gidecem söylediğiniz yerlere.. teşekkürler.

Hah dur yaaa.. Az kalsın unutuyordum. Kahvaltıyı buraya bırak. Sapanca-Arifiye arasında "BERCESTE" var.. Kesinlikle kahvaltını orada yapmalısın. Böyle kahvaltı etmemişsindir :mrgreen: :cat:

Hah dur yaaa.. Az kalsın unutuyordum. Kahvaltıyı buraya bırak. Sapanca-Arifiye arasında "BERCESTE" var.. Kesinlikle kahvaltını orada yapmalısın. Böyle kahvaltı etmemişsindir :mrgreen: :cat:

işte o mümkün değil. kahvaltısız yola çıkmam diyen bir eşim var. biniyouz çarşıya zor gidiyor. oraya kadar oohoo burnumdan getirir :):)

inşallah dönüşte

Motosikleti
Neler kaçırdığını bir bilse :mrgreen:

F54

ramazan hava malesef yağışlı bu gün
dün veya önceki gün de çok sıcaktı

bu arada eşimle gidecez.. maloz garsonlara ayar olurum kavga çıkmasın :) mutlaka gidecem söylediğiniz yerlere.. teşekkürler.

Malak dediysek tabağı önüne atıp, al bunu ye dönüşte alırım demiyor. :p , Çok ilgili değiller demek istediğim. Elin bir müddet askılık gibi havada kalabilir.
Ben göz göze geldiğim anda çorum diyen garsonları severim. :cherry: Benden sonra gelene değil. ilk gelene servis yapan mekanları severim.
Kızarmış dondurma daha önce yemediysen muhakkak ye derim. bu fırsatı her zaman ele geçiremezsin. Ramazan dolayısı kahvaltı sorun olabilir. evde yapda çık :p
Adapazarında çok fazla oturup dinleneceğin yer var. hazır gelmişken poyrazlar gölüne de uğrayabilirsin. Çok yakındır. hem festival alanını da öğrenmiş olursun.
Bol temiz hava alırsın. Izgara aperatif yerleri var. istersen güzel bir yer seçim kendi mangalını kendin de yapabilirsin. Ormanı yakma yeter.
Göle çıplak girmek yasak. haberin olsun. Bir çok defa tutuklandım. Gerisi için iyi eğlenceler. :cat:

Malak dediysek tabağı önüne atıp, al bunu ye dönüşte alırım demiyor. :p , Çok ilgili değiller demek istediğim. Elin bir müddet askılık gibi havada kalabilir.
Ben göz göze geldiğim anda çorum diyen garsonları severim. :cherry: Benden sonra gelene değil. ilk gelene servis yapan mekanları severim.
Kızarmış dondurma daha önce yemediysen muhakkak ye derim. bu fırsatı her zaman ele geçiremezsin. Ramazan dolayısı kahvaltı sorun olabilir. evde yapda çık :p
Adapazarında çok fazla oturup dinleneceğin yer var. hazır gelmişken poyrazlar gölüne de uğrayabilirsin. Çok yakındır. hem festival alanını da öğrenmiş olursun.
Bol temiz hava alırsın. Izgara aperatif yerleri var. istersen güzel bir yer seçim kendi mangalını kendin de yapabilirsin. Ormanı yakma yeter.
Göle çıplak girmek yasak. haberin olsun. Bir çok defa tutuklandım. Gerisi için iyi eğlenceler. :cat:

nası yani çıplak yasak :) bildiin donla girecez işte :) göle girmek yasak demek istedin sanırım :)

ağa ben hiç sevmem öyle ilgiliz adamları ve o yüzden kavga ederim.. onu demek istedim..tamam güzel bir rota yapıp yola çıkacaz..

bilgiler için çok çok tşkler. festival alanını da merak ediyorum zaten..

yağmur orda bugun son görünmekte.. yarın daha detaylı doğru düzgün hava raporu olur

py80.png

Arkadaşlar yarın sabah 04:00 da yolculuk var.Motorumu sattım alan arkadaşada ellerimle teslim edicem.Kazasız belasız kullanması dileğimle.İşi olmayan varsa buyursun bana katılabilir :)

Motosikleti
Hayırlı yolculuklar olsun başkan. Kendin götürüyorsun ha, ilginç. :) Döndüğünde dinleriz hikayeni :)

nası yani çıplak yasak :) bildiin donla girecez işte :) göle girmek yasak demek istedin sanırım :)

Ben takılıyorum. Göle girmek yasak. Girsende boğulursun. Su koyu renk hemde yosun çok fazla.

http://imageshack.us/a/img837/8195/py80.png

Arkadaşlar yarın sabah 04:00 da yolculuk var.Motorumu sattım alan arkadaşada ellerimle teslim edicem.Kazasız belasız kullanması dileğimle.İşi olmayan varsa buyursun bana katılabilir :)

Başkan çalışmasaydım sana korka korka eşlik ederdim. :p ,
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar, Kazasız belasız gidip gelirsin inşallah

F54

tolga sen kim izmir e gitmek kim daha 1.geçit in oraya gelemiyon :p
süt oğlan:queen:

yazılarımdan bir şeyi fark etmen gerekirdi. Sevdiğim insan için fizana giderim. Sevmediğim için ise herşey ortada :king:

F54

Herkesin özgür iradesi katılıp katılmamak sana kalmış....

merhaba arkadaslar bende sakaryadan ilker. forum cok kurcalamamıstım 250 cc chopper yan yolcu remork takma konusunda fikir almak için üye olmustum. DARKSTAR54 nickli emre kadıoğlu arkadas uyandırdı sakarya grubu var bir selam ver orası daha aktif dedi.işte burdayım. kymco veya hyosung gv250 arasında kalmıstım.gv250 de karar kıldım fakat yan remork işi hareket kabiliyeti bakımından konu dışı kaldı.remorku arka tarafa taksam bir sıkıntı yaşarmıyım.remorku neden istedığımıde soylıyım golden cınsı adı DOST olan bir köpegım onunla kamp yapmak için ıstıyorum uzun mesafelerde.şimdiden tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar