Ben 60 km ye kadar çıktım bir titreme yoktu. Birde ses gıyç gıyç gıyç şeklinde daha doğrusu.disk te atıklık varsa yüksek hızlarda titreme yapar direksiyonun belli bir şekilde arkadaşım.
Kavrama çok aşağıda kalmış olabilir Onur. Ben öyle ayarladığımda bana da olmuştu. Belki ondan kaynaklanıyordur.bende bir soru sorayım, vites geçişleri çok zorluyor bu yumuşar mı km yaptıkça yoksa biz mi bir el atıcaz.. 1'den boşa geçirirken baya bir zor oluyo bide 2den geçerken çok iyi 1den geçerken zorlanıyo
Emin değilim ama ön taraftan geliyor herhalde. Diskte eğrilik varsa noluyor? Müdahale edilmesine gerek var mı?
motoru bosa geçirirken debriyajı sıkıp ileri geri yaparsanız daha kolay boşa geçecektir.
Ben 60 km ye kadar çıktım bir titreme yoktu. Birde ses gıyç gıyç gıyç şeklinde daha doğrusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Kavrama çok aşağıda kalmış olabilir Onur. Ben öyle ayarladığımda bana da olmuştu. Belki ondan kaynaklanıyordur.
Ben 60 km ye kadar çıktım bir titreme yoktu. Birde ses gıyç gıyç gıyç şeklinde daha doğrusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Kavrama çok aşağıda kalmış olabilir Onur. Ben öyle ayarladığımda bana da olmuştu. Belki ondan kaynaklanıyordur.
Diski söküp bir tornacıda ayar çektirirsin yalnız usta biri olsun diski bozmasın...Ama önce emin ol 2 ayak üstüne kaldır motoru ön tekeri çevir incele diski.Yakında olsan tornacıya gitmeden hallederdik![]()
abi ben diski tornacıda düzelttirdim. biraz titreme azaldı. bir müddet sonra gene attı. sıcakken suya girince yamuluyor sanırım.[/QUOTE' Alıntı:O kadar çokmu ısınıyor senin disk demekki devamlı sürtüyor balatalar:silent:Tahsin sende yakında olsan bakardım çaresine...
Harika biryer keşfettim hemde yakınımda ne güzellikler var haberimiz yok Ağustosun 1inden sonra kısmetse gidecem deniz besberrak tertemiz nerdemi Sarozda yalnız 1 kusuru var oda olsun deniz kestanesi.Tahsin özellikle senin için bol foto atıcam :flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
O kadar çokmu ısınıyor senin disk demekki devamlı sürtüyor balatalar:silent:Tahsin sende yakında olsan bakardım çaresine...
Onur debriyaj manetinin oradaki plastik parçayı sıyır ve somunlardan kavramayı biraz yukarı al. Kavrama çok aşağıda. Biraz yukarı alırsan kavramayı sıkıntı kalmayacak. Rahat geçecek vites o zaman. Benim de şuan biraz sıkıntılı ama kavramayı daha yukarı alırsam kalkışta rahat kalkamıyorum.adem abi giderken atmaya çalışıyorum o zaman dediğin gibi dururken ileri geri gidince bi yolunu bulup geçio ama bazen ki çoğu zaman olmaya başladı zorluyo
Alpay hemde baya aşağıda kalmış. Ondanda baya stop ettiriyorum çok az elimi geçince gaz istiyo
izmit merkez de muhtemelen bı ev bakıyorum carsamba gunu orada olacagım.ama ev ve tasınma muhabbetıne yogun olurum.
:queen::queen:abi iyi olur valla. pazar gezileri yaparız. ben güzel kanat mangal yaparım. uğurla eneside alırız. oy oy![]()