Ön amasörlerdeki o vurma ve yumuşaklık bende de var ve motor sıfırkende vardı. En ufak çukura girince ön farın altı çamurluğa vuruyor. Her seferinde tak diye bi ses çıkarıyor. ön Frene basınca motor resmen 10 cm alçalıyo sonra yükseliyo tekrar.
uzun yol soran bir arkadaş vardı. Ben motor daha 900 km iken 2 kişi ( 95 kg + 60 kg +10 kg eşya ) yük ile tamamı dip gaz izmirden 850 km uzakta olan köyüme niğdeye geldim. Motul 15-50 yağ vardı ve motor tık demeden geldi. Şehir içi keyifli oluyor ama uzun yolda çok can sıkıyor. 100 km hızla boş yollarda gidilmiyor. Sırf bu yüzden yaz sonnda 250 cc almayı düşünüyorum yada ufak bi araba.
Bu yolculukta motor 18,5 kuruş yakmıştı. (4,78 tl idi benzin o zamanlar
) Tek başıma sürdüğümde ise 16,6 kuruşun altına daha inemedim
uzun yol soran bir arkadaş vardı. Ben motor daha 900 km iken 2 kişi ( 95 kg + 60 kg +10 kg eşya ) yük ile tamamı dip gaz izmirden 850 km uzakta olan köyüme niğdeye geldim. Motul 15-50 yağ vardı ve motor tık demeden geldi. Şehir içi keyifli oluyor ama uzun yolda çok can sıkıyor. 100 km hızla boş yollarda gidilmiyor. Sırf bu yüzden yaz sonnda 250 cc almayı düşünüyorum yada ufak bi araba.
Bu yolculukta motor 18,5 kuruş yakmıştı. (4,78 tl idi benzin o zamanlar