[Kocaeli - MT]

Korfezdeki motor golcuk'e gosterilmeyemi gider abartmayin. Saat kac gibi geleceksin bakmaya? 2 -4 arasi olursa ayarlariz beni ararsin

olm 200 km kaldı... nal toplatıcam sana

Abicim kilo avantajını unutma :D

Bu arada tek tek Serdar Hocam'a, Can'a, Cem'e, Nihat Abi'ye ve Semih'e teşekkür ederim. Güzel bir sohbet ve keyifli bir turlama oldu.

Karamürsel'e kadar devam eden Cem ve Nihat Abi'ye de ayrıca teşekkür ediyorum. Cem'in rodaj tamamlandığı için iyi gaz açtı o da ;)

Yalnız bi ara sabahın erken saatlerinde Karamürsel turu yapacağım. O virajlara gündüz gözüyle girmek daha güzel olur ;)

Korfezdeki motor golcuk'e gosterilmeyemi gider abartmayin. Saat kac gibi geleceksin bakmaya? 2 -4 arasi olursa ayarlariz beni ararsin

Hocam pazartesine izin aldım sabah çıksam o saatlere denk gelebilir.İyi bir usta olsunda.Birde bir yerden sorgulatıcam motoru orda temiz çıkmazsa zaten gelmem.Öm den telefonunu atarsan sana ulaşırım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hocam google mapsde 12 km görünüyor.Birde dükkanın ismi falan yok mu acaba ?

Ben ilçe olan Körfez anlamışım,sizin motosikleti bakmaya gideceğiniz yer İzmit körfez mahallesiymiş.

Dediğiniz gibi 12 km,Gölcük'le arası.

Burak abi'nin (MBHoro)'nun dediği saatlere uyarsa İzmit merkezde de baktırabilirsiniz,daha yakın orası size.

Abicim kilo avantajını unutma :D

Bu arada tek tek Serdar Hocam'a, Can'a, Cem'e, Nihat Abi'ye ve Semih'e teşekkür ederim. Güzel bir sohbet ve keyifli bir turlama oldu.

Karamürsel'e kadar devam eden Cem ve Nihat Abi'ye de ayrıca teşekkür ediyorum. Cem'in rodaj tamamlandığı için iyi gaz açtı o da ;)

Yalnız bi ara sabahın erken saatlerinde Karamürsel turu yapacağım. O virajlara gündüz gözüyle girmek daha güzel olur ;)

Dün güzel gezdik nargile içen içmeyen herkese bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz. Ek olarak ismail benim motor 2300 km de falan yanlış olmasın, 1.5 aydır gazım açık zaten :D
Semih'ten de video bekliyoruz artık. Kalın sağlıcakla

Dün güzel gezdik nargile içen içmeyen herkese bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz. Ek olarak ismail benim motor 2300 km de falan yanlış olmasın, 1.5 aydır gazım açık zaten :D
Semih'ten de video bekliyoruz artık. Kalın sağlıcakla

Sen genelde çok fazla gaz açmıyordun ama dün geride kalmadın. (İstisnalar hariç tabi :D)

Ben ilçe olan Körfez anlamışım,sizin motosikleti bakmaya gideceğiniz yer İzmit körfez mahallesiymiş.

Dediğiniz gibi 12 km,Gölcük'le arası.

Burak abi'nin (MBHoro)'nun dediği saatlere uyarsa İzmit merkezde de baktırabilirsiniz,daha yakın orası size.

Evet yanlış anlaşılma olmuş körfez mahallesi bulundugu yer.Acaba google maps de işaretleyebilirmisin o dükkanın bulundugu yeri oradan bulabilirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet yanlış anlaşılma olmuş körfez mahallesi bulundugu yer.Acaba google maps de işaretleyebilirmisin o dükkanın bulundugu yeri oradan bulabilirim.

Şimdi hocam biraz zorlandım çünkü google map'ta tam hedef çıkmadı. Siz söyle yapın.
Yol tarifi al deyin;
1. Hedef Kocaeli Körfez Mahallesi
2. Gölcük Belediyesi yazın

Bu resimdeki hedef Gölcük belediyesi. Kırmızı işaretli olan yerde Murat ustanın dükkanı. Gölcük Belediyesi'ne gelmeden önce 100-150 metre geride kalıyor zaten. Okulun hemen yanı,yolun üstünde.

6pr2.png

Şimdi hocam biraz zorlandım çünkü google map'ta tam hedef çıkmadı. Siz söyle yapın.
Yol tarifi al deyin;
1. Hedef Kocaeli Körfez Mahallesi
2. Gölcük Belediyesi yazın

Bu resimdeki hedef Gölcük belediyesi. Kırmızı işaretli olan yerde Murat ustanın dükkanı. Gölcük Belediyesi'ne gelmeden önce 100-150 metre geride kalıyor zaten. Okulun hemen yanı,yolun üstünde.

http://img834.imageshack.us/img834/259/6pr2.png

Çok sağolasın bakalım bir haber bekliyorum oda olursa yarın gelicem hayırlısıyla.

Mustafa abi ne yaptın? alıyormuyuz 600f 'i :mrgreen: anca paklar o seni..

Oruç vurdu milleti diyeceğim ama, pek tutanıda görmedik :) löp löp götürüyordunuz yemekleri çayları... nerde bu millet

Mustafa abi ne yaptın? alıyormuyuz 600f 'i :mrgreen: anca paklar o seni..

Oruç vurdu milleti diyeceğim ama, pek tutanıda görmedik :) löp löp götürüyordunuz yemekleri çayları... nerde bu millet

Aynen, Mustafa abiden haber bekliyoruz :D Nettin abim? :)

Ben buralardayım ama ard arda mesaj yazmak istemediğim için birilerinin bir şeyler yazmasını bekliyorum :D

Cumartesi gittik baktık adadaki motora, 1400 km'de temiz bir motor. Gerçi adam daha bizim yanımızda kapıdan çıkarırken egsozu çizdirdi. Mustafa abi'nin içi gitti :) Birde ninja 250 gösterdim ona, birde son seçenek benimkini verdik bir doz. Bakalım karar verecek.

Mustafa abiye ninja 250 olmaz ya, 600f yakışır ama hayal ettim de :)
Mustafa abi, bu arada hayırdır inş.seni rüyamda gördüm, bir motor üzerine sohbet ediyorduk ama hatırlamıyorum. :)
bu aralar forumda bile yokum, izmit beni istemiyor ben de onu, arada sataşıp izimi belli ettirmeye çalışıyorum size :)
Mert ve Erdem nerelerde, hiç sesleri çıkmıyor?
bu mert'e ::pokey:: bu da erdem'e ::pokey::

:)

Cumartesi gittik baktık adadaki motora, 1400 km'de temiz bir motor. Gerçi adam daha bizim yanımızda kapıdan çıkarırken egsozu çizdirdi. Mustafa abi'nin içi gitti :) Birde ninja 250 gösterdim ona, birde son seçenek benimkini verdik bir doz. Bakalım karar verecek.

Abi Ninja 250'lerin amortisörlerde ipnelik var. Mustafa abi'ye kesinlikle tavsiye etmem. Alsın o Cbr 250'yi, yeter ona ;)

Mustafa abi asfalt adamı. XT600 düşünür mü bilmiyorum :)

Mustafa abiye ninja 250 olmaz ya, 600f yakışır ama hayal ettim de :)
Mustafa abi, bu arada hayırdır inş.seni rüyamda gördüm, bir motor üzerine sohbet ediyorduk ama hatırlamıyorum. :)
bu aralar forumda bile yokum, izmit beni istemiyor ben de onu, arada sataşıp izimi belli ettirmeye çalışıyorum size :)
Mert ve Erdem nerelerde, hiç sesleri çıkmıyor?
bu mert'e ::pokey:: bu da erdem'e ::pokey::

:)

Eray abi sen yaşıyor musun?

Oğuzhan ne yapıyor?

Mustafa abi cbr250 yerine 600f düşünüyosa bence o paralara temiz er6-N de olur mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-doktordan-kusursuz-temizlikte-131079028/detay

Bugün geldim buldum murat ustayı dukkanın ısmı efsane motor.Çağırdık baktı temiz dedi.Bende aldım geldim boluya.Biraz kayboldum sehır ıcınde :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar