Pantolon içine giyilebilen dizlik

Selamlar,

Aylardır arıyorum, deniyorum fakat hafifçe bol pantolonların altına rahatça giyilebilen, ayakta dururken de pantolonu germeyen, belli olmayan bir dizlik bulamadım. Dizliklerin çoğu oturur pozisyonda dizi saran, ayağa kalkınca ise diz kapağı üzerindeki koruması oldukça dışarı çıkan şekilde tasarlanmış. Şu an Dainese dizlik kullanıyorum. Koruma açısından ve giydikten sonraki rahatlık açısından memnun olamama rağmen ne saçma tasarlanmış kayış sistemi yüzünden giymesi/çıkarması pratik, ne de pantolon üstünde veya altındaki görüntüsü düzgün. Piyasadaki en çirkin dizlik olduğuna eminim.

Icon firması bunun için bir dizlik tasarlamış fakat Türkiye'de satan yok. Dizliğin diz kapağı bölümü ayrı ve ayağa kalkınca bir kısmı kaval koruması altına kayıyor. Dolayısıyla dışarı doğru pot yapmıyor. Hafifçe bol olan pantolonlar içine giymek için tasarlanmış. Linki aşağıda:

http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/350/635/ITEM/Icon-Field-Armor-Knee-Shin-Guards.aspx

Benzeri bir arayışta olup da bulabilen varsa yazsın lütfen. Ben bu arayış yüzünden kendi dizliğimi imal etme aşamasına geldim neredeyse :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendi dizliğini tasarlamak iyi olur,dizlikleri pantolondan çıkarıp takmak sinir edici bir durum, ben aldım bodruma koydum.:p

bende dainese dizlik kullanıyorum bırak biraz belli olsun korunma için sonuçta sağlam marka ve kalite .

Pantolonun içine giyilen dizlikler aslında daha iyi koruma sağlıyor. Zira birçok dizlik pantolon yüzünden dönüp, sürtünme anında korumasız kalmanıza neden olabiliyor. Ben de böyle birşeyler arıyorum.

İşin aslı motosiklet pantolonu gibisi yok ama kendiniz dizliği pantolana monte edebilirsiniz. Tabikide motosiklet pantolonu kadar koruyucu olmaz.

Motosiklet pantolonu...

Bunun için çözüm gayet basit motosiklet pantolonu, isterseniz tam kot görünümünde olanlar yada bol yazlık olanlarda var, korumasıda gayet iyi, sürtünmelerde diğer pantolonlara göre avantajlı.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
2 senedir http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43920 bu dizliği kullanıyorum. ben motosiklet pantolonu kullanıorum ve pantolonun diz kısımları kendinden korumalı. dizlik ve kendi korumaları birlikte giyilemiyor. ben pantolonun korumalarını çıkarıp giyiyorum ve dizlik pantolonun korumalarının yerine geçmiş olduğundan ekstra bir görüntü bozukluğu yaratmıyor.

Motosiklet pantolonum var zaten ama gündelik kullanımda pratik olmuyor. Ayrıca pantolonlarda bulunan dizlikler tam güvenli değil. Tam yerine oturmayabiliyor, gevşek kalıyor ayrıca kaval kemiğini kapatmıyor. Bacaklar için en iyisi, direk diz üzerine dizlik takıp, üzerine sürtünmeye dayanıklı bir pantolon giymek.

Ben yazın kevlar destekli kot giyiyorum. İçine veya dışına da Dainese dizlik takıyorum. Dizliği pantolon içine giydiğim zaman resmen hödük gibi oluyor. Ama gün boyu takılı kalıyor, rahatsız etmediği için iyi oluyor. Pantolon üzerine giyince de her gittiğin yerde giy, çıkart, büyük dert haline gelebiliyor. İşte o yüzden içe giyilince hödük gibi olmayan dizlik arıyorum. Motomax'te Knox'un böyle bir dizliği var.. ama o benim bacağa biraz küçük geldi, tam olmadı.

Icon dizlik dışında bir alternatif yok sanırım. Ondan getiricez bir ara.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

2 senedir http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43920 bu dizliği kullanıyorum. ben motosiklet pantolonu kullanıorum ve pantolonun diz kısımları kendinden korumalı. dizlik ve kendi korumaları birlikte giyilemiyor. ben pantolonun korumalarını çıkarıp giyiyorum ve dizlik pantolonun korumalarının yerine geçmiş olduğundan ekstra bir görüntü bozukluğu yaratmıyor.

Evet bu dizlik dikkatimi çekmişti. Arkadaşımda var. Elimle yokladım, dizimin üzerine koyup denedim. Diz kapağı bölümü fazlaca geniş, olmaz diyerek bi kenara atmıştım ama tekrar bi deniyim.

Zaten motor pantolonlarının diz kesimi ona uygun kesildiği için fazlaca sırıtmıyor dizlikler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...12-ay-tasitle-motocapro-outlet-83638525/detay (dainese dizlik)
linkteki dizlik hafif bol pantolonlarla giyilebiliyor sanırım..bakmakta fayda var...
not: hortlatmak için değil kalıcı bilgi olması için....

Evet, ben bu dizliği kullanıyorum( Dainese Knee V ). Ülkemize gelmeyen markaların da benzer ürünleri var. Ben gayet memnunum. Pantolonun biraz bol olması gerekiyor rahat edebilmek için. Ayrıca alt kısmı da epey uzun, bilekten 2~3 parmak yukarıda bitiyor.

honda kızıltoprakta var böyle ürünler. Hondanın ana kendi bayiisine gider ve sorarsan yardımcı olurlar.

Tech90' ın içinde knox koruması olan sadece diz bölgesi için içten giyilen bir dizliği var. Çok güzel kullanışlı bir ürün. Ancak satışı hala varmı yokmu bilmeiyorum firmayı arayıp sormak lazım.

Tech90' ın içinde knox koruması olan sadece diz bölgesi için içten giyilen bir dizliği var. Çok güzel kullanışlı bir ürün. Ancak satışı hala varmı yokmu bilmeiyorum firmayı arayıp sormak lazım.

tecg90'ın sitesi de açılmıyor, sahibinden.com profilindeki ilanları da kaldırılmış...

Dainese Knee V bu iş için iyi gibi ancak fiyatı biraz tuzlu onun da...

Tech90 bu iş için çok güzel ve uygun sitesine girmenize gerek yok birsürü site satıyor tech90 ürünü googledan bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar