Herkese iyi günler Uzun zamandır Forumu takip ediyorum özellikle bu başlıktaki her mesajı okuduktan sonra kararımı verdim ve bugün gidip küçükçekmece motorland bayinden 2013 model beyaz renk calibre 250rr aldım. motoru yarın teslim edecekler inşallah kullandıkça bu başlık altında motorla ilgili fikir ve düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.
Ankarada motoru inceleyebilcegim bir yer var mi arkadaslar?
Herkese iyi günler Uzun zamandır Forumu takip ediyorum özellikle bu başlıktaki her mesajı okuduktan sonra kararımı verdim ve bugün gidip küçükçekmece motorland bayinden 2013 model beyaz renk calibre 250rr aldım. motoru yarın teslim edecekler inşallah kullandıkça bu başlık altında motorla ilgili fikir ve düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.
Hayırlı olsun güzel günlerde binersiniz inş.
7.500 tlSize kaça geldi motor kaça aldınız.
Ankarada motoru inceleyebilcegim bir yer var mi arkadaslar?
Kardeşim öncelikle hoş geldin. Ehliyeti önce al cebine bi koy. Daha sonra 1 calibre değil hangi motoru alırsan al 1 senede doğru ve zamanında bakım yaptığında yarı yolda bırakmaz 2 bir sene sonra satcam diosun nerden baksan 1.5 - 2 binlira zarar edersin sıfır almakla 3 calibrenin donanımıve şekli gerçekten çok güzel bence ikisinede bi bin motorlar anlatır zaten durumu sana.
Hos bulduk tesekkur ederım ehlıyete yazıldım 17 ye gırınce verırız demıslerdı ama bazılarıda 17yı doldurmam gerektıgını soyluyo o yuzden emın degılım dogum gunumden sonra bı daha gıdıp konusucam ama ehlıyet alırsamda almazsamda motoru buyutucem ama 2. el almak ıstemıyorum butcem el verdıgı surece sıfır alma dusuncesındeyım ama satarkende 1.5 zarar ederım mecbur yapcak bısey yok fazla bekletmeden satılması onemlı o yuzden 2. el pıyasasını merak edıyorum bi de şu hararet ve radyator sorunu nedır nasıldır bununlada ılgılı bılgılerınızı aktarırsanız cok sevınırım tavsıyelerınız ıcın tesekkurler
Bi de hyosunga gelen feci zamlardan sonra ondan vazgectım zaten bındım ama benım kullanabılcegım boyutlarda degıl uzun yola cıkmıcagım ıcın sehır ıcınde benı cok zorlar orda burda tutamayıp yana dusurmek ıstemem o yuzden seceneklerımden hyosung cıktı![]()
CBR 250 R yi neden seçeneklerınız dısında tuttuğunuzu merak ettim açıkcası ? Bende CBR 125Rden 250 R ye geçtim arada çok büyük fark var. bence CBR 250 R de denemelisiniz denemediniz ise..
Öncelikle herkese merhaba... Bu konu açıldığından beri takip ediyorum ancak bi süre ara vermiştim. Görüyorum ki Calibre almaya niyetli olan arkadaşların çoğu gt250 r veya cbr'a yönelmiş. Acaba bunun nedeni nedir paylaşırsalar sevinirim.
Açıkçası formu uzun süre takip etmeme ragmen cbr 250 r düşünüyordum. Yeni beyaz rengi gerçekten çok hoş.Tabi bu fikrim Calibreyi canlı duyup görmedendi. Kafede otururken bi motosiklet sesi duydum gayet tok ve güzeldi arkamı döndüğümde calibreyi görünce diğer motosikletler hakkındaki fikirlerim tamamen değişti.Son kararımı tüm motosikletleri deneyip aklıma yatana yöneleceğim ama Calibreyi canlı görmeden yorum yaparken iki kez düşünülmesi gerek
:cat: :thumleft:
motor çok hoş almak isterim ama bulunduğum şehirde servisi yok.
bunun büyük sıkıntı olacağını tahmin ediyorum. en yakın servisi bana 80 km uzaklıkta. eee alalım desek nasıl olacak acaba?