Alana kadar ne çektin be yaw,şimdi bu yapılır mı:jocolor:
Hic sorma be kardesim herkesin kendine gore dertleri var cikiyo biseyler
Alana kadar ne çektin be yaw,şimdi bu yapılır mı:jocolor:
Hic sorma be kardesim herkesin kendine gore dertleri var cikiyo biseyler
arkdaşlar bugun ufak bi virajda hızım 50 km geçmez ön frene sadece dahada yavaşlatmak için dokundun arka teker kaymaya başladı makine yeni lastikler aşınmadıgından mı yoksa plastik karışımı fazla oldugundamı çok kayıyor kontra yapmaya korkuyorum![]()
Yok mu yardımcı olabilecek![]()
17 YAŞINDAYI SIFIR KANUNİ WİNDY 125 ÇIKARDI FATURA BENİM ADIMA KESİLDİ SİGORTA FALAN KESTİM PLAKA ÇIKARMAK İÇİN TRAFİĞE GİTTİM FAKAT ORADAKİ MEMUR YAŞIMIN TUTMADIĞI İÇİN PLAKA ÇIKARAMIYCAMI SÖYLEDİ NE YAPMALIYIM ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
17 YAŞINDAYI SIFIR KANUNİ WİNDY 125 ÇIKARDI FATURA BENİM ADIMA KESİLDİ SİGORTA FALAN KESTİM PLAKA ÇIKARMAK İÇİN TRAFİĞE GİTTİM FAKAT ORADAKİ MEMUR YAŞIMIN TUTMADIĞI İÇİN PLAKA ÇIKARAMIYCAMI SÖYLEDİ NE YAPMALIYIM ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Motorun aku sigortasi yandi ne kadara degistiriler bilen var mi
arkadaşlar bu mondial mcx in krankıyla driftin krankı aynımı bilen warmı ?
dün az kala kızartma olcaktım ya işe başladım varol betonda etrafa taş tozu felan götürüyorum ihtiyaç halinde keşana götürdüm adam kaldır buraya dök dedi bnde bakmadım hiç gitti damper elektrik tellerini kopardı kalkarken sonra 2 tel kapağa sıkıştı kupa elektrik geçirse kızartma olucaktım az kala ileri gidiyom direk sallanıyo geri gidiyom olmuyo çatır çutur kıvılcım atıyo zar zor kabloları boşandırdım)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
sigorta 15 amperlik ucuz 1-2 lira bişi git hmn değiştirirler
Kredi kartına taksit yapacağım ( peşin fiyatına :cherry: ) her kurus benim için önemli![]()