Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Hafta sonu Yalova Termal'e doğru eşimle beraber yaklaşık 185 km lik kısa bir gezi gerçekleştirdik... Gerçekten çok keyif aldık, özellikle ardçıyla kullanımda ki konforunu merak ediyordum beni ve eşimi çok memnun etti diyebilirim... Transalpden sonra kullanım kolaylığı ve seriliği de ayrıca puan topladı

Transalp'e kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sanırım benim motorum bu... Başta transalp den sonra hondanın nc serileri ile arada gidip gelmiştim hatta nc serilerini x ve s yi kullanma şansını bulduğumdan dolayı er6n 'e daha sıkı sarılıyorum...
Şunu da ayrıca belirtmek isterim ki kesinlikle başlangıç, acemi vb. bir motor değil... Er6n benim 12 n ci motorum ve bunların içinde cbf 1000 kullanmış biri olarak da üzerimde hakikaten çekinmedim değil...
Termal bölgesinde şelalenin olduğu bölgelere çıktık yol bir hayli bozuk ve hatta toprak olan bölgelerden de geçtik, bozuk zeminde süspansiyonlar mükemmel olmasına karşın toprakta lastiklerin dişli olmaması bir dez avantaj dı ama tarzı bu işte
Yalova içinde kendini bilmez bir taksi şoförünün önümüze kırmasıyla ani bir frenleme sonucu büyük tehlike atlattık ama şükür çabuk toparladık arka freni biraz fazla kaçırdım ki sola doğru kızakladı hemen toparladık ve yola devam...
Yakıt konusuna gelince çıkarken 50 tl lik benzin aldık döndüğümde (yaklaşık 185 km sonra ) iki çizgi harcamıştı rakamsal değerleri hesaplamadım ama daha sonraki turlarda...
Puig new generation ön cam alamadım alacağım inş.
Bu gezi biraz acemiliğimize geldi sonraki gezilerde kısmetse daha kapsamlı ve detaylı bilgileri sizlerle paylaşırım diyorum ve saygılarımı sunuyorum.