TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Senin motoru biliyorum, çok güzel motor. Durum buysa, o zaman Bora'dan vazgeçiyoruz. Bizim millet marka sevdasını bırakmadığı sürece böyle nice güzel motor kaybolup gidecek. Benim motorla yazı bir geçireyim sonra bakacağım artık. Bu sene ilk defa motorla Bursa'dan İzmir'e gideceğim. Bu kadar uzun yola ilk kez çıkacağım, bakalım kondisyonum yetecek mi ? 100 km'de bir mola vermeyi düşünüyorum.

Bir ara bu başlığa TVS distribütörü de giriyordu ama sonra kayboldu.
kanka bi daha diyorum. temiz düzgün sorunsuz 2 lira civarında yakalarsan al.
cogu motoru bozar o, tvs ybr cbf e en yakın rakip o. geri kalan tatava hep.
ondaki konfor cbf te yok. kartal direksiyon dimdik gidersin.
1 günde 750 km yaptım . kontagı cevirdim 300 400 km gittim durmadan. 1.500 km de bir yag değiştirdim. ne kadar yag koyduysam o kadar yagı geri aldım.
bi kere insan yolda bırakmadı

Motora önden baktığımda 2-3 vida eksik.bide sol karenajın içten en altındaki vida takılmamış yarısı çıkık duruyo sizdede var mı öyle sıkıntılar?

Motora önden baktığımda 2-3 vida eksik.bide sol karenajın içten en altındaki vida takılmamış yarısı çıkık duruyo sizdede var mı öyle sıkıntılar?

benim gösterge tablosunun altındaki lastikleri takmayı unutmuşlardı stobunsa sadece 1 cıvatası vardı toplayan adamın vicdanına kalmış bişey:)

Bizim usta vicdansızmış demek ki.faturayıda 15 gün sonra verdi zaten dürzü.,Allah bilir daha göremediğim ne eksikler var.

sbr

sabriyi dün bi ybr tokatlamış, gururundan siteye girmiyormuş
deminde takıldıgı meyhaneden aradılar arkadaşını gel al diye almaya gidiyorum.
değmez bi ybr için kanka dedim dinlemedi

bu mesajına cevap vermek istemiyorum:) haftasonu selo ben ve can edirne keşana gittik. can bu konu için bi kaç birşey söyler. yoksa ben konuşursam kırılır çocuk:p

aynen emre bendede eksik civatlar var ilk servise gittigimde taktırıcam o civataları benim orta sehpa nın da somunu takılmamıştı onuda kendim taktım serviste isteriz orjinalini

sbr

ohoooo hala selo fotoları atmamış:)

edirneden dönüşte selonun rodajı olduğu için 70 80 civarı gelmeyi tercih ettik. yolun yarısına kadar hiç bir problem yoktu. ama bir ara bi ses geldi motordan.sürtme sesine benziyordu.devir 6000i geçince geliyordu bu ses. biraz bakındım ve egzantrik zincirinden geldiğine kanaat getirdim. evet korktuğum başıma gelmişti. sağlam güçlü sorunsuz diye nitelendirilen apachenin egzantrik zincirinden ses geliyordu. hemde henüz daha 14000km yapmış olan apachenin..olamazdı,olmamalıydı..her ne kadar motorun canını alsamda bana bunu yapmamalıydı.. dünyalar başıma yıkıldı.son 180km yolu,sente atlarmı acaba? diye geldim. yarın ilk iş servise gitmek olacaktı..ve sabah motoru servise götürdüm..ustaya dedim ki bana öyle sihirli cümleler söyle ki bu motorun egzantrik zincirinde problem olmadığına beni inandır.. beni aşka inandır usta!! diye haykırdım resmen.. ustadan soğukkanlılıkla gelen cevap: Abi koruma demirin kırılmış.

ohoooo hala selo fotoları atmamış:)

edirneden dönüşte selonun rodajı olduğu için 70 80 civarı gelmeyi tercih ettik. yolun yarısına kadar hiç bir problem yoktu. ama bir ara bi ses geldi motordan.sürtme sesine benziyordu.devir 6000i geçince geliyordu bu ses. biraz bakındım ve egzantrik zincirinden geldiğine kanaat getirdim. evet korktuğum başıma gelmişti. sağlam güçlü sorunsuz diye nitelendirilen apachenin egzantrik zincirinden ses geliyordu. hemde henüz daha 14000km yapmış olan apachenin..olamazdı,olmamalıydı..her ne kadar motorun canını alsamda bana bunu yapmamalıydı.. dünyalar başıma yıkıldı.son 180km yolu,sente atlarmı acaba? diye geldim. yarın ilk iş servise gitmek olacaktı..ve sabah motoru servise götürdüm..ustaya dedim ki bana öyle sihirli cümleler söyle ki bu motorun egzantrik zincirinde problem olmadığına beni inandır.. beni aşka inandır usta!! diye haykırdım resmen.. ustadan soğukkanlılıkla gelen cevap: Abi koruma demirin kırılmış.
koruma demiri bu kadar dandik mi hacı?
motorun kronik sorunu herhalde kime sorsam koruma demiri kırılıyor diyor
sabri bu arada bana yağ filtresi lazım ilk bakım için, işin düştüğünde fiyatını filan sorup bi konuşalım kanka

selo 70-80 gitmemelisin ..ara ara makineyi yoklamanı tavsşye ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

sabri bu arada bana yağ filtresi lazım ilk bakım için, işin düştüğünde fiyatını filan sorup bi konuşalım kanka

selo dayı benim aldığım yeri biliyor en son 3,45 idi yağ filitresi haberiniz olsun ...

sbr

valla motoru o tarafa hiç yatırmadım. kendiliğinden kırıldı. TİTREŞİMden kırıldı. bunlar acı gerçekler:p knka sürat motorda 8 liraydı. daha ucuza verenlerde var. ama orjinalini değil hyo250lerin falanda uyuyor. ramço 3,45e alıyormuş bak:)

8 lira bişi değil.
ramazan kardeş senin dediğin orjinal miydi?
hava filtresi buji de alıp bi kenara koymam lazım
bizim burada bulamam zaten.

bu arada bizim apachenin 180 lik modeli galiba bu. yakında piyasaya süreceklermiş hindistanda.
bunu getirmez bizim isotlar
pjcx7.jpg

bu arada bizim apachenin 180 lik modeli galiba bu. yakında piyasaya süreceklermiş hindistanda.

TVS yine göstermiş farkını hangi racing motorda ayaktan marş var :mrgreen:http://velocityfreak.blogspot.com/2011/11/tvs-velocity-street-fighter-160-reviews.html
bende bunu gördüm internette 2011 de çıkmış ama tabi bizi görmedi yine. frenler flan brembo
http://velocityfreak.blogspot.com/2011/11/tvs-velocity-street-fighter-160-reviews.html
bmw getirecek cogu modelini bunların 2014 ün sonuna dogru 2015 te diyorlar

ne adamlar var ya paslanmaz fiberli somunun kilosu burada 15 20 tl cıvatalar da o civarda çıkmadı mı al kendin tak böyle adamlarda sakız bile alınmaz

üzerinde en az yarı somun pul vida hepsini civatacıdan kendim aldım taktırdım. direksiyon baglantı için de bişi cıkmadı onu da biz uydurduk.

evet ramço aynen öyle yaptım
ilk 600 km 50-55-60-65 bu şekilde yaptım araralarda anlık 80 yapıp tekrar düşüş yaptım
600 km den sonra birazda 60-65-70 çıktım yine aralarda anlık 80-90-95 yapıp tekrar düşüş yaptım
ve en son 800 km devirdikten sonra 80-90-100 bu şekilde sürekli düşüşler yaparak rodajımı tamamladım
buraya kadar yanlışım varsa düzeltin lütfen

evet ramço aynen öyle yaptım
ilk 600 km 50-55-60-65 bu şekilde yaptım araralarda anlık 80 yapıp tekrar düşüş yaptım
600 km den sonra birazda 60-65-70 çıktım yine aralarda anlık 80-90-95 yapıp tekrar düşüş yaptım
ve en son 800 km devirdikten sonra 80-90-100 bu şekilde sürekli düşüşler yaparak rodajımı tamamladım
buraya kadar yanlışım varsa düzeltin lütfen

kanka yanlış yok. ama 500 den sonra biraz daha abansaydın kısa süreli daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
o motorun sagır kalacagını sanmıyorum abandın mı gider.
ama bazı adamlar var 500 km içersinde 4 5 bin devirde kullanıyor vites geçirmiyor düşürmüyor.
sonra da motor neden gitmiyor diye aglıyorlar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar