Tadı kaçtı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle saçma sapan hareketlerde bulunan insanlar emin ol her parti ve grupta mevcut...Kusura bakma bunlara bağrıma basmam ve acımam bizdenmiş sizdenmiş demem acımam...
Hiçbir mitinge gitmedim ,...ümü yırtmadım ampul diye ,elimde parti bayrağı ile gezmedim ,elimde türk bayrağı ilede gezmedim nedenmi hain olduğum içinmi hayır farklı olmak içinmi hayır ...
Ama şu bastığımız topraklar ve vatanın bütünlüğü dünyadaki duruşumuz için elimden ne gelirse yaparım kesinlikle korkmam ve çekinmem bilen bilir....çok konuştum...

Tamam bak siz biz olduk farkedemiyormusun. Biz bu protesto edenler olarak bu vatanın kahrolup parçalanıp yok olmasını istiyor değiliz herhalde. Sende böyle olacağımızı düşünmüyorsundur umarım. Ayrıca yeni nesil abdestli kapitalist olacağıma, hiç düşünmeden solcu olurum .

Bu ülke uyanıyor diye sevinmen lazım ağabey, ben ilk defa ülkemden bu kadar umutluyum. Eğer siyaset sevmiyorsanız okumayın,rahat olun, fani dünyada böyle boş işlerle uğraşmayın.

Motosikleti
1050XT
Olayları destekliyor, Kırıp Dökmeyi Tasvip Etmiyorum (Bu Bağlamda DURANADAM bence ülke tarihinin en iyi protestosuydu.)

TAYFUNBORA diyorsunki, bu olaylar 68 kuşağından bile ileri görüşlü ? Yada Kurtuluş Savaşı Gençliğinden bile özverili ?

Daha dün Hangi telefonu alsam, Kendime Sevgili Yapsam, Otomobilim En iyisinden Olsun, Günde 10 saat PES atsam, RayBan Gözlük taksam diyen bir gençliğimiz vardı. Ama Tebrik ederim Bir anda Olayın Boyutunu değiştirdiniz. Ama Katetmeniz gereken Çok Yol Var.

Olayları destekliyor, Kırıp Dökmeyi Tasvip Etmiyorum (Bu Bağlamda DURANADAM bence ülke tarihinin en iyi protestosuydu.)

TAYFUNBORA diyorsunki, bu olaylar 68 kuşağından bile ileri görüşlü ? Yada Kurtuluş Savaşı Gençliğinden bile özverili ?

Daha dün Hangi telefonu alsam, Kendime Sevgili Yapsam, Otomobilim En iyisinden Olsun, Günde 10 saat PES atsam, RayBan Gözlük taksam diyen bir gençliğimiz vardı. Ama Tebrik ederim Bir anda Olayın Boyutunu değiştirdiniz. Ama Katetmeniz gereken Çok Yol Var.

Muhittin Kaplan; 68 kuşağından ileri görüşlü demedim."Biz o zaman grev yaptıkta ne oldu,boşverin bu işleri" diyen birine cevap yazdım.Tekrar okuyabilirsin.Olayın boyutunu sen değiştirdin.Ayrıca şunu kaçırma bu olay dünya da dahi parmakla gösterilebilecek cinsten,bunu inkar edebilir misin?

Gençliğin çoğu dün senin dediğin gibiydi doğru.Hala da bir kısmı öyle doğru.Ancak bir çoğu artık apolitik değil,bu da doğru.Bizim bu saatten sonra tek yapmamız gereken gençliğimizi Atatürk'ün ışığında bilim yolunda kalbinde insan sevgisi ile doğru eğitmek.Merak etmek gündüs Pes oynayan o çocuk gece taksimde çadırında ülkesi için gaz soluyordu,gözünü veya canını kaybediyordu.O çok iyi arabası olan çocukları ben boğaz köprüsünden yürüyerek taksime giderken gördüm.Hani o sevgili yapan çocuk varya o çocuk işte bir elinde Türk Bayrağı diğer elinde sevgilisi toma'dan sıkılan suya maruz kalıyordu.Rayban gözlükleri ise halen gözlerinde takılı hepsinin ,yeter ki bazıları gibi at gözlüğü takmasınlar:)

Kesinlikle katılıyorum...Eğer bir protesto yapılacaksa adam gibi yapılmalı ,milli değerlere zarar verilmemeli...
Akp nin bencil ve çıkarcı tavırlarına kırarak ,dökerek,başka grupları katarak kafa tutmak çok da akıl karı değil.
Gördüğümüz üzere sitedeki motosiklet sever arkadaşlar bile birbirine girmiş vaziyette,malesef üzücü bir durum ...
Biran önce hükümet üzerine düşeni yapmalı,eylemcilerde fazla coşmamalıdırlar,aksi halde vaziyet hepimizin zararına olacak...

Motosikleti
1050XT
Ne demek siyaset kabak tadı verdi.Türkiye tarihinde ilk kez gençlik bu kadar doğru yolda özgürlüğünün ve haklarının peşinde.Bu resmi göremiyor musunuz?Siz kendi zamanınız ile karıştırmayın.Bu gençler sizin gibi ne olayları yanlış görüyor ne de kandırılıyorlar.Adamın aklını alırlar valla
Kendinle Çelişiyorsun.
Genelde Tecrübeye Uygulanan Yadsımadır bu ,Tecrübe Sahibine "O sizin Zamanınızdaydı" demek. (bizde yaptık, Çok Atıştık Tartıştık Babamızla Dayımızla Amcamızla)

Sağlıklı Düşünmek Gerek. Hükümet, Medya Bu işte çuvalladı, İyi Kullanmak Gerek bu durumu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Unutmadan, O Taktığınız Rayban ı da Atılan Gaz fişeğinide aynı yerden alıyoruz asgari ücret üzerinden kesilen vergiyle.
Yapabiliyorsa PES atacak teknolojiyi Kullanan gençliğimiz, Gaza karşılık bir solusyon üretsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Buda Aklımın bir köşesindeki sözdür. Tamamiyle katıldığım Söylenemez ama gördüğüm genelde bu çerçevede.

20 yaşinda iseniz ve Komünist değilseniz kalbiniz yok demektir... 40 yaşinda hala devrimci iseniz kafanız yok demektir...”(George Bernard Shaw)

Kendinle Çelişiyorsun.
Genelde Tecrübeye Uygulanan Yadsımadır bu ,Tecrübe Sahibine "O sizin Zamanınızdaydı" demek. (bizde yaptık, Çok Atıştık Tartıştık Babamızla Dayımızla Amcamızla)

Sağlıklı Düşünmek Gerek. Hükümet, Medya Bu işte çuvalladı, İyi Kullanmak Gerek bu durumu.

Aslında ben burada bir tartışma içine girmek istemiyorum.Fikir veya doğru üstünlüğü yerine sadece doğruların üstünlüğünü tercih ediyorum.Her zaman konuşmaya gerek te yok değil mi?Bazen Duran Adam olmak lazım:)

Motosikleti
1050XT
Soruyu Kaçırmışım
Ayrıca şunu kaçırma bu olay dünya da dahi parmakla gösterilebilecek cinsten,bunu inkar edebilir misin?
Yok Öyle bir durum. Adamlar Kanalı Değiştiriyor. Umrunda bile değil. Sadece Bazı Masalar İlgileniyor Konuyla.
Sen Geri Kalan Dünyanı Yatıp Kalkıp "Ne Olacak Şu Türkiyenin Hali" diye düşündüklerini mi sanıyorsun ? Dünyanın Merkezi biz değiliz.
Bu iş Birazda GS-FB derbisine "Dünya Derbisi" demelerine benziyor. Kaç Kanal Naklen veriyor 0. Dünya derbisi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

Aslında ben burada bir tartışma içine girmek istemiyorum.Fikir veya doğru üstünlüğü yerine sadece doğruların üstünlüğünü tercih ediyorum.Her zaman konuşmaya gerek te yok değil mi?Bazen Duran Adam olmak lazım:)
AKP hükümetlerinin Saman Altından Yaptıkları Ortada. E birilerinin "Hop Dur" demesi gerekiyordu.
Bu nu zamanında asker, polis her ne zıkımsa yapıyordu. diğer güçler kalmayınca iş başa düştü. Olay budur.
Buradan "Tek yol devrim" "Sol İdea" çıkarımı yapmak yanlış olur.

Kendinle Çelişiyorsun.

Buda Aklımın bir köşesindeki sözdür. Tamamiyle katıldığım Söylenemez ama gördüğüm genelde bu çerçevede.

20 yaşinda iseniz ve Komünist değilseniz kalbiniz yok demektir... 40 yaşinda hala devrimci iseniz kafanız yok demektir...”(George Bernard Shaw)

40 yaşinda hala devrimci iseniz kafanız yok demektir. gelen iktidarların yolsuzluk, adam kayırma ,öz kaynakları bedavadan biraz pahalı satmasına , insanları ayrıştırmasına , itiraz etmek daha iyi

yaşamak istemek ,

devrimçilik midir hakmıdır ?

Motosikleti
1050XT
Konuya Dönersek, Gerçekten Bu Yazılanlar, Olaylar vs den Sıkılmış olanlar da Bırakın Özgürlüklerini yaşasın, Sıkıldım desin.

O zaman şunu sormak isterim.

Kamerada vurulduğu an görünen bir genç var.Bunun sorumlusu/sorumluları nerede?

Avatarında A.Q var.İyi bir oyuncudur.Sanırım çok seviyorusun.
Şehit babası devlet büyüklerine hakaret etmekten içeride.Buna ne diyeceksin merak ediyorum.
Apo ile devlet görüşüyor buna cevabın nedir.
Terör örgütünü meclise sokan bir iktidar var,cevap?

Vay arkadaş doğuda bir asker şehit edildiğinde kimse çıkıpta bu kadar şikayet etmedi...olaylar çoook farklı yerler gidiyo hadi bakalım...

Vay arkadaş doğuda bir asker şehit edildiğinde kimse çıkıpta bu kadar şikayet etmedi...olaylar çoook farklı yerler gidiyo hadi bakalım...
sen mi şikayet ettin peki! sen ne için şikayet ettin tepkini gösterdin! doğuda eli silahlı teröristi vuran asker, kurşun teröristin arkasından girmiş diye soruşturmaya uğrarken, vatandaşı başından vurup öldüren polisin hesabına düşmemiz mi garibine gitti!

Avatarında A.Q var.İyi bir oyuncudur.Sanırım çok seviyorusun.
Şehit babası devlet büyüklerine hakaret etmekten içeride.Buna ne diyeceksin merak ediyorum.
Apo ile devlet görüşüyor buna cevabın nedir.
Terör örgütünü meclise sokan bir iktidar var,cevap?

Şu yazdıklarının hepsine katılıyorum,itirazımda yok...Benim amacım akpnin krallığını kurmasımı zannediyorsun?
belki senden fazla eleştiren biriyim,ancak devlet bütünlüğünün bozulmasına karşıyım...
A.Q iyidir dünya çapında dinimizi tanıtan bir filmde oynamak nasip olmuştur severim kendisini...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

sen mi şikayet ettin peki! sen ne için şikayet ettin tepkini gösterdin! doğuda eli silahlı teröristi vuran asker, kurşun teröristin arkasından girmiş diye soruşturmaya uğrarken, vatandaşı başından vurup öldüren polisin hesabına düşmemiz mi garibine gitti!

Herkese aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım arkadaşım yapılan yanlışlıkların haksızlıkların senin kadar farkındayım ve malesef üzülüyorum,ama ne yapabilirsin ne yapacaksın
kimi bitireceksin ? Bunları yazmam elimin ayağımın tutmadığımı göstermez ,senin kadar cesaretli olmadığımada göstermez...Ne dersek diyelim bu muhabbetler böyle devam edecek..

haber sitelerindeki haberlerden artık bunaldım. tek hobim olan motosiklet ile ilgili birşeyler yazıp okumaya geldim baktım ki burasıda aynı..

Biz gençlik olarak siyasette daha aktiftik. Konu bu değil, biz karşı fikre hakaretle mukabele etmezdik, sömürüyü dile getirir toplumu uyandırmaya çalışırdık.

arkdaşım bu sitenin bir bölümü öteki bölümlerinde motosiklet ile konular gırla var oralarda takıl...
bugün twitterda gördüm
başbakan çıkmış 50 milyon euroya havalimanı yaptırdık diyor.hayatında uçağa binmeyecek olan yoksullar alkışlıyor.
tam hatırlayamadım ama böyle bişeydi...
yakılıp yıkılmasına bende karşıyım fakat gördüğüm kadarıyla bunları yapan marjinal gruplar dediğimiz pkk ve yandaşları vb.
orda sağ duyulu bir çok genç var yakanlara yıkanlara müdahale eden.
orda olmak için sağcı solcu olmaya gerek yok insan ol kafan biraz çalışsın yeter.
burdan akıl vermek gibi olmasın ama TOMA ların egzozlarına ıslak bez tıkarsanız stop eder geçen gün geldi aklıma :)
egzozu fark edene kadar baya zaman geçer :)

burda siyaset olmasın adı üstünde motorsiklet ortak konu bu yazan siyasete uygun sitelerde yazsın okumuyorum burda yer işgali olmasın site yetkilileri engel olsun derim ben .yaşım 60 dayandı bu tür mevzulardan memleket çok şey kaybetti yazık zamanımıza .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar