[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yarın hava büyük ihtimal yağışlı ama sen eski enduro cusun cihan sıkıntı yok :)

Geç dalganı başkan :mrgreen: bir defasında yine pamukovada periyodik bakıma gitmiştim dönünce bir yağmura yakalandım, kadranda hızım kaç yazıyor onu okuyamıyordum, öndeki kamyonun stopları görünmüyo sadece bi ışık hüzmesi var.. Ben öyle yağmur görmedim. O şartlarda getirmiştim oğlumu evime beyaaa ::sm_smile

Aynen ikisi de iptal ben cumartesi çalışıcam akşam motorla uğraşıcam biraz.Pazar evde biraz dizi keyfi belki akşamda sinema kesin değil tabi :)

Sinemaya gidersen beni çağırıp ısmarlamayı unutma :p , Evde dizi beni bozuyor. Nip Truck ise beklentilerimin üstünde çıktı. Zaten yoldan çıkmıştım bir daha asla dönemem. :pl:

Yarın hava büyük ihtimal yağışlı ama sen eski enduro cusun cihan sıkıntı yok :)

Hiç güleceğim yoktu ::dalga::

Geç dalganı başkan :mrgreen: bir defasında yine pamukovada periyodik bakıma gitmiştim dönünce bir yağmura yakalandım, kadranda hızım kaç yazıyor onu okuyamıyordum, öndeki kamyonun stopları görünmüyo sadece bi ışık hüzmesi var.. Ben öyle yağmur görmedim. O şartlarda getirmiştim oğlumu evime beyaaa ::sm_smile

Ahh canım benim. ::winkwink O şartlarda biz her gün biniyoruz. ::gleam:: Sen yağmurda bir daha çıkma, evde oyuncakların ile oyna ::146::

Motosikleti
Senin sineksikletle benim oğlanı kıyaslıyosun, dikkatini.....

Benim sineksiklet yağmurda, karda, çamurda, dağda bayırda gidiyorsa kraldır. :cat: Gitmeyene ne denir ? ::pokey::

Motosikleti
10 dk sonra izmit sekaparkta buluşalım gel. Hatta sen once çık. Yahyakaptanın ordan geçerken söyle de motoru çalıştırayım, motoru ısıtmak da lazım di mi..

10 dk sonra izmit sekaparkta buluşalım gel. Hatta sen once çık. Yahyakaptanın ordan geçerken söyle de motoru çalıştırayım, motoru ısıtmak da lazım di mi..

hocam şimdi servisten geliyorum bakmana gerek kalmadı ya 2010yılında kara günleri olmuş,servisten orjinalleriyle değişmiş fakat sinek miğde bulandırıyor :) Yinede saolasın:rendeer:

Ben de Yıldırım motora giderim sanırım yarın. hem lastiklerimi taktırayım hem amortisördeki sıkıntıya baktırayım..

Cihan benimde yıldırım motorda bi işim var.İstersen zamanlama uyarsa birlikte gidelim.Yada uymadı sen nasılsa gidecen benim için bir parça sor diyecektim.
2004 model F 650 GS arka fren balatası (Marka ve fiyat) öğrenirsen memnun olurum.İrtibat telim 0506 939 83 06

Motosikleti
Cihan benimde yıldırım motorda bi işim var.İstersen zamanlama uyarsa birlikte gidelim.Yada uymadı sen nasılsa gidecen benim için bir parça sor diyecektim.
2004 model F 650 GS arka fren balatası (Marka ve fiyat) öğrenirsen memnun olurum.İrtibat telim 0506 939 83 06

Tamam hocam. sorarım.. :cat:

alayına rest çekiyorum ulennn ! başlarım vardiyasına da dominosuna da mesaisine de :D yarın basıyorum istifayı . yarına veya pazar gününe ayarlayıverin bir organizasyon saygıdeğer abilerim :))

Motosikleti
alayına rest çekiyorum ulennn ! başlarım vardiyasına da dominosuna da mesaisine de :D yarın basıyorum istifayı . yarına veya pazar gününe ayarlayıverin bir organizasyon saygıdeğer abilerim :))

Hava durumu nanemolla olm :) dur bakalım, pazara düzeltirse düşünürüz bişeyler.. Senin yeni canavarı ıslatmak babında :mrgreen:

Hava durumu nanemolla olm :) dur bakalım, pazara düzeltirse düşünürüz bişeyler.. Senin yeni canavarı ıslatmak babında :mrgreen:

Asfalt motorcusu sen zaten düz yolda basarsın. Ben denize gidiyorum. Senin motor su damlasına bile gelmez. Zaten sürücülüğün de berbat. Allah göstermesin motor altından kayar gider. :queen:

arkadaşlar geçen görüştüğümüzde bir çakmaklık muhabbeti vardı.. sudan etkilenmemesi için teknelerde kullanılanlardan bahsetmiştiniz. Nerden aldınız kaç tl bilgi verebilir misiniz?

Birde yarın iznik'e gideceğiz oradan keramet ılıcasına gelen var mı?

arkadaşlar geçen görüştüğümüzde bir çakmaklık muhabbeti vardı.. sudan etkilenmemesi için teknelerde kullanılanlardan bahsetmiştiniz. Nerden aldınız kaç tl bilgi verebilir misiniz?

Dostum cihana kendine bide bana emre aldı ama tam adresini hatırlayamıyorum ben öğrenip sana söylerim.

tolga&cihan
yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz

Biletleri biletix den al. Biz haftaiçi her gün oynuyoruz. :mrgreen:

Ben sana bir kaç link vereyim. :cat:
Burdan aldım : http://www.yatmalzemeleri.com/CAKMAK-TIPI-FISPRIZ--CIGARETTE-PLUGS,LA_411-2.html#labels=411-2

Alternatif linkler ;
http://www.tekneyatshop.com/?AnaIDi=227&AltIDi=228&ARAS
http://www.westmarine.com.tr/Urun/12v-paslanmaz-celik-priz/413/
http://www.westmarine.com.tr/Urun/12v-premium-fis-ve-priz/6318/

Buda benim karakaçandaki çakmaklık 1 senedir üstünde ;

Motosikleti

Markasını sormayı unuttum, ama varmış 28Euro fiyatı hocam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar