[Kütahya - MT]

Valla abi fırsat bulamıyorumki dükkana gidicem saat 10 gibi çıkıp sanayiyie gidip motoru bırakıp geri dönücem akşamada alırım artık. Durmak istiyorum aslında başında ama fırsat olmuyo :S Zaten anlamıyorum motor işlerinden pek ne yaptım derse okey diycez yapıcak bişey yok. Ufak tefek benim gördüğüm şeyleri söyliycem sadece.

Sağolasın abi de bi ağzımızın tadıyla binemeidk yağmur çamur eksik olmadı D: Kros mu alsaydık napsaydık ya :D :queen:

Hmm bende diyorum Kütahyanın %80 i neden kroscu :silent: bunu sende söyleyince perçinlenmiş oldu kafamda malum hava şartları evet :cat:

Bu gün scoterın tekeri söktük öldüm a.q ne zormuş la de get eksoz meksoz hepsi indi aşağı :farao:

Yok lastik inmişti şişirdim doğru sanayiye lastikçiye gittim dedim üzerinde fitil atalım patlak varsa göremedi lastik takılıyken abi söktür tekeri getir havuzda bakayım iyice dedi 2 saat uğraştık söktük baktı havuzda bu seferde patlak falan göremedik havuzda bakınca :santa: geri taktık ama iyi oldu arka tekerin burçlarında gram yağ kalmamış yağlamış olduk bakım yapıldı yani bahaneyle :cat:

Durduk yere mi inmiş yani lastik. neyse patlak olamsından iyidir masraf çıkmamış en azından boş yere D: Bende şu çamurluğun vidasıyla uğraşmaktan sıkıldım iyce söküp atıcam en sonunda çamurluğu falan :D Hesapta serviste sıktı bişeyler yaptı adam ama bizim ordaki asfaltı kaldırmışlar tamamen vida mida dayanmıyo. Bugün gidebilirsem bikaçtane vida rondela vs. ne varsa alıcam takıcam ardarda bakalım hangimiz daha güçlüyüz:queen: ajhjhaha :D:pl:

Ön çamurlukmu :silent: servise uğra kontra somun taksınlar oraya gevşemez bir daha :cat:

Chevrolet den sonrada kross oldu benim hayvancık D: Arada aklıma geldikçe çektim foto telefonun dandikliğinden bazı fotoları yakmış ( sanki fimli makine kullanıyoz :jocolor: ) :queen:
zx5a.jpg

35n5.jpg

h9ax.jpg

bxmv.jpg

of9z.jpg

uvdw.jpg

uuqg.jpg

Özcan ameliyatmı yaptın hacu :queen: cerrah eldivenlerin süpermiş :p Enneyemi gittiniz hayırsızlar :p

Pullar mış burası :D Abi sen pazar çalışıyomuydun ? Valla çalışıyosundur dedik falan ayıp etmeidk dimi ? :D

Bu pazar çalıştım evet bu seferlik yırttınız yani :p haftaya pazarada nöbetteyim haftaya yırtacaksınız :queen:

Müsait olduğun bi hafta osnu beraber gideriz abi. Zaten bize çantası bol bi motor lazım :p neyi nereye sokucağımızı şaşırdık :queen::queen:

"Kiralık kasa hizmeti ile değerli eşyalarınız artık güvende üstelik indirimli " EGLM BANK :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar