Sayın @Lydian;
Son gönderdiğiniz linkteki motosiklet diğerine göre daha donanımlı (arka çanta, elcik koruma), ayrıca temiz ve diri görünüyor. Fiyatı da daha uygun. Satıcı da dürüstse alınabilir gibi görünüyor. Yalnız o aynalar enduro motosiklete uymamış, plastikleriyle değiştirilirse daha güzel olur (çifti 15-20 TL.)
Bir Ramzey QM-200-GY kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim: Motosikletimi 2006 yılı Ocak ayında aldım, benimki 2005 model. 2006 modele göre çok küçük birkaç fark var. (Fren telinin pozisyonu, ön diskin şekli, karter muhafazası şekli gibi.) İlk 1-2 yıl parça konusunda çok sıkıntı yaşadım ama şu anda piyasada parçası bol şekilde mevcut. Parça fiyatları biraz dengesiz. Kimisi olması gerekenden pahalı, kimisi de garip şekilde ucuz. Ama ben ilk sorunları atlattıktan sonra birkaç yıldır hiç parça ihtiyacı duymadım. (Yağ seviyesi kontrolünü ihmal ettiğim için pistonu ve üst kapağı değiştirmek; arazide yatırma sonucu manet, sinyal, ayna kırılması dışında.) Fiyatına göre, çok fazla beklentisi olmayanları arazide, şehir içinde ve kısa mesafeli sürüşlerde (150-200 km) tatmin eden bir motosiklet. Daha uzun mesafeli sürüşlerde yoruyor. Elbette bir Honda XL-200 değil. Belli periyotlarla vidaları-somunları kontrol etmek ve gevşeyen-düşen somun var mı diye bakmak gerekiyor. Bu konu da aslında titreşimden kaynaklı gevşemeleri önlemek için vida sabitleyici malzemeler kullanılarak aşılabilir. İnşallah gönlünüze göre temiz bir tane bulursunuz.