Günaydınlar...
Kral Çıplak
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Geçmiş olsun tekrar, tamamen bitmesi sevindirici ama anladığım kadarıyla halen sorunun tam olarak ne olduğu belli değil. Elektrik işinden hiç anlamam bunu baştan belirteyim, kabloları güçlendirdik diyorsun, duyduğum kadarıyla kapasitenin altında kablo döşemenin olduğu kadar kapasitenin üzerinde döşemenin de zararı var. Bu ihtimal düşünüldü mü acaba yeni kablo döşenirken diye bir soru aklıma geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Sağol arkadaşım düşünmen yeter... Fotoğraflara baktım (kalbim Akdeniz'de kaldı nırını nırınımmmm) güzel götürmüşsünüz (genel olarak götürme üzerine kurulu bir kamp havası sezdim)
Not; Gerçi Korhan, Barış için söylemediğini ifade etmiş ama... Ben kendimi dikkatli ve risksiz sürer sanırdım ama Barış benden kat kat dikkatli ve risksiz sürüyor bence...
Kral Çıplak
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Merhabalar Herkese,
Arkadaşlar Motorla ilgili sıkıntı stator yeniden sarıldıktan sonra ortadan kalktı. sebebini çözmek ne yazık ki kısmet olmadı ama bir şekilde benim yeni aldığım akü 5 ayda pert olmuş oldu. akünün bozulmasından kaynaklanan sebeplerden sanırım stator yandı. Değiştirdiğimizde sorun kalmadı suan için. Herşey yolunda.
Barış bende xenon yok. Elektirik anlamında aşırı yükleme yapacak bir şey yok. Ancak daha önce de bir arkadaş belirtmişti kablolardan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı yaşanabiliyor diye. açıkcası benimde kafama yattı. çünkü sargı sarıldıktan sonra tekrar hata verdi başta. Sağ tarafta bulunan şarj eden soket girişlerini kontrol ettik orda elektrik ile ilgili bir sorun vardı. güçlendirince kabloları tamamen çözüldü sorun.
Bu arada Tur ile ilgili olarak size İstanbul dışında alternatif bir plan sunmak isterim. Mototalya Grubu'nun düzenlediği Eğirdir Motor festivali var. 6-9 haziran tarihlerinde. Bende Cumartesi günü 1 günlük konaklamalı şekilde katılacağım. Cuma ve Cumartesi çok eğlenceli olacağını umuyorum. Pazar günü de dönüşler olacak. Detaylar konusunda mail atabilirsiniz. [email protected]
Herkese İyi Akşamlar..![]()
Geçmiş olsun tekrar, tamamen bitmesi sevindirici ama anladığım kadarıyla halen sorunun tam olarak ne olduğu belli değil. Elektrik işinden hiç anlamam bunu baştan belirteyim, kabloları güçlendirdik diyorsun, duyduğum kadarıyla kapasitenin altında kablo döşemenin olduğu kadar kapasitenin üzerinde döşemenin de zararı var. Bu ihtimal düşünüldü mü acaba yeni kablo döşenirken diye bir soru aklıma geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Hepinize iyi geceler. Bu aralar yoğunluktan pek giremedim sayfaya. Ama muhabbet güzelleşmiş iyiden...:cat:
Barış ve Korhan hoşgeldiniz...:rendeer:
Geçen Cumartesi sabah gidip Pazar öğleden sonra döndüğümüz Tekir Yaylası Karboğazı Kampımızın fotoğraf video ve yorumlarını içeren linki paylaşıyorum sizlerle.
Fotolar önce yalnış yüklenmiş ama sonra düzeltme yapılmış... Muhteşem bir kamp oldu. Darısı size planlamalar yapılıyor zaten...
Ergin gıcık etmek için söylemiyorum ama hani memleketin yaaa... Keşke burda olsaydı diye içimden geçirmedim desem yalan olur...:thumleft:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...05-2013-a.html
Sağol arkadaşım düşünmen yeter... Fotoğraflara baktım (kalbim Akdeniz'de kaldı nırını nırınımmmm) güzel götürmüşsünüz (genel olarak götürme üzerine kurulu bir kamp havası sezdim)
Not; Gerçi Korhan, Barış için söylemediğini ifade etmiş ama... Ben kendimi dikkatli ve risksiz sürer sanırdım ama Barış benden kat kat dikkatli ve risksiz sürüyor bence...