Yok durum o kadar kötü değil.başbakanın ABD karadan girerse destek veririz şeklinde bir açıklaması olmuştu yakın zamanda
bu, iran ve rusyanın devre dışı kalmış olduğuna işaret olabilir
öyleyse şuan hedef biziz
zaten iyice istikrarsızlaşmış suriyeye girmek, bizi de kaosa sürükleyecektir
hem haçlıyla el bebek gül bebek olup, hem Allahtan bahsetmek ve tüm bunlarla insanları aldatabilmek ne menem bir münafıklıktır?
.................Aklı başında hiç bir insan verdiğim linkteki olayı kabul etmez ama kendisi hemen atlayıp bana şu cocuğu dedin deyip atladı, ben hiç birşey
yazmadım sadece bu linki paylaştım alıntıda yapmadım kendisinden ama bir tek kendisi gocundu.
YAYIN YASAĞININ NEDENİ BELLİ OLDU
Neden mi "YAYIN YASAĞI.." .!!!!!!!!
Buyrun bakalım bu yeterli bir sebep mi..?
Avrupa Basininda Hatay Katliami...
- İngiliz BBC kanalı ..:
"saldırıyı el kaide bağlantılı el nusra cephesi üstlendi"
- İngiliz ITV kanalı ..:
"Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye'yi kana buladı 116 ölü"
- The telegraf ..:
"Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü"
- The sun gazetesi ..:
"hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı"
- Fransız gazetesi Le monde ..:
Bir Türk atasözü derki..:
"Besle kargayı oysun gözünü."
Türkiyenin desteklediği aşırı dinci suriyeli muhalifler Türkiye'yi kana buladı 120 den fazla ölü..!
ANLAŞILAN İTLERE BİRİLERİ BOŞBAKANDAN DAHA FAZLA PARA VERMİŞ:
Yok durum o kadar kötü değil.
Yani hedef değiliz.
İşin doğrusu kimse hedef falan değil.
Bizim başımızdaki sazanlar kendi kendilerine gelin güvey olup Suriye'ye demokrasi götürmeye kalktılar.
Zannediyorlardi ki Irak'ta olanlar Suriye'de de olacak.
Ama Rusya höytt deyiverdi.
Tabi bizim sazanlar, Rusya battı, kominizm öldü hikayesini millete anlata anlata kendileri de inandıklarından Rusya'yı sallamadılar.
Fakat gerçek böyle değildi ve bunu bilen avrupa ve Abd hemen tornistan etti.
Bizim sazanlar hala gerçek hikayenin kendilerinki olduğunu zannettiklerinden acayip ısrarlılar.
Bi pok yiyecekleri de yok.
Yani nato desteği olmadan adım atamazlar.
Muhtemelen bunu da biliyorlar.
Ama memlekette keriz bol olduğundan iyi bir iç politika malzemesi deyip devam ediyorlar.
Devam ediyorlardı demek daha doğru.
Politikaları ellerinde patladı.
Tabi onlara bisey olmadı.
Olan 300 civarinda insana oldu.
Mr Erdogan and his ministers blamed President Bashar al-Assad's secret police, the mukhabarat, for the explosions, which would make this is the worst "blowback" the country has yet suffered for its backing of the Syrian opposition.
Kardeşim,
İnan en az ben de senin kadar hazmetmiyorum, hazmedemiyorum şu anda yaşadıklarımızı.
Ancak öyle bir dönemden geçiyoruz ki, her şeyi sorgulamalı ve mantığımızı sonuna kadar kullanmalıyız.
Verdiğin gazete ve haber ajansı sayfalarına tek tek baktım. Sen de baktın mı bilmiyorum. Ancak şu dakika itibariyle dediğin başıkların hiç biri yok.
Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 46 olarak geçiyor. Saldırılardan da tıpkı bizim hükümetin açıklamarı gibi, Türklerin sorumlu olduğunu yazıyorlar.
Facebook veya gelen foward mailleri haber kaynağı olarak almayalım. Az biraz araştıralım.
Çok sinirli ve üzgünüm ben de bu olanlara karşı. Ne söylesem başımı belaya sokacağım şimdi burada.
Aç gözünü artık ülkem aç...
şuan ülkede tam olarak bir faşizm hakim, sen nasıl olurda yaşananları ört bas etmeye çalışırsın, haber yasağı getirirsin, neden korkuyorsun? yıllarca uyuttuğun ülkenin gözlerini açmasından mı korkuyorsun? kimse merak etmesin gün olacak devran dönecek !!
sansür koymaya gerek yok. haber siteleri zaten tüm başlıkları, fenerbahçe - galatasaray ikilisine vermiş zaten =)