Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı olsun... Yakında banada hayırlı olacak inş. kısa bir süre sonra bende almak istiyorum bir tane siyah!

selam arkadaslar

cbr250r'im ilk motorum ve yaklasik 1 ay once aldim. gecen haftaya kadar sadece 100 km tecrubem olmustu
gecen hafta ise 4 gunlugune yunanistan sakiz adasina arkadaslarimla gittik ve orada 4 tane kle500 kiraladik. Yaklasik 500 km yapip tecrubemi biraz olsunda artirdim.
Yollar hep virajliydi ve virajlarin keyfini ilk gunden sonra almaya basladim.

Kle500'den sonra bugun motorumu ilk kez kullandim ve belgrad ormanlarina gittim. Sonrada sahilde biraz dolastim.
Tabiiki kle500'den sonra oldukca ufak geldi. Fakat en cok rahatsiz eden nokta arka frenler oldu. Motorumu 2.el almistim sahibide yaklasik 2000 km once michelin pilot almis.
Bir tanesi panik frende olmak uzere bir kerede 3. vitesten 2.vitese attigimda arka taraf kendini birakti. Acikcasi oldukca korktum. Panik frende kaymasi sanirim normal denebilir fakat 3. vitesten 2.vitese atarken kendini birakmasi oldukca sasirtti beni.

Sanirim alisana kadar biraz calismam gerekecek.

Bu arada arkadaslar zincirlerin yaglanmasi gerektigini nereden anlayacagim ve arka sehpa aldiginiz bir yer varmidir?

selam arkadaslar

cbr250r'im ilk motorum ve yaklasik 1 ay once aldim. gecen haftaya kadar sadece 100 km tecrubem olmustu
gecen hafta ise 4 gunlugune yunanistan sakiz adasina arkadaslarimla gittik ve orada 4 tane kle500 kiraladik. Yaklasik 500 km yapip tecrubemi biraz olsunda artirdim.
Yollar hep virajliydi ve virajlarin keyfini ilk gunden sonra almaya basladim.

Kle500'den sonra bugun motorumu ilk kez kullandim ve belgrad ormanlarina gittim. Sonrada sahilde biraz dolastim.
Tabiiki kle500'den sonra oldukca ufak geldi. Fakat en cok rahatsiz eden nokta arka frenler oldu. Motorumu 2.el almistim sahibide yaklasik 2000 km once michelin pilot almis.
Bir tanesi panik frende olmak uzere bir kerede 3. vitesten 2.vitese attigimda arka taraf kendini birakti. Acikcasi oldukca korktum. Panik frende kaymasi sanirim normal denebilir fakat 3. vitesten 2.vitese atarken kendini birakmasi oldukca sasirtti beni.

Sanirim alisana kadar biraz calismam gerekecek.

Bu arada arkadaslar zincirlerin yaglanmasi gerektigini nereden anlayacagim ve arka sehpa aldiginiz bir yer varmidir?

Salması normal debriyajı yavaş bırakmanız gerekiyor. Zinciri 500 km de bir yağlayın.

http://www.motosuperstore.net/Arka-Kaldirma-Sehpasi,PR-950.html

Merhaba arkadaşlar bugün napsam napsam dedim servise uyuz olduğumdan bakım yapıyım dedim 3000 mi 4000 mi derken ikisinin ortasında kendi bakımımı yaptım:)

Yapılan işlemler

Ön-arka dişli gaz yağıyla temizlendi yağlandı ( gulf sprey gres)

ön dişli kapağı yağ içindeydi onuda güzelce temizledim:cat:

resimlrimm018.jpg

Temizlendikten sonra

resimlrimm019.jpg

Würth fren balata temizleyicisiyle ön arka disk balataları temizledim.

Daha sonra yağ-yağ filtresi değişimini yaptım

resimlrimm020.jpg

Yağ castrol power1 10-40 yağ filtesi, contası orijinal honda parçası.

Bu aşamaları ellerim yağlı olduğu için çekemedim:salut:

Tabiki sonra ufaktan bir gazlama yapıldı maksat dişler yağlansın:queen:

Hayırlı forumlar:cat:

Bugün otosevere uğradık.Anahtar teslim fiyatı 10.700 dedi plaka filan hepsi içinde dedi diğer bayiler ne kadara bırakıyor?

Bugün otosevere uğradık.Anahtar teslim fiyatı 10.700 dedi plaka filan hepsi içinde dedi diğer bayiler ne kadara bırakıyor?

Bende çok merak ediyorum bilgisi olan varsa... peşin ödeme yapıcam ve alışverişimide oradan yapmayı planlıyorum. Söylentilere sağlam indirim yapabiliyorlarmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

bir sorum daha var 2013 modeller gelmedimi daha insanlar gri jantlı modelini alıyorlar 2013 modelinin jantlar ve egzos koruması siyah renkte.

Ben 2. el almaya razıyım ama ilk motorum zaten 2. eldi 7 sene kullandık ettik.Bu yaz ehliyette geliyor şöyle güzel bir şey olsun dedi peder ben 2. el alalım zarar etmezsin diyorum ama keçi gibi inatçı sıfır motorun zevkine bak sen ne yapcan ikinci eli vır vır vır gidiyo.

Bende çok merak ediyorum bilgisi olan varsa... peşin ödeme yapıcam ve alışverişimide oradan yapmayı planlıyorum. Söylentilere sağlam indirim yapabiliyorlarmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

bir sorum daha var 2013 modeller gelmedimi daha insanlar gri jantlı modelini alıyorlar 2013 modelinin jantlar ve egzos koruması siyah renkte.

Arkadaşlar 2013'ler geldi, sanırsam ilk parti ya da 2. Parti bitti. Ben bir ay önce kızıltoprak mototal'den aldım 2013 siyah, o zaman bir dahakiler mayıs sonuna gelir demişlerdi. Fiyati 10300 dediler, plaka ruhsat sigorta 580 tuttu, 10500'e bıraktılar.

Arkadaşlar 2013'ler geldi, sanırsam ilk parti ya da 2. Parti bitti. Ben bir ay önce kızıltoprak mototal'den aldım 2013 siyah, o zaman bir dahakiler mayıs sonuna gelir demişlerdi. Fiyati 10300 dediler, plaka ruhsat sigorta 580 tuttu, 10500'e bıraktılar.

nakite kaça düşerler acaba

Selam

Bende dün salcano mu satıp Cbr 250 R alarak aranıza katıldım. İlk motosikletim. Dün ve bugün toplamda 6-7 saat gezdim. Gayet memnunum.

http://www.motobikehouse.com/images/ProductImages/2d08f83-332_40.jpg

Nereye

http://www.motorcyclenews.com/upload/273612/images/02honda-cbr250.jpg

Ben bisiklet tamircisiyim.Bu güne kadar 500 tane bisiklet satmışımdır.Sen bir salcanoyla CBR aldığına göre ben hayabusa almam lazım.:queen::queen:

nakite kaça düşerler acaba

Hocam pek düşeceklerini sanmıyorum. Nuh diyor peygamber demiyorlar çünkü motosiklette kar marjları çok düşükmüş bayilerin.
Bu yüzden aralarında anlaşmışlar 200-300'den fazla yapmiyorlar, alet çokta satılıyor zaten tok satıcılar. Tank pedden başka bişi de koparamadım.

cbr 250 R fren debriyaj kısa manet seti,
son bir takım KIRMIZI,
100 lira,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250-kisa-spor-manet-cbr150-takim-her-renkde-73577028/detay

08.30-09.00 arası maltepeden yola cıkıp kıyıkoy'e gıdıyoruz :) (hıc sanmıyorum ama,gaza gelıp gelecek olan olursa,numaram : 543 220 32 7sekiz )
ızmırden ıstanbula ve ızmır seferhısardan sonra 3. uzun gezım olacak :):)
yolun yarısı 3 şerit TEM yarısı bu sekılde vıraj :thumleft:

kiyikoy.jpg

igneada051390qg.jpg

08.30-09.00 arası maltepeden yola cıkıp kıyıkoy'e gıdıyoruz :) (hıc sanmıyorum ama,gaza gelıp gelecek olan olursa,numaram : 543 220 32 7sekiz )

http://motosikletguncesi.files.wordpress.com/2013/02/kiyikoy.jpg
http://img48.echo.cx/img48/1518/igneada051390qg.jpg
Bu günde çalışıyorum geçen haftada 16 / 23 vardiyasındaydım bugünde 08 / 16 vardiyası Barış :) sana iyi yolculuklar iyi gezmeler olsun bakalım :king:

[/url]

Çok da sevdiğim bir rota ama malesef işim yeni bitti. Yeni turlarda görüşmek üzere inşallah :)

Sonunda bende cuma akşam üstü saat 5 gibi maltepe mutluhandan motorumu teslim aldım ellerinde vardı son bir tane ayvalıktan kaparo yatırıp ayırtmıştım eski 2011 yeni kasa cbr 125imi satıp üstüne para ekleyerek 2013 motorumu aldım performans baya baya fark etti 1. ve 2.vites muazzam dünde motorumu ayvalık'a getirdim :mrgreen:

vRcGw.jpg

i9doM.jpg

jcb6e.jpg

Hl4uY.jpg

9kTRy.jpg

JwMrz.jpg

Çanakkale - Edremit Yolu arası virajları mükemmel manzara desenizde öyle çok keyif vericiydi

gGBv2.jpg

Daha sonra detaylı resimleri çeker atarım, bu arada motor 10.500 oldu cuma günü zam geldi + 9800 e aldım indirimli.

cbr250r nin liste fiyatı 10.500.tl olmuş. Bence fiyat avantajını tamamen kaybetti. bugün motor almaya karar versem duke a ninjaya suzukiye ve diger koreli markalara daha dikkat ederdim.
sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar