Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar motosikletimi satıyorum. Sorunsuz ve masrafsız.

İlgilenen arkadaşlar ilan üzerinden bana ulaşabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250-r-6000km-de-tertemiz-122828658/detay/

Beyler şimdi Pazarbaşı Hondadan geldim, toplam 248 tl tuttu. bana fazla geldi biraz.

Endustriyel temizlik malzemesi neydi acaba. Bi tüp wd40 6 lira :silent: O yağın fiyatı normalde 16-18TL civarı diye biliyorum...

İşçilik 30 lira çok değil bence. Balatalara gelince orjinal ise CBF fiyatları da bu (bazı servisler orjinal kullanmayabiliyor :/ )

Hondanın kullandığı balataların performansı gayet iyi ama ömürleri genelde kısa olur :/ Sürekli dur-kalk trafikte kullanılıyorsa 5000de bile değiştirilmesi gerekecek hale gelebiliyorlar.

Toplama bakınca fazla geliyor ama tek tek düşününce öyle gereksiz bi fiyat yüklenmemiş bence, herşeyi dışardan temin edip işçiliğini kendin yapsan 50-60 lira karın olurdu, değer değmez bilemem :)

Balataları laylowun dediği gibi ebaydan falan alsan ve montajı elinden geliyor olsa (gerçi bi usta 5-10 liraya takar) ozaman ancak zaman ayırmaya değer bi karın olurdu, yoksa normal bence :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
www.wemoto.com 'dan EBC "GG" organik balata 99 TL'ye kapıya geliyor, 3-4 günde üstelik. Orjinali Nissin "FF" organik balata ise kdv dahil 149 TL imiş. EBC'ler önde bende biraz ses yapsa da çok daha iyi tutuyor, FF yerine GG olmasından muhtemelen. Veya EBC Sintered "HH" balatalar 128 TL.
Bir de yağ 2 lt yazıyorlar hep, kendin götürmeni tavsiye ederim. Mobil yağ hiç iyi değil.

Bu gece 30/1B maddeden abart egzoz var diye ceza yedim istanbul bagdat caddesinde.. 2 polis geleni geceni aldi, benimkini baglamadi ama 1 haftaa orjinali taktir ve trafik subeden dusurt kendini dediler.

Susturucuyu cikarmistim onun icin itiraz etmedim ama benim anlamadigim orjinali haricinde takili olan ixil marka egzozun da susturucusuyla desi kontrolu yaptiginda bile siniri asmamasi lazim ki poliste zaten desimetre yok, neyle olcum yapacak?

Artik o zaman ixil yatacak evde, orjinal egzozla mi dolasacagiz istanbul'da?

kaza yapan kardeslerıme gecmısler olsun...

cıhancan uzuldum ya.caddede rahattım geldıgımdne berı bu haber bıraz soguttu acıkcası.bosu bosuna ceza mı verecegız ya :salut:

BU Akşam var mı cıkacak kımse? bıseyler ıcelım,laflayalım derım hazır havalar superkene :):)

www.wemoto.com 'dan EBC "GG" organik balata 99 TL'ye kapıya geliyor, 3-4 günde üstelik. Orjinali Nissin "FF" organik balata ise kdv dahil 149 TL imiş. EBC'ler önde bende biraz ses yapsa da çok daha iyi tutuyor, FF yerine GG olmasından muhtemelen. Veya EBC Sintered "HH" balatalar 128 TL.
Bir de yağ 2 lt yazıyorlar hep, kendin götürmeni tavsiye ederim. Mobil yağ hiç iyi değil.

kalitesine bişey diyemem ama 0,5 lt mi geri aldım. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

cıhancan uzuldum ya.caddede rahattım geldıgımdne berı bu haber bıraz soguttu acıkcası.bosu bosuna ceza mı verecegız ya :salut:

BU Akşam var mı cıkacak kımse? bıseyler ıcelım,laflayalım derım hazır havalar superkene :):)

Avrupa yakasına gelin takılalım olamz mı?

16/23 çalışıyorum :-(

çekmeye başlamışken okudum bunu :( ben de bi buluşma istiyorum ama yavaş sürüyorum , bunaltmayayım sizi :D (not:dede gibi :queen: )

cagatay :benım kadar yavaş olamazsın hahe :):)

bana 11 den sonra da uyar : ruzgar

jaki: valla bıtek arabanın ogs si var.eskı tıp essek kadar olan.onla da gecebılır mıyım bılmıyorum :) bu tarafa gelene ıcecekler benden :p

Baris valla sirf ceza kesip yollasa eyvallah ama bir de baglamasi var, ben yalvardim resmen :) onun icin ceza kesip yolladi 1 hafta izin verip. Bugun trafik subeye gittim plakayi dusum yaptim. 1 hafta icinde bu islemi yapmazsan bir dahaki cevirmede direkt men ediyorlarmis.

Onun haricinde orjinal egzozu takip goturuyorsun trafik subeye, fotolarla birlikte, bir de gelip kendileri bakiyorlar.. hepsi ayri dert ve zaman kaybi.. Ozellikle gece caddeye girmesin performans egzozu olanlar. o gece 250likleri de durdurup bakti, ses yapmiyorsa, uzerinde yazi yoksa, direkt yolluyor devam diyor..

Bugun malesef ben de gelemiyorum.. Baris caddede cok dolanma :)

Ixil leri geri takarmiyim bilmiuyorum valla, bu sesiyle motordan sogudum, bildigin honda kinetic :) ondan bile daha cok ses cikiyor. :)

iyi haftasonlari herkese

cagatay :benım kadar yavaş olamazsın hahe :):)

bana 11 den sonra da uyar : ruzgar

jaki: valla bıtek arabanın ogs si var.eskı tıp essek kadar olan.onla da gecebılır mıyım bılmıyorum :) bu tarafa gelene ıcecekler benden :p

Cuma trafiği dağılsın,ben gelirim seve seve..Tanışmış da oluruz hem..
Saat,yer gibi konuları özelden yazarsan sevinirim Barış..
Hatta direkt numaranı yaz :)

saat-yer yok.kadkoy yakasında her yere gelırım ben :)
ilk olarak 3kişi olmak yeterli :p gerisi geliyor zaten illa ki :)

ıletısım :
543 220 32 7sekiz
https://www.facebook.com/baris.dogan.399?ref=tn_tnmn

Egzosun üzerinde marka yazmıyorsa demek oluyor..
Polis amcaların ellerinde modifiye egzos markalarının listesi var,desibel olarak yasal sınırlar içinde olsan bile o markalardan birini görünce kesiyorlar cezayı!

Eyvallah :)

Abi ne garip, kafaya göre uygulamalar ya :/

Bende stickera ceza kesiyorlar zannettim :mrgreen:

Kafaya göre,lakin polislerde artık puan uygulaması varmış.
Ay içinde topladıkları 1000(rakamlar örnektir) puan için maaşlarına 1000 lira ekleniyormuş.
Bu sebeple,motosikletliyken bile durdurup 'üfle' demişlikleri var! :)
Bir alkol muayenesinde alkollü birini yakalamak demek kafadan 500 puanmış..
Denetim iyi bir şey,o konuya lafım yok..Lakin niyet!...

sımdıye kadar 3 kere durduruldum ben.egzoza hıc bakan olmadı.2 ehlıyetruhsat , 1de alkol muayenesı oldum :)

*

bu arada 21.30 da rummenigge ile MALTEPE SAHIL de bulusuyoruz. herkesi bekleriz :)

sımdıye kadar 3 kere durduruldum ben.egzoza hıc bakan olmadı.2 ehlıyetruhsat , 1de alkol muayenesı oldum :)

*

bu arada 21.30 da rummenigge ile MALTEPE SAHIL de bulusuyoruz. herkesi bekleriz :)
barıs abı ısım cıkmassa bende kesın ordayım hep ordamı duracaksınz yer degisiklıgi olucak mı?

cep numaram var kardesım,gelmeden once ararsın ;) kesın bısey yok suan dusundugumuz.

YARIN HONDA ANTALYA BAYİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ NEDENİ İLE NAKİT ALIMLARDA %5 İSKONTO YAPILACAKMIŞ. MOTOSİKLET ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün tek başıma belgrat ormanlarına gittim kafa dinleyip stres atmaya kuş sesi doğanın nefis kokusu baya kendime geldim.

Uploaded with ImageShack.us

yarında emirgan korusuna gidicem gelmek isteyen varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar