Ben Yeniyim

Merhaba;
HASAN AYDIN DENİZLİ /Baklan ilçesi

Merhaba Arkadaşlar ben bu siteye daha yeni üye oldum ve motosiklet kullanmanın bir hastalık olduğunu söylediklerinde açıkcası gülüyordum ancak şimdi gece gündüz motor motor başka bir durum yok siteye bir kaç haftadır göz atıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla gerçekten profosyonel arkadaşların olduğu kesin ama benim hiç bir bilgim olmasada bu bir hastalık yapacak birşeyyok sanırım kendi çabam ve bütçem doğrultusunda bu yola yeni başlayacağım inşallah kazasız belasız olur Sizlerden alacağım bilgiler ve destekler için şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim .
sitenin kurallarını tam bilmiyorum nasıl bir işleyiş vardır bilgim yok ancak kurallara uyan bir insanımdır. (daha motorsiklet almadım eli kulağında )H.AYDIN

öncelikle hoş geldin.
Nasıl blr motorla başlamayı düşünoyorsun hocam ? Vitesli mi ? Scooter mı ?

yaşım 26 ..

hoşgeldin...yaş kaç dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

hoş bulduk

ben vitesli kullanmak istiyorum scooteler biraz narin oluyor sanırım ben doğa ile iç içe olmak istiyorum yani orman yolları eski yollardan gitmek gibi o yüzden Kanuni s170 t almayı düşünüyorum denizlideki bayiyi aradım daha gelmemiş bana önümüzdeki günlerde gelecek dediler bakalım bi gözümüzle görelim öyle dedim değişiklik olmaz inşallah .

öncelikle hoş geldin.
Nasıl blr motorla başlamayı düşünoyorsun hocam ? Vitesli mi ? Scooter mı ?

Hoşbulduk tekrardan aslında bütçe yok sağolsun bankalar kredi kartları ama en fazla 2800 :) yani aylık 250 civarı anca çıkarabileceğim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar