Kanuni Kanuni Windy S

Benim görüşüm siperlik motorun görünüşünü berbat ediyor hiç yakışmıyor :) Ybr'lere çok takıyorlar iğrenç bir görüntü oluyor.

bence süper olur. Görüntü için o kadar rüzgar yemeye gerek yok. Görüntüyü bozacağınıda zandetmiyorum.

Motor daha dolu görünecek hemde ciğerleri koruyacak.Ön sinyaller led olmalı.Yolda ve her fotoğrafta gözüme batan şey arka pegler.Daha zarif ufal demir olsa sanki daha kibar olacak.

Hayırlı olsun yakışıklı olacak zaten yakışıklı

Benim görüşüm siperlik motorun görünüşünü berbat ediyor hiç yakışmıyor :) Ybr'lere çok takıyorlar iğrenç bir görüntü oluyor.

Yalnız daha dolu , daha kaslı gösterir diye düşünüyorum. Tabi Muhammet zevk işi bunlar , Çoğu kişi senin gibi düşünüyor :)

bence süper olur. Görüntü için o kadar rüzgar yemeye gerek yok. Görüntüyü bozacağınıda zandetmiyorum.

Aynen Ademcim , bende aynı şeyleri düşünüyorum. Özellikle uzun gezilere çıkınca , rüzgar dahada sersemletiyor insanı :)

Motor daha dolu görünecek hemde ciğerleri koruyacak.Ön sinyaller led olmalı.Yolda ve her fotoğrafta gözüme batan şey arka pegler.Daha zarif ufal demir olsa sanki daha kibar olacak.

Vallaha Muratcım haklısın , bende sonradan dedim keşke sinyalleri değiştirdiğimde led taksaydım diye :pale: Neyse , bakarsın ilerde onlarıda değiştiririm :cherry:

Abi çok iyi olmuş hayırlı olsun.Bence çirkin değil ama amatisör maşası gri değil siyah olsa daha bir orjinal durabilir.Hemen takabildiniz mi bari?

Abi çok iyi olmuş hayırlı olsun.Bence çirkin değil ama amatisör maşası gri değil siyah olsa daha bir orjinal durabilir.Hemen takabildiniz mi bari?

Muratcım motosiklet tamircisine götürdüm , orada hallediverdi :) 6 bin devri geçince siperliğin camından ses geliyordu. Onuda çift taraflı bantla hallettim , ses mes kalmadı :cat: Memnunum yani :cherry:

güzel olmuş celal. Yolda çok işini görecek. Bunun faydasını çok göreceksin.

windy kullanıcıları nasılsınız görüşmeyeli üniversite dolayısıyla foruma pek giremiyorum
geçenlerde egzozu boyamak için söktüm falan somunlardan biri saplama ile beraber geldi
somunu sökmek için saplamayı çıkarttım ancak sökemedim o şekilde takayım derken saplamayı da tam takamadım
koptuğu yere kadar idare etsin diye o halde monte ettim ancak cuma günü istanbuldan edirneye gelirken yolda sağlam olan saplama kopmuş sağa çekip dışarda kalan parçaya
bi somun taktım sağlam olmayan somunu komple söküp başka bir civata ile işimi gördüm ancak saplamaların yeri yalama olmuş diş açtırmam gerekecek
ortalama ne kadar maliyet çıkartır sizce?

tamam celal arkadaşım. Plan yapar atlarız demir atlara. Bakalım rota nereyi gösterecek?

benim de bir sorum olacak
çözemedim bir türlü, windy s in jikle hangi konumda açık ?

Merhaba arkadaşlar , bir şey soracağım...

Windy s 125 ' lerde ön dişli büyüten varmı :silent: Nasıl performans farkediyormu ,memnunmusunuz :silent:

Ön dişliyi büyütmeyi düşünüyorum , bir sorayım dedim :pl:

Kazasız belasız sürüşler dilerim ...

ben çok memnunum ama benim motor windy değil :) denemesi bedava. Beğenmezsen eski dişliyi geri takarsın olur biter. :)

benim motor serilikte 10 numara ama düzde fazla gitmiyor ya ön dişliyi 16 t olarak değiştirsem hız artışı olurmu modeli 150 lx

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar