Hakkariye gidebiliyomu ya hala ? Vali bile sadece helikopterle geziyo diye biliyorum.Hakkariye girecekseniz, aşağı Şırnak yolundan dönün yoksa 4 saatlik yolu geri dönersiniz, Güney egeye mutlaka uğrayın.Bu arada Hakkariye kadar giderseniz mutlaka Berçelan Yaylasına gidin.
Hakkariye gidebiliyomu ya hala ? Vali bile sadece helikopterle geziyo diye biliyorum.
Gaziantep olmazsa olmaz![]()
İzmir çıkışlı CBF-150 ile Türkiye turu planlamak istiyorum.Güzergah için düşüncem şöyle (İzmir,Çanakkale,Edirne,İstanbul,Zonguldak,Samsun,Ordu
Trabzon,Artvin,Kars,Van,Hakkari,Şanlıurfa,Adana,Antalya,Denizli,Aydın;İzmir) gibi Nedersiniz.
gezilir cbf 150 rahatça 110 yapıyor hız limitlerimiz düşük olduğundan fazla hız hem ceza hem risk
gezilir cbf 150 rahatça 110 yapıyor hız limitlerimiz düşük olduğundan fazla hız hem ceza hem risk
Burdur un şirin bir ilçesinde ikamet ediyorum. Yaşım 45. Eşim artçı olarak bu geziyi planlıyoruz. Fethiyeden başlayıp, Bodrum marmaris Kuşadası İzmir Balıkesir Çanakkale Edirne İstanbul Sakarya Adapazarı Kastamonu Ankara Nevşehir Konya Antalya ve tekrar Burdur.
Bu güzergahta Kastamonu olmayabilir, belli noktalarda çadırde kalınıp belli noktalarda otel veya konaklama yerleri.
15 gün planlıyorum şimdiden hazırlıklar yavaş yavaş başlıyor ama bu sene nasip olmazsa seneye çünkü arada ramazan var düğünler vesayire gibi engeller. sonra işten izin alınamama durumu malum memur olunca her istediğin zaman izne ayrılamıyorsun.
ama bu geziyi çok istiyorum. ve güzel olacağınıda inanıyorum.
motor KMT çelik Falcon 150 confort.
bu motorun bu geziyi kaldırabileceğine inanıyorum. toplamda iki kişi 140 kilo civardı olacağız.
yükümüz çadır vesayire 40 kiloyu geçmez bilemedin elli kilo olur.
bu günkü benzin fiyatlarına göre tahminim 400tl civarı bir benzin yakacağım. 500 üde gözden çıkardım tabi.
hayırlısı.