[Eskişehir - MT]

Merabalar arkadaşlar yeni katıldım aranıza ve bugun motorumu teslim alıyorum lifan 100-A marka motoru satın aldım bugun motor hakkında çok araştırma yaptım motoru diğer çinli cuplara göre çok iyi ve çok daha güçlüymüş yakıt sarfiyatıda oldukça iyimiş diğerlerine göre 1900e aldım plaka ruhsat hariç sezon sonu indirimindeymiş taşbaşındaki dengeden aldım eskişehirden abilerimle arkadaşlarımla gezmek motor gezilerine çıkmak isterim bende yaşım 18 ama artık küçüğüz çoğunuza göre :)

Eskişehir Demiratlar motosiklet Kulubü burada. MT Adına eskişehir organizasyonlarına biz önderlik ediyoruz iletişime geçin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

http://www.demiratlar.biz/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eskişehirde güvenli sürüş eğitimi alabileceğimiz bir yermi varmı acaba :)

Eskişehirde dönem dönem sürüş eğitimleri olmaktadır . Demiratlar motosiklet kulübü facebook gurubunda size yardımcı olup bilgi verebiliriz .Tarih ve yer hakkında guruba bekleriz.

Batıkent ve çevresinde oturan varmı :) varsa tanışa biliriz :bestmt:

vay be bir zamanlar ne hareketliydi burası yeler oluşumlar başlayınca güzelliği gitti haliyle tüm eskişehirdeki oluşumların merkezi bu forum konusu aslında :)

Motoru yıkata bileceğim bir yer varmı Eskişehirde biliyormusunuz acaba ?

Kütahya caddesinde Köprü üzerinde Keçeci oto yıkama var orada Ömer abi çok güzel motor yıkar

Selamlar ben motor alicam eskisehirli abilerim yardim edebilirmi ilk motorum olucak honda ps150i veya pcx mi aliyim

Pcx daha cok tutuldu diye biliyorum ama 2 side guzel motor arastir, sorustur bayisine git dene, aklina yatani al. Veya gonlunden geceni al. :)

Selam arkadaşlar, ben ve kuzenim havalar ısınınca atvlerimize binip gezecek yerler arıyoruz. Eskişehir sınırlarına yakın nereleri önerirsiniz?

İyi akşamlar arkadaşlar. Eskişehirde scooter bakımı için nereyi tavsiye edersiniz. Kymco agilty 125. Her zaman gittiğim yerden memnun değilim motoru ikinci el yeni aldım servis arayışı içindeyim işi çırağına değil kendisi yapacak bi yer arıyorum saygılar.

0yi ak_amlar arkada_lar. Eski_ehirde scooter bak1m1 için nereyi tavsiye edersiniz. Kymco agilty 125. Her zaman gittiim yerden memnun deilim motoru ikinci el yeni ald1m servis aray1_1 içindeyim i_i ç1ra1na deil kendisi yapacak bi yer ar1yorum sayg1lar.

Ozmert honda yi bi dene derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar