Suzuki mi Hondamı ?

Selamlar..bir fikir almak istiyorum..hep suzuki ve honda arasında seçim yapamıyorum..model olarak racing tabiki ama kesin olarak kafamda model yok..yardımcı olursanız sevinirim..:)

ikiside iyi makine ama benim racing deyince suzukiye bir sempatim var.

Selamlar..bir fikir almak istiyorum..hep suzuki ve honda arasında seçim yapamıyorum..model olarak racing tabiki ama kesin olarak kafamda model yok..yardımcı olursanız sevinirim..:)
Yeni modellerde kawasaki çok iyi donanımlar falan yani..Suzuki honda eski teknoloji hep bişeyini görmedik :p

Bu tartışma hiç yapılmamıştı.

Forumumuzda boyle bir topic açtığınız için teşekkürler.

Bi iki güne kalmaz kazanan belli olur.

Birçok kritere göre önde olan marka değişebilir, örneğin max speed te suzuki öndeyken, Türkiye şartlarında servis yedek parça ikinci el piyasası olarak honda önde olabilir. Sizin kriterlerinize göre ağır basan hangisiyse onu alırsınız.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hangi modellere bakılıyor 1000 mi 600 mü ? Hemen karar verememen için Aprilia diyorum. İyice kafan karışsın.

çok yaratıcı bir başlık olmuş. Dünyada ilk defa suzuki honda karşılaştırması motosiklet.net te:bestmt:

Hangi modellere bakılıyor 1000 mi 600 mü ? Hemen karar verememen için Aprilia diyorum. İyice kafan karışsın.

suzuki ve ya yamaha düsünüyorum kafamı karıştıramazsınız aprilia falan düşünmem :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

hondaayı eliyorumm suzuki ve yamaha kalıyor..suzukiyi daha çok beğeniyom ama..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar