Kask Düştü ama ... ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amerikan oyunu bunlar...
İnanmayın....

:cherry:

Arkadaşım sakın kaskını falan değiştireyim deme kaskınız eski değilse öyle 1 metreden düşmeyle korumasını yitirmez.Koruma yitirme olayı sizin kafanızda iken vücut agırlıgı ve hızın verdiği kuvvetle yapılan kazalarda kullanılamaz hale gelir.Kaskı elinize alın iç kısmı size bakacak şekilde 2 elinizle kaskı sıkmaya çalışın içe dogru catırtı,ses veya aşırı oynama yoksa bir sıkıntı yoktur kullanmaya devam edin.Yorum yapanlarda sizde şakayla karışık kaskı isteyerek kask sahibinin kafasını bulandırıp başka yönlere çekmeyiniz lütfen.Birde elbetteki düştügünde vizör çizilebilir ve boyası kalkabilir sonuçta üstteki boya tamamen şık durması ve göze hoş gelmesi için onun korumayla bir bağlantısı yok.

Arkadaşım sakın kaskını falan değiştireyim deme kaskınız eski değilse öyle 1 metreden düşmeyle korumasını yitirmez.Koruma yitirme olayı sizin kafanızda iken vücut agırlıgı ve hızın verdiği kuvvetle yapılan kazalarda kullanılamaz hale gelir.Kaskı elinize alın iç kısmı size bakacak şekilde 2 elinizle kaskı sıkmaya çalışın içe dogru catırtı,ses veya aşırı oynama yoksa bir sıkıntı yoktur kullanmaya devam edin.Yorum yapanlarda sizde şakayla karışık kaskı isteyerek kask sahibinin kafasını bulandırıp başka yönlere çekmeyiniz lütfen.Birde elbetteki düştügünde vizör çizilebilir ve boyası kalkabilir sonuçta üstteki boya tamamen şık durması ve göze hoş gelmesi için onun korumayla bir bağlantısı yok.

Eski mi daha 1 ay olmadı alalı :) çok sağol arkadaşım içimi rahatlattın valla:cat:

Eski mi daha 1 ay olmadı alalı :) çok sağol arkadaşım içimi rahatlattın valla:cat:

Hocam shoei kask almışsınız shoeide kask kalitesi fiberden başlar öle cabuk hasar görücek malzemeler değil shoei arai gibi markaların yaptığı kasklar.Rahat olun o konuda sizle beraber gelen katmanlar arası ezilmeyle kask kullanılamaz hale gelir.Boşken üstten çarparsanız esneme içeri doru içerdense dışarı doğru olur ve 1 2 metrelik düşmeler çizik dışında kask içinde en fazla minimal titreşimler yaratır aldığınız kask da onu sorun yaratıcak bir yapı yok merak etmeyin içiniz rahat biçimde güle güle kullanın.

ya yorumları okuyorumda insanları galeyana getirmeyi nede çok seviyoruz :) hocam sen merak etme o şekilde bir darbe sonucu 1000 küsür tl verdiğin sharp tan 5 yıldız almış kaska bişey olmaz. O kalitede kasklar ne arge çalışmalarından geçiyor ne impact testlerine tutuluyor okadar basite indirgemeyin olayı.

Valla Oğuz bu gece rahat bir uyku uyuyacaksam sayende olacak :rendeer:

İnsan bide pimpirikli olunca daha da kafasına takıyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------

ya yorumları okuyorumda insanları galeyana getirmeyi nede çok seviyoruz :) hocam sen merak etme o şekilde bir darbe sonucu 1000 küsür tl verdiğin sharp tan 5 yıldız almış kaska bişey olmaz. O kalitede kasklar ne arge çalışmalarından geçiyor ne impact testlerine tutuluyor okadar basite indirgemeyin olayı.

Hocam arkadaşlar pişirip pişrip öyle bi kıvama getirdiler ki beni nerdeyse kargoyu ödeyip yollicaktım kaskı :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------

Hocam arkadaşlar pişirip pişrip öyle bi kıvama getirdiler ki beni nerdeyse kargoyu ödeyip yollicaktım kaskı :cherry:

Takmayın kafanızı zaten takmamanız için kaskın fiyatı öyle o kask çatlayana kadar kullanılır.Kask konusunda merak ettiğiniz bir konu olursa her zaman soru sorabilirsiniz bana mesajla veya buralardan iyi geceler :)

kompozit malzeme çatlayınca yürüyormuş barkın videoda öyle söylüyor çıkar için yalan söyleyenler gözümden düşüyor ben mercedez man daf neoplan gibi firmalara kompozit malzemeden kaporta aksamı üreten fabrikada çalışıyorum öyle hemen çatlasa kırılsa 400 bin dolarlık araçlara bu malzemeyi kullanırlarmı acaba yumurtamı bu

=) abi benim mesajlarımın hepsinde kullan bişey olmaz yazar farkındaysan.. Ama kargoyu ödemene gerek yok ben öderim =)

Konu kapanmıştır artık benim için buyrun sizde bakın http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12435

icindeki kopuge zarar gelecegini sanmiyorum. disinda sorun yoksa yola devam. karar senin tabi.. :)

Benin kaskta tam düşüyordu hafif bir ayak darbesiyle 3 kere sektirdim kurtardım kaskı :mrgreen:

Abi hiç olmuş mu bu mesaj şimdi. Hepimiz seni kullanman için ikna etmeye çalışmadık mı?
Kabahat bizde, o kask kullanılmaz artık deseydik, şimdi birimizin sho xr'si vardı :)
Şaka bir yana ikna olmanıza sevindim. Güle güle kullanın.

böyle kask düşürme olaylarında içindeki köpük malzemeye bakılır. darbe bölgesine denk gelen yerde köpük malzemede renk değişimi varsa o kask kullanılmaz. siyah köpükse beyazlaşır, beyazsa siyahlaşır.

yapmayın beyler ya kask bu dusucek tabı her dusurmeye yei kask alaydık oo oo oo kaskcılara calısıyo olurduk

piste çıkmıyorsanız ve kurallar dahilinde sürüyorsanız hiç bişey olmaz. kaskınız zaten iyi bir kask, uyduruk kask olsa şüphe edin ama öyle bi darbede yaralanacak kask değil o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar