Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki gün yoktum hemen neler döndü buralarda? :)

img2442q.jpg

Selam arkadaşlar ben Büyükçekmece'den Yusuf.Motoru dün aldım zaten motorun kalitesini cok iyi biliyorum abimde vardı.Siyah aldım ama eski modelleri daha mı hoştu sanki hiç degiştirmeselermiydi ?

Ve motora bazı parçalar almam gerekiyor sıfır oldugu için koruma demiri, yan çantalar için parçalar sissybar falan ve ayrıca mont falan bunları nerede bulabilirim guzel ve ucuz olması tercihim :cherry:

arkadaşlar motorumda egzantikden ses geliyor ve son zaman da biraz arttı fazla zorlamıyorum ama korkuyorum sizde durum nedir ne yapmalıyım ne kadar masraf çıkarır. sürmeye devam etmeli miyim bi usta sorun olmaz dedi ama sizde yazarsanız mutlu olurum

http://img824.imageshack.us/img824/5273/img2442q.jpg

Selam arkadaşlar ben Büyükçekmece'den Yusuf.Motoru dün aldım zaten motorun kalitesini cok iyi biliyorum abimde vardı.Siyah aldım ama eski modelleri daha mı hoştu sanki hiç degiştirmeselermiydi ?

Ve motora bazı parçalar almam gerekiyor sıfır oldugu için koruma demiri, yan çantalar için parçalar sissybar falan ve ayrıca mont falan bunları nerede bulabilirim guzel ve ucuz olması tercihim :cherry:

Merhaba üstad bende Beylikdüzünde oturuyorum :) kısmet olursa görüşelim ,Benimde sissy bar ve koruma demiri ihtiyacım var ortak bir yer bulursak inidirim alalım.Deri ceket'i Hudsondan aldım "Robocop" olan modeli,fiyatını hakkediyor.

Koruma demiri ve sissy bar'a benim de ihtiyacım var. Koruma demirini Kağıthane'de MSA yapıyor. Sissy bar da yapabiliyorlar sanırım, arayıp sormadım. Orijinalinden daha yüksek bir sissy bar alacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar motorumda egzantikden ses geliyor ve son zaman da biraz arttı fazla zorlamıyorum ama korkuyorum sizde durum nedir ne yapmalıyım ne kadar masraf çıkarır. sürmeye devam etmeli miyim bi usta sorun olmaz dedi ama sizde yazarsanız mutlu olurum

Biraz zorlamayla sorun olacak bir şey değil ama egzantrik zincir ve gergilerini değiştirmen gerekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw doktor sen de artık yavaş yavaş kaçamak yapıyorsan bu başlığı terkedelim :p

Şehir dışında gezmekle meşgul oluyordum ondandır. Yani sizin gibi klavye motorcusu değilim. :p

Duyduğuma göre Bahçelievler'den biri daha Gv almış,hanginiz Kara Murat ise çıksın ortaya:)

Hiç masraf tutmayabilir eğer helal süt emmiş adam gibi bir usta bulursan .
Daha önce birkaç motorda rastlamıştım işçilik ve takım dışında hiçbir şey kullanmadan halletmiştim. Hatta o arkadaşlarda forumdandı.
Eksantrik mil yatakları üzerindeki keplerden çok azda olsa boşluk yapıp ses yapabiliyor. O durumda kepi söküp 400-600 zımpara ile cam üzerinde çok zorlamadan hafifçe ( yarım milim bile değil en fazla çeyrek milim) kepin yüksekliğini azaltıp yerine takınca olay çözülmüştü.
Kontrol için külbütör kapağını söküp sağlam bir düz tornavida yada kibar bir levye ve alışkın bir el ile millerin boşluk yapıp yapmadığı kontrol edilebilir.

Bahsi geçen parçalar resimdekiler gibidir.
Not. Motorunuzun en azından km sini yazsaydınız daha iyi olurdu.
Camshaft_Bearing_Cap.jpg

Kantır hayırlı olsun dostum.Hoş geldin aramıza :)

eyvallah hocam saolasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Koruma demiri ve sissy bar'a benim de ihtiyacım var. Koruma demirini Kağıthane'de MSA yapıyor. Sissy bar da yapabiliyorlar sanırım, arayıp sormadım. Orijinalinden daha yüksek bir sissy bar alacağım.

Merhaba üstad bende Beylikdüzünde oturuyorum :) kısmet olursa görüşelim ,Benimde sissy bar ve koruma demiri ihtiyacım var ortak bir yer bulursak inidirim alalım.Deri ceket'i Hudsondan aldım "Robocop" olan modeli,fiyatını hakkediyor.

evet arkdaşlar bir ara hep beraber bakmak lazım ona indirim falan olur belki :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar