Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. motoru aldıktan sonra işe gidip gelirken rahatlık olur diyordum ama yok yine yarım saat yürüdüm öyle geldim otele :cyclopsan

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

yarın sabah GKN motors sahibi Gökhan bey ile buluşup motora bakmaya gideceğiz muhtemelen orada tamir edecek. motor yürür hale geldikten sonra da dükkanına gidip bi bakım yaptırmayı yağ değişimi vs düşünüyorum.

kız arkadaşımla cumartesi günü fuara gittik; iyi ki gitmişiz. fiyatlarda inanılmaz indirimler vardı. özellikle moto ay standından çok uygun fiyata iki tane deri ceket (held marka), püskül, üçlü çanta seti, baf vs aldık. aldıklarımız da gayet güzel kaliteli ürünler. hudson standından da kask ve baf, anahtarlık, kilitler, branda vb aldık yine büyük indirimlerle. nakit ödeme yapınca fiyatlarda büyük indirim yaptı gezdiğimiz çoğu stand. ve akşam eve gelince netten aldıklarımızın fiyatına baktık en azından 350-400 tl kardayız.

yarın sabah motoruma kavuşmak istiyorum mesai bitince Gökhan bey ile buluşacağız. herkese iyi geceler

Rica ederim Mehmet.
Eee ne zaman buluşuyoruz?

Arkadaşlar bugün ben de Kanat'ı uyandırdım. Garajından indirip taze şarj adilmiş aküsünü taktım. Maşallah aylardan sonra ilk marşta çalıştı. Bi kaç kısa tur atıp hasret giderdik, sonra gündelik yerine koydum. Sezonu açtım.

zengibar sizin motorun fotoları varsa bi görebilir miyim, üstündeki aksesuarları merak ediyorum malum yeni aldım motoru :)

Fuar bugün ana baba günüydü adım atacak yer yoktu resmen. Yolda Levent E. ile tanıştık, bütün GV250 sahipleri birbirini tanıyor sanırım :)

ben de bu foruma yazan üyelerden birini gördüm yolda. stop lambası şekilli olan :p bostancı köprüsü civarındaydı, biz de otobüsün içinde iç çektik yanımızdan geçen kardeş motora

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuar bugün ana baba günüydü adım atacak yer yoktu resmen. Yolda Levent E. ile tanıştık, bütün GV250 sahipleri birbirini tanıyor sanırım :)

Cumartesi günü park yeri ararken 5-6 tane tanımadığım Gv250 gördüm park halinde, yani hepsini tanımıyorum ama epey var. :)

ben de bu foruma yazan üyelerden birini gördüm yolda. stop lambası şekilli olan :p bostancı köprüsü civarındaydı, biz de otobüsün içinde iç çektik yanımızdan geçen kardeş motora

Motorkafa'yı (Sercan) görmüşsün.

Gunaydinlar,Hakan kardesim memnun oldum karşılaştığımıza,toplanıp daha fazla zaman geçirmek üzere..
Geçenlerde buraya da yazdığım aynaları olmayan Gv yi gördüm park halinde:)
Haluk da icerdeydi sanırım ama görmedim.
6tane Gv 250 satmışlar fuarda ve sanıyorum birkac makine kalmış ellerinde,bir daha ki parti Mayıs'ta gelecekmiş.bu arada artık hyosung yazıyor kapakta,bizimkiler limited edition olmuş "süleyman" serisi:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2010-st-kanuni-siyah-gv250-116940663/detay Fiyat gayet güzel km 15 binde.

Selamlar herkese,

Şubat ayında Zonguldak'tan aldım motorumu, Uzun zamandır forumu inceliyorum fakat GV 250 kullanıcılarını fazla görememiştim, burayı bulduğum iyi oldu.

Sezonu henüz açamadım ama sabırsızlıkla bekliyorum. Oğlanın en son halini görmek isteyenlere çantaları söktüm bu şekilde yazın yollarda olacağım inş :)

İyi günler..

aynen öyle. o tarz bi stop lambası bulabileceğim yer var mı yoksa o da mı hyo source'dan? :)

Rıdvan doğru söylemiş.
inzell in benim için elleriyle çizip kestiği bir stickerdı o.
Stickerdı diyorum, çünkü emektar yoldaşımı bu sabah sattım.
Elemanın biri taa Denizli'den geldi aldı motoru :)
Ben de artık gözümü düşük devirde, maksimum torkla kükreyen canavarlara diktim :pl:

Yasin hayırlı olsun motorun..motorkafa sanada hayırlı olsun kükreyen canavarın resimlerini bekleriz alınca :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar herkese,

Şubat ayında Zonguldak'tan aldım motorumu, Uzun zamandır forumu inceliyorum fakat GV 250 kullanıcılarını fazla görememiştim, burayı bulduğum iyi oldu.

Sezonu henüz açamadım ama sabırsızlıkla bekliyorum. Oğlanın en son halini görmek isteyenlere çantaları söktüm bu şekilde yazın yollarda olacağım inş :)

İyi günler..
[url]http://img594.imageshack.us/img594/1971/atlgan.jpg[/URL]

Hayırlı olsun, hoş geldin.

Rıdvan doğru söylemiş.
inzell in benim için elleriyle çizip kestiği bir stickerdı o.
Stickerdı diyorum, çünkü emektar yoldaşımı bu sabah sattım.
Elemanın biri taa Denizli'den geldi aldı motoru :)
Ben de artık gözümü düşük devirde, maksimum torkla kükreyen canavarlara diktim :pl:

Hayırlı olsun, elin değmişken bana da bir Gv650 alsana :p

Yasin hayırlı olsun motorun..motorkafa sanada hayırlı olsun kükreyen canavarın resimlerini bekleriz alınca :)

Eyvallah :) Sabırsızlanıyorum aslında ama çokta acele edip hata yapmak istemiyorum.
O yüzden fotoğraf için biraz bekletebilirim :)

Hayırlı olsun, elin değmişken bana da bir Gv650 alsana :p

Sağolasın Rıdvan.
...da ne GV650 si abi ? Sıkılmadın mı hyosungtan :mrgreen:

Rica ederim Mehmet.
Eee ne zaman buluşuyoruz?

Arkadaşlar bugün ben de Kanat'ı uyandırdım. Garajından indirip taze şarj adilmiş aküsünü taktım. Maşallah aylardan sonra ilk marşta çalıştı. Bi kaç kısa tur atıp hasret giderdik, sonra gündelik yerine koydum. Sezonu açtım.

Ankaralılar olarak bir ara toplanabiliriz. OMENEVSE ile görüşüyorz zaten seni de bekleriz bana koruma demiri ve sissy bar hakkında yardımcı oluyor sağ olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
...da ne GV650 si abi ? Sıkılmadın mı hyosungtan :mrgreen:

Yoo gayet memnunuz karşılıklı olarak, bir sıkkınlık yok. Ama yok ben Hyosung almam dersen Shadow olur, Midnightstar olur fark etmez yani. :p

Ankaralılar olarak bir ara toplanabiliriz. OMENEVSE ile görüşüyorz zaten seni de bekleriz bana koruma demiri ve sissy bar hakkında yardımcı oluyor sağ olsun.
Ben de gelebilir miyim ? :) Gerçi önce daha motorun 4.44 den gelmesi gerekiyor :/

herkese iyi akşamlar..
bir fuar dönemini daha gidemeden kapattık..kısmet artık seneye..
ahriman fuarda peşin çalışınca dediğin kadar kar yapabiliyorsan ben fuarı bekliyim bari alışveriş için..bu kadar avantajlı olduğunu bilmiyordum..
levent abi süleyman olayına bittim :)
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...
sezonu açan arkadaşlarıma ve motorlarına kış uykusu sonrası günaydın diyorum :p umarım sezonu kazasız belasız bol heyecan ve huzur dolu bir şekilde geçiririz..

ben de kızılcık ile ilgilenmeye başlayacağım..castrol zincir yağı siparişi verdim,gelince iyice bir temizlik sonrası yağlayacağım..yağ ve filtre değişimini müteakip bujilerini de değiştireceğim..geçen sene elcik korumalarını kırmıştım,onları temin edeceğim,orta sehpa,tur camı,gidon yükseltme aparatı,vs almam gerekecek..baya işim var bakalım..ha bir de en büyük eksiğim lastikler..hala fabrika çıkışı metzeller var üzerinde..ama artık bu sezonu kapatamam gibi geliyor..o baya zorlayacak beni...fuarda lastik fiyatlarına bakan oldu mu hiç?

Selamlar herkese,

İyi günler..

[url]http://img594.imageshack.us/img594/1971/atlgan.jpg[/URL]

yeni motorun hayırlı olsun da bu motor karaca değil mi yaw?bana mı öyle geldi?karaca artık istanbul'da mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar