İşlelere başlamadan önceki hali.
Xenonu takıp yağını değiştirecektim.birde içlastik takıcaktım.Neyse xenonu taktım hemen.İçlastik takmaya başlıyayim dedim.Söktük tekerleri.
İçlastikleri taktık şişirdik bizim lastik iniyor sürekli.Neyse söktük tekrardan.İçlastiklere baktım 2 side aynı yerden delik.Sıfır ambalajından yeni çıkardık hoca levye ilede o kadar ufak delik açma imkanımız yok.Şaşkınlıkla dedim yama yapayim bari.Neyse yama yaptık
Arka lastiği taktım tamam sorun yok.Ön lastiği takacam deliğin olduğu yerin arka tarafında ufak bir delik daha.Onada yama yaptım sonradan içine sinmedi.Yarın alırız bir tane içlastik takarız dedik kenara koyduk lastikleri.Yağ değiştirem bari aradan çıktın dedim.Oda ne huni yok ortada.Dedim yağlı kağıttan huni yapar katarız yağı.İzzet kapının önündeki reklam broşürlerinden almaya gitti kargo kağıtı ile geldi yanıma.Direk aradık kargoyu.Gelmiş adamlar bahçede olduğumuzdan duymamışız şubeden teslim alabilirsiniz dediler.Murat motora talip olduğunu söylemeden 1 gün önce sipariş verdiğim elcik korumalar geldi.Tabi dururmuyuz hemen onlarıda takak dedik.Epey bir uğraştırdı elcik korumalar.Ama güzel bir görüntü elde ettik. İşte resimler...
Elcik korumalar murata hediyem olsun :rendeer: :rendeer: Aslında söylemiyem süpriz olsun gelince diye düşünüyordum ama artık çok geç
Buda bitti.Yarın parçacıya nasıl gideriz diye düşünüyok.En yakın parçacı bile bizim bulunduğumuz yere 3 km kadar uzakta.İzzet dedi ön lastiği içlastiksiz takalım en azından içlastik alamaya giderken falan işimizi görür olurdu olmazdı.Pompayla şişermi derken biryerde izlediğim video geldi aklıma.Adam lastiğin kenarına yanıcı bir sprey sıkıyordu çakmağı çakıyordu lastik oturuyordu.Denedik bizimkinde tık yok

Sonra dedik pompayla şişer bu.İğneyi çıkardık 10 dk kadar bastık gene tık yok.Sonra aklıma bir fikir geldi lastiği en az hava kaçırcak sekilde ayarladık başladık pompa ile hava basmaya.Oda ney bizim lastik şişmiş

Hemen tekerleri de taktık bahçeyi yıkadık.Motoru yıkamak yarına kaldı artık.Velhasılı böyle bir gün geçirdik.
Bunlarda bonus tatlı ve salcano ::wiinkk: ::wiinkk: