selam arkadaşlar. uzun zamandır ilk kez yazıyorum. yaz yaklaştı motorlar çıktı mı bakalım piyasaya![]()
eh arada işte ama tam değil. Nisan ortası, Mayıs başı falan rüzgarı alırım arkama
selam arkadaşlar. uzun zamandır ilk kez yazıyorum. yaz yaklaştı motorlar çıktı mı bakalım piyasaya![]()
denedinmi makınayı enes. kaç gördün en son?
hocam bugün motoru servise bıraktım akşam üzeri aradığımda ücretin 95 tl olduğunu söylediler yarın motoru alıcam yanlız şöyle bişiy var motor biraz sesli calışıyodu sibop ayarı yapacaklarını solemıslerdı fiyatı bu yükseltmiş olabılırmı?
merak etme bey motodan yana sıkıntı çıkmaz zaten yağ yağ filtresi değişimine her servis 75 tl alıyor sübab ayarıyla fiyat normal aslında genel merkezden fiyatları indirmeleri lazım
buji,hava filtresi,yağ filtresi,yağ,subap ayarı, karbüratör jet meme ayarı ve yıkamaya 95 tl ödedim sürat motorda
evet hocam, ya ilave birşeyler daha yaptırmıştım ama fiyatı 75+90 gibi bir rakamdı. dublex çok da güzel, söylediğim gibi uzun kullanamadım henüz ama memnunum ilk izlenimler olarak.
eray ön arka takımmı aldın? fiyat nedir?
90 90 17
100 90 18
orjinaline yakın ama zaten uygun aralıkta
Yapma çağatay hangı servıs alıyoru 75 lira yağ ve filtreye ? yağ ne kadar .. 25 olsun hadi en iyisi .. filtre ne kdr ? 8 tl .. hadi 10 olsun .. 35 lira .. hadi max 15 alsın el işciliği maximum 50 lira alır .. subap ayarına extra 40 lıramı almıs .. Kı bence gerek bıle yoktur o km de kı motora .. Benden öyle bi fiyat alan servis olmadı henüz .. Getir yağla filtreni ben değişiyim hayrıma paraya gerekte yokSırf bı kac bın km garantide olcak die zaten yiyeceğimz kazığı yiyoruz .. sanki çok işime yaradı garantı .. peh ..