Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba. Ben de daha önce bu sayfada birkaç şey sormuştum, cevap alamadım kimseden.
Başka yerlerden araştırmıştım sorularımın yanıtlarını.

Aşağıdaki konular ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
2013 ile 2012 modelleri arasında ne gibi farklar olacağı bekleniyor?
2013 modelleri ne zaman satışa sunulacak?
2013 modeller satışa çıktığında 2012 modellerin 0 fiyatlarında ne gibi bir değişiklik olur?

M.Y. barodi paylaşmıştı 2013 modeller mart ayının sonuna doğru gelecekmiş daytona motor öyle söylemiş.Aralarında fark yokmuş, fiyat değişikliğini zaman gösterir.

Arkadaşlar sayfayı canlandırın biraz hiç bir şey yapamıyorsanız benzin alırken foto çekin koyun:) böyle olmaz:)

jrjsh.jpg
[/url][/IMG]

Aranızda egsoz + açık havca filtresi taktıran varmı bmc kn hava filtresi vb hava filtreleri ? merak ettiğim şey egsoz ve açık hava filtresi tktırınca ateş atıyormuş egsozdan youtubede bi videoda denk geldiydi aynı şeyi yaşayan varmı aranızda ? http://www.youtube.com/watch?v=ngxtu9bAKjM Bahsettiğim video bu

Aranızda egsoz + açık havca filtresi taktıran varmı bmc kn hava filtresi vb hava filtreleri ? merak ettiğim şey egsoz ve açık hava filtresi tktırınca ateş atıyormuş egsozdan youtubede bi videoda denk geldiydi aynı şeyi yaşayan varmı aranızda ? http://www.youtube.com/watch?v=ngxtu9bAKjM Bahsettiğim video bu

Ateş çıkarması için herhangibir açık egzoz yeterli hava filtresine gerek yok :)

Tiger egsoz kullanıyorum ama öyle bir durum söz konusu değil hava filtresiyle alakası olmadığına emin misiniz?

Yzf nin tipine resmen hayranim. Ama bana sorarsaniz 125 cc lik su sogutmali motora ne egzos taksani olmaz. Gerek de yok bence. Tabiki zevkler ve renkler ama bence orjinal hali daha karizmatik. Ne oyle apaci cub kullanicilari gibi bor bor bor

Ne yazıkki alanyada yaşıyorum.Vazgeçtim zaten motorun sağlığı için iyi değilmiş ginede teşekkürler ilginiz için :)

Arkadaşlar merhaba. Ben de daha önce bu sayfada birkaç şey sormuştum, cevap alamadım kimseden.
Başka yerlerden araştırmıştım sorularımın yanıtlarını.

Aşağıdaki konular ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
2013 ile 2012 modelleri arasında ne gibi farklar olacağı bekleniyor?
2013 modelleri ne zaman satışa sunulacak?
2013 modeller satışa çıktığında 2012 modellerin 0 fiyatlarında ne gibi bir değişiklik olur?

Hiçbir fark olmayacak muhtemelen biraz renk ve sticker değişimi yaparlar ha biraz da verdikleri kazık daha uzun olur. Anladınız siz onu ::11122::

Kardeşler , arkadaşlar elimde hazır 4.000 tl nakitim var birde arora tiger 200cc motorum . Motoru satlığa çııkardım satar satmaz r125 ile forumu canlandırmaya başlamak için sabırsızlanıyorum . :)

Yasin Yalçın arkadaşımızada teşekkür ediyorum adam işini bırakmış foruma adamış kendini .
Bende Yasin ' in renginden düşünüyorum beyaz alıp motoru komple beyaz yapıcam , veya siyah alıp altın renk jantları siyaha boyatarak full black yapıcam .

Hadi hayırlısı ...

Arkadaşlar bu motoru yeni alacaklar için söyliyim kendinizi hazırlayın çevredeki bilgisiz insanlara çünkü bu para buna verilir mi lafı artık sizin vazgeçilmez olacak ama sakın onlara kanmayın dün bi mondial 125 e bindim benim motorun yarısı kadar çekiş olsa pişman olurdum.

Arkadaşlar bu motoru yeni alacaklar için söyliyim kendinizi hazırlayın çevredeki bilgisiz insanlara çünkü bu para buna verilir mi lafı artık sizin vazgeçilmez olacak ama sakın onlara kanmayın dün bi mondial 125 e bindim benim motorun yarısı kadar çekiş olsa pişman olurdum.

Kedi ulaşamadığı ciğeri kötülermiş kardeşim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar