Mcx bile o civarlarda yakıyor. Eğer 3.5 lt yakarsa kabul edilebilir bir değer.
mondialden bi cacık olmaz...Salcano 150 cc getirmiş;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-her-zaman-her-yerde.....ucerlerde-111558844/detay
Fuarı da beklemek lazım mondialden de bi atak gelirse,çeşit artar,rekabet olur,piyasa ucuzlar,bize yarar![]()
bizim burdaki salcano bayii wolfe 3200tl/12taksit fiyat verdi.
üçerleri aradım. 2600tl / 12taksit fiyat verdi. aldım. 3 günde motorumu teslim aldım. salcanonun ana bayiidir üçerler.
sayelerinde motorum oldu.
hakan bey vardı üçerlerde satışta, 10 numara adamdır![]()
mondialden bi cacık olmaz...
jianshe nin eski modelleri yeni geliyor türkiyeye
bu modelde jianshe..
kanunin bu motosikleti de 2009 de piyasa cıkartılmış bir modelmiş
200cc imiş diye bir söylenti var
bayilerde de aynı şeyi söyleyenler var
motorun 170 lik mi 200 lük mü belli değil..
motosiklet yine tamamıyle ithal geliyor..
türkiyede toplama cıkarma montaj..
bayiler toplantısından aldıgımız habere göre..
bu modele tutacak deniyor bende öyle umut ediyorum
renk konusu yine problem olacak siyahı var ama sınırlı sayıda olabilir (kanuni bora gibi)
Breton S in 100 sayfası ne zaman açılır ?
mondialden bi cacık olmaz...
jianshe nin eski modelleri yeni geliyor türkiyeye
bu modelde jianshe..
kanunin bu motosikleti de 2009 de piyasa cıkartılmış bir modelmiş
200cc imiş diye bir söylenti var
bayilerde de aynı şeyi söyleyenler var
motorun 170 lik mi 200 lük mü belli değil..
motosiklet yine tamamıyle ithal geliyor..
türkiyede toplama cıkarma montaj..
bayiler toplantısından aldıgımız habere göre..
bu modele tutacak deniyor bende öyle umut ediyorum
renk konusu yine problem olacak siyahı var ama sınırlı sayıda olabilir (kanuni bora gibi)
Olmaz öyle şey, 10'ar tane motor satmak ne kanuniye ne bayilere yetmez, ilk etapta sınırlı sayıda motor getirseler bile bikaç aya her isteyene stoktan teslim yapar bayiler.Ankara da bulunan çoğu bayi yi aradım motorun mart ayında geleceğini ve her bayi ye 10 adet geleceğinden bahsettilerr::farao: hatta çoğu bayi motor için kapora aldığını da söyledi.:silent: Bende bu motorun takipcisiyim. :wiinkk:Fakat birtane kullanıcı yok malesef teorik olarak bilgi alabileceğimiz. Kanuniye e-mail attım cvp geldiği zaman sizinle paylaşacağım. Son olarak kullanan biri var ise lütfen bana msj atsın. saygılar.:queen:
Olmaz öyle şey, 10'ar tane motor satmak ne kanuniye ne bayilere yetmez, ilk etapta sınırlı sayıda motor getirseler bile bikaç aya her isteyene stoktan teslim yapar bayiler.
Yok ya ne yükseltecekler fiyatı, kanuni zaten mondialle rekabet edebilmek için bu motorları getirdi zam yapsa nasıl satacak.Öyle saçmalık mı olur arkadaş. Fiyatları yükseltip mi satacaklar millete acaba.
Eğer yanlış görmediysem ben bu motoru İzmit Pirelli fabrikasının önünde gördüm. Arabayla geçtiğim için gidip inceleyemedim ama uzaktan şahane gözüküyordu. Demek ki alanlar var. Baya kalıplı,güzel gözüküyordu.