Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

Herşeye kabulümde o ön gösterge paneli çok fena :/ elektronik koysalar daha hoş.Yapabilecek gücümüz var çok şükür.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Salcano 150 cc getirmiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-her-zaman-her-yerde.....ucerlerde-111558844/detay

Fuarı da beklemek lazım mondialden de bi atak gelirse,çeşit artar,rekabet olur,piyasa ucuzlar,bize yarar :)

beyler bu Üçerler ne ayak yav :) arkadas hıckımsede yokken bunlarda yenı modeller oluyo ve bazen oyle kampanyalar oluyokı ınanmıyorum o verın ılanlara. varmı bayısıne gıden adamlarla yuz yuze konusan ya cok merak edıyorum he ?

bizim burdaki salcano bayii wolfe 3200tl/12taksit fiyat verdi.
üçerleri aradım. 2600tl / 12taksit fiyat verdi. aldım. 3 günde motorumu teslim aldım. salcanonun ana bayiidir üçerler.
sayelerinde motorum oldu.
hakan bey vardı üçerlerde satışta, 10 numara adamdır :)

Salcano 150 cc getirmiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-her-zaman-her-yerde.....ucerlerde-111558844/detay

Fuarı da beklemek lazım mondialden de bi atak gelirse,çeşit artar,rekabet olur,piyasa ucuzlar,bize yarar :)
mondialden bi cacık olmaz...
jianshe nin eski modelleri yeni geliyor türkiyeye
bu modelde jianshe..
kanunin bu motosikleti de 2009 de piyasa cıkartılmış bir modelmiş
200cc imiş diye bir söylenti var
bayilerde de aynı şeyi söyleyenler var
motorun 170 lik mi 200 lük mü belli değil..
motosiklet yine tamamıyle ithal geliyor..
türkiyede toplama cıkarma montaj..
bayiler toplantısından aldıgımız habere göre..
bu modele tutacak deniyor bende öyle umut ediyorum
renk konusu yine problem olacak siyahı var ama sınırlı sayıda olabilir (kanuni bora gibi)

bizim burdaki salcano bayii wolfe 3200tl/12taksit fiyat verdi.
üçerleri aradım. 2600tl / 12taksit fiyat verdi. aldım. 3 günde motorumu teslim aldım. salcanonun ana bayiidir üçerler.
sayelerinde motorum oldu.
hakan bey vardı üçerlerde satışta, 10 numara adamdır :)

valla evli cocuklu adamsın abi sen boyle dedıysen tamamdır. ben üçerleri biraz uckagıtcı gıbı kestırdım gozume ne bılıyım hep ucuz fıyatlar ılk modeller onlarda falan.
2600'e mı aldın ? vay be ıyı fıyat vermısler hemde 12 taksıt. ben drift almayı dusunuyorum ama 2600'e 150lık ve salcano wolf gibi yani japon bi motosiklet daha akıllıca olurdu. bı aramam lazım şu üçerleri ilk fırsatımda

bu modelde jianshe..
renk konusu yine problem olacak siyahı var ama sınırlı sayıda olabilir (kanuni bora gibi)

bi cacık olmaz mı :) güldüm. 2000'li yıllarda degıl 2010'lu yıllardayız.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu modelde jianshe..

Mondial konusunda sana katılmıyorum. Evet,zamanında çok problemli motosikletler getirdiler ama şimdiki motorlar gayet iyi bence.

Eğer salcanonun getirdiği 150 cclik motor kanuni pumanın aynısıysa kesinlikle çok iş yapar. Çünkü jiansheden alınan motorların kalitesi ortada.

Wolf bugun adam gibi pazarlansa satış rekoru kırar. Bu gt,gv 170'lerde iş yapar gibi gözüküyor ama bakalım.

İnsallah bir gün bizim bu motosiklet ithalatçıları da montajdan öteye giderler de birşeyler üretiler.

Bazıları ciddi ciddi kanuni,mondial motosiklet ÜRETİYOR zannediyor çünkü :queen:

Mondialden cacık olmaz diyenden cacık olmaz bence :queen: git bisiklete bin o zaman.

Ankara da bulunan çoğu bayi yi aradım motorun mart ayında geleceğini ve her bayi ye 10 adet geleceğinden bahsettiler:pr::farao: hatta çoğu bayi motor için kapora aldığını da söyledi.:silent: Bende bu motorun takipcisiyim. :wiinkk:Fakat birtane kullanıcı yok malesef teorik olarak bilgi alabileceğimiz. Kanuniye e-mail attım cvp geldiği zaman sizinle paylaşacağım. Son olarak kullanan biri var ise lütfen bana msj atsın. saygılar.:queen:

Ankara da bulunan çoğu bayi yi aradım motorun mart ayında geleceğini ve her bayi ye 10 adet geleceğinden bahsettiler:pr::farao: hatta çoğu bayi motor için kapora aldığını da söyledi.:silent: Bende bu motorun takipcisiyim. :wiinkk:Fakat birtane kullanıcı yok malesef teorik olarak bilgi alabileceğimiz. Kanuniye e-mail attım cvp geldiği zaman sizinle paylaşacağım. Son olarak kullanan biri var ise lütfen bana msj atsın. saygılar.:queen:
Olmaz öyle şey, 10'ar tane motor satmak ne kanuniye ne bayilere yetmez, ilk etapta sınırlı sayıda motor getirseler bile bikaç aya her isteyene stoktan teslim yapar bayiler.

Olmaz öyle şey, 10'ar tane motor satmak ne kanuniye ne bayilere yetmez, ilk etapta sınırlı sayıda motor getirseler bile bikaç aya her isteyene stoktan teslim yapar bayiler.

Mengu16 Bu gün bizzat ben bayi ile görüştüm öyle dediler sanırım dediğin gibi ilk etapta öyle gelecek bayilere

Öyle saçmalık mı olur arkadaş. Fiyatları yükseltip mi satacaklar millete acaba.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eğer yanlış görmediysem ben bu motoru İzmit Pirelli fabrikasının önünde gördüm. Arabayla geçtiğim için gidip inceleyemedim ama uzaktan şahane gözüküyordu. Demek ki alanlar var. Baya kalıplı,güzel gözüküyordu.

Eğer yanlış görmediysem ben bu motoru İzmit Pirelli fabrikasının önünde gördüm. Arabayla geçtiğim için gidip inceleyemedim ama uzaktan şahane gözüküyordu. Demek ki alanlar var. Baya kalıplı,güzel gözüküyordu.

Uğur birdaha denk gelirse sana zahmet bir bakı ver hatta sahibini bulursan yakıtı çekişi yol tutuşu süspansiyon fln sana zahmet kardeş
izlenimlerini bekliyoruz.:rendeer:

motoru cevremde soranlar var..
daha satışa cıkmadı, mart 15 te ilk sevkiyat yapılacak deniyormuş..
büyük ihtimal yanlış görmüşlerdir..

Saçmalığa bak 2013 model motorsiklet 2013/3 aydında belki 4. ayında satışa çıkacak pes doğrusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar