[Adana - MT]

Herkese Konya'dan günaydın.

Burada hava oldukca acık ve günesli-tam motor havası:)-sadece biraz soguk (hiç kar yok)Tam da kimbilir Adana nasıldır,ne de güzel gezilir,derken hava muhalefetinden dolayı bir gezi daha iptal olmuş...Sağlık olsun...Buraya tren yolculuğu yaparak geldik...Hemen hemen hicbiryerde adamakıllı kar göremedik(karın hic eksik olmadığı Ulukışlada bile...:silent:)Bu sene bi gariplik var...Ama en kısa zamanda Belemedik'te bi sucuk partisi yapalım derim...

İyi PTT'ler...:king:

Anamur'a gittik ve çok şükür kazasız belasız döndük,

Silifke'den sonra başlayan geçitler ve doğa baştan çıkarıcı

Çok kısa bir süre Aydıncık civarında yağmur altında sürüş yaptık, müsait zamanda birkaç resim ekleyeceğim.

herkese şimdiden iyi haftalar...

Herkese merhaba... :rendeer: Bugün geldim Adana'ya... Öncelikle başsağlığı için giden arkadaşlara teşekkürler... Mekanı cennet olsun.
Hummalı bir şekilde planlanan ama sonra iptal olan gezi için üzüldüm... Hayırlısı olsun diyorum... Görüşmek üzere... :cherry:

Adana İl Temsilcisi
şehir dışına gidip gelenlere hoş geldiniz.günaydın ADANA MT.bu yıl tam PTT ci olduk.

Merhaba arkadaşlar,
Güneşli pırıl pırıl bir gün. Dierim tüm hafta böyle geçer.
Yarın itibari ile Erzurum bölgeyedeyim.
İnşallah hafta sonu görüşürüz.

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

Anamur'a gittik ve çok şükür kazasız belasız döndük,

Silifke'den sonra başlayan geçitler ve doğa baştan çıkarıcı

Çok kısa bir süre Aydıncık civarında yağmur altında sürüş yaptık, müsait zamanda birkaç resim ekleyeceğim.

herkese şimdiden iyi haftalar...

Keyifli geçmesine sevindim.
Biz evlerde pinekledik.
Fotoları bekliyoruz.

Yusuf abi senden de sauna fotoları bekliyoruz... :queen::queen::queen::queen::queen:

Aslan kardeşim,
saunada çok farklı fotolar yok.
Göreceklerinden zaten sende de var.
Banyoda ayna bak yeter.:queen:
Sauna fotolarını göndersem sadece mukayese konusunda bir tecrübe çalışması yaparsın.:pl:

Aslan kardeşim,
saunada çok farklı fotolar yok.
Göreceklerinden zaten sende de var.
Banyoda ayna bak yeter.:queen:
Sauna fotolarını göndersem sadece mukayese konusunda bir tecrübe çalışması yaparsın.:pl:

yavhu yusuf abi, sende bahadır kardeşimin bu isteği üzerine toplantıda bir göster çek nolur yani.:queen:

İyi akşamlar herkese... :rendeer:
Şimdi Cem Yılmaz ın filminden geldim. Çok güldüm ammaaaa...:queen::queen::queen:
Burdaki yazıları okuyunca daha çok güldüm... ::biggrinn::deliir::::biggrinn::deliir::::deliir::::deliir::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar