Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kesinlikle katlıyorum.
Devirdaim pompasınını altında bir vidadan bahsediliyor kılavuzda; ama ben bulamadım o vidayı.
Sanırım direk hortumu sökeceğim sizlerin dediği gibi.hocam
Karenajı sökmem gerekirse iş büyüyecek.
Bakalım nasıl olucak...
Hocam sporuna cevap vermiş zaten arkadaşlar ben başka birşey sormak istiyorum
Motorunu nereden nezaman kaça aldın?

Aynen çok hoş olmuş motoru alınca ben de böyle birşey yapmayı düşünüyorum :)
bende beylikdüzünde oturuyorum hatta garajdaki fotorafı bizim sitenin garajı güvenliklerle anlaşmış çaktırmadan girip çıkıyor heralde ama şuan arka çamurluk iptali var motorda ve o motor 7.500tl ilan verebiliyosa ben 9000tlye ilanı açarım arkadaş yuh :D + garaj motoru olayı pek gerçekçi değil :D lan adam cıkıcak simdi surdan bi yerden urascam :D

bende beylikdüzünde oturuyorum hatta garajdaki fotorafı bizim sitenin garajı güvenliklerle anlaşmış çaktırmadan girip çıkıyor heralde ama şuan arka çamurluk iptali var motorda ve o motor 7.500tl ilan verebiliyosa ben 9000tlye ilanı açarım arkadaş yuh :D + garaj motoru olayı pek gerçekçi değil :D lan adam cıkıcak simdi surdan bi yerden urascam :D

garaj motoru oldu da ne oldu sanki daha hızlı gidecek, ayrıca 9 bin liraya hyosungu kim naaaaapsın ya akıl var mantık var o fiyata ninja var cbr var bunların soyları kurudu millet 9 binliraya hyosunga atlayacak

of oğlum sen lafı nerenden anlıyosun insanda biraz mecaz-ı mürsel olur lanet olsun ya orda 9.000tl derken bu adamın motoru 7.500tl ediyorsa die söledim yani işin özü adamın pahalı bi fiyat yazdığını söledim ama sen gittin lafi başka yerlerinden anladın ne diyim ne diyim :D ayrıca cbr250r almaya kaç kere niyetlendim ama hepsindede sonunda gerek arkadaşlarımın sana küçük geliyor gerek benim küçük hissetmemden alamadım cbr250r her kişiye yakışmıyor ben 1.85 94 kilo bi adamım gitmiyor arkadaş bana alasım varmı var ama itici duruyor ninja250 ninde bana göre hiç bi alınıcak yanı yok en hızlısı ve en çok yakanı en pahalı parçaları olanı ve en kazık servis bakım maliyeti olan motor 250cc lerde

@Zippo's Sağol.Kafadaki beyaz yeri kastediyosan o sticker.Onun haricinde bişeyse, ne biliyim kuyrukla kafa arasında iki metre var, ışık farkı gölge farkı yada resimden dolayı öyle gözükmüş olabilir.
@Alper Kaya Cevap verme şuna, tek sen cevap veriyosun.Görmemezlikten gel, kendi yazsın kendi okusun.

Hocam daha önce hiç yapmadıysan bu işi, uğraşma derim. Götür güvendiğin bir ustaya yapsın. Fazla bir para tutacağını da sanmıyorum. Uğraştığına değmez.

Ustam var, tutar da önemli değil.
Saedece kendim uğraşmak ve öğrenmek istedim hepsi bu.

Hocam sporuna cevap vermiş zaten arkadaşlar ben başka birşey sormak istiyorum
Motorunu nereden nezaman kaça aldın?

yaklaşık 1-2 ay kadar önce Giresun dan bir abimizden aldım.
Sağolsun çok iyi, çok temiz bakmışlar.
2009 model GT650R 8000km de, 8.000TL ye aldım.

biliyorum bu motoru.konuştuk bazı şeyleri şüpheli gelmişti ve uzak olunca bakamamıştım tabi güle güle kullan hayırlı olsun

of oğlum sen lafı nerenden anlıyosun insanda biraz mecaz-ı mürsel olur lanet olsun ya orda 9.000tl derken bu adamın motoru 7.500tl ediyorsa die söledim yani işin özü adamın pahalı bi fiyat yazdığını söledim ama sen gittin lafi başka yerlerinden anladın ne diyim ne diyim :D ayrıca cbr250r almaya kaç kere niyetlendim ama hepsindede sonunda gerek arkadaşlarımın sana küçük geliyor gerek benim küçük hissetmemden alamadım cbr250r her kişiye yakışmıyor ben 1.85 94 kilo bi adamım gitmiyor arkadaş bana alasım varmı var ama itici duruyor ninja250 ninde bana göre hiç bi alınıcak yanı yok en hızlısı ve en çok yakanı en pahalı parçaları olanı ve en kazık servis bakım maliyeti olan motor 250cc lerde

Harbi Alper cbr250 sende çok kücük kalır bende alcagım zaman arkadaşların yorumu arkana saplanmış gibi durur olmuştur :D ben aynalarını sevmedigim için almadım :D

eğer motorun önemli, pahalı bir problemi yoksa çok iyi bir alışveriş olmuş. gtr250'de alsan aynı parayı verecektin. tekrardan hayırlı olsun.

hayırlıı olsun hocammm güle güle kullan 2 yıl once koymustu sanırım giresundakı abımız bir ara10500 dahı ıstemıstı sanırım bir kazası vardıı onun.

arkadaşlar merhaba aranıza ankaradan katılıyorum gt250r sahibi olmak istiyorum fakat bu motor ile ilgili bir fikrim yok bana hangi modellerin karbüratörlü hangi modellerin injeksiyonlu olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar merhaba aranıza ankaradan katılıyorum gt250r sahibi olmak istiyorum fakat bu motor ile ilgili bir fikrim yok bana hangi modellerin karbüratörlü hangi modellerin injeksiyonlu olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Geriden bi 50 sayfayı oku motor hakkında herşeyi öğrenirsin :wiinkk:

biliyorum bu motoru.konuştuk bazı şeyleri şüpheli gelmişti ve uzak olunca bakamamıştım tabi güle güle kullan hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Ben inceledim makineyi, bir iki bildiğine inandığım ustamız da baktı.
Hiç bir sorunu yok.
Tabiki 2009 model Hyosung makine kolay değil tertemiz olması.
Düşürmüşler motoru, boyatmışlar; ama o kadar da olması çok normal.
Kozmetik aksaklıkar dışında hiç bir sorunu yok ve inanın bulabildiğim satılıklar arasında en temizi bu motor idi.

eğer motorun önemli, pahalı bir problemi yoksa çok iyi bir alışveriş olmuş. gtr250'de alsan aynı parayı verecektin. tekrardan hayırlı olsun.

Hiç bir problemi yok.
Aldığımdan beri yaptığım tek zorunlu masraf lastik oldu.
Üzerinde 2010 lastik vardı ve ben sıfır olmasını istedim.
Çok titiz biriyim.
Dolayısı ile benim için kozmetiği de çok önemli motorun.
Hiç pişman değilim.
7.000rpm - 9.000rpm de, 180km - 220km aralığında sorunsuz kullanıyorum.

hayırlıı olsun hocammm güle güle kullan 2 yıl once koymustu sanırım giresundakı abımız bir ara10500 dahı ıstemıstı sanırım bir kazası vardıı onun.

Çok teşekkür ederim.
Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.

Kazayı biliyor musunuz bilmiyorum; ama bizim incelememiz de tek gördüğümüz düşmesi.
Pag lere ve elciklere yada manetlere zarar bile gelmemiş.

Bu arada arkadaşlar motorum için karenaj sticker ı istiyorum; ama orjinallerinden.
Nereden nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba?

Reklamcılardan olabilir çok okudum; ama ölçülere ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine hakim değilim.
Detaylıca bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum.

ben dijitalde bastırdım ama pek hoşuma gitmedi depo yanpad.bugün bi yapıştırayım bakayım beğenmessem çıkartırım. hazırlarıda var kit olarak satılıyor yanpad gidon pad depo kapak pad.ama 100küsür lira istiyorlar gereksiz pahalı.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Ben inceledim makineyi, bir iki bildiğine inandığım ustamız da baktı.
Hiç bir sorunu yok.
Tabiki 2009 model Hyosung makine kolay değil tertemiz olması.
Düşürmüşler motoru, boyatmışlar; ama o kadar da olması çok normal.
Kozmetik aksaklıkar dışında hiç bir sorunu yok ve inanın bulabildiğim satılıklar arasında en temizi bu motor idi.

Hiç bir problemi yok.
Aldığımdan beri yaptığım tek zorunlu masraf lastik oldu.
Üzerinde 2010 lastik vardı ve ben sıfır olmasını istedim.
Çok titiz biriyim.
Dolayısı ile benim için kozmetiği de çok önemli motorun.
Hiç pişman değilim.
7.000rpm - 9.000rpm de, 180km - 220km aralığında sorunsuz kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim.
Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.

Kazayı biliyor musunuz bilmiyorum; ama bizim incelememiz de tek gördüğümüz düşmesi.
Pag lere ve elciklere yada manetlere zarar bile gelmemiş.

Bu arada arkadaşlar motorum için karenaj sticker ı istiyorum; ama orjinallerinden.
Nereden nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba?

Reklamcılardan olabilir çok okudum; ama ölçülere ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine hakim değilim.
Detaylıca bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum.

arda kardeşim bende de 650 vardı sattım 250 aldım (uzun hikaye)
senden çok önemli istediğim iki şey var
1 kesinlikle ve kesinlikle fren balatalarını değiştir 650 sahipleri genelde bulamadıklarından dandik balta takarlar (10 tl lik çinli baltaları uyuyor o yüzden çakal ustalar direk onları takıp güzel yüksek kar ediyorlar)
internetten bul sapariş et ve onları taktır
2 motosikletinin lastiklerini değiştir ne yaparsan yap sıfır lastik taktır (tarihlerine baktır mutlaka)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar