possi ben sana benim mesajlarıma yorumlarıma karışma bende seni görmezden gelcem uzakdur yazdım geçen yine geldin benden alıntı yaptın K.BAKMA ÖYLE BİR FİYATTAN GELİCEK heveslenmeye gerek yok herkez işkembeden atmıyor senin gibi açıkla ozaman bana sonra bende sana açıklıyım söle nie gelmicek o fiyattan ?? ama sen bunu açıklayıcana benim laflarımdan bi kısmı çekip laf atarsın çünkü kulaktan doğma bilgilerle takılıyosun ---- BU ARADA ALIN ARKADAŞLAR GORUN POSSI TAMAMIYLE FACE BIRIDIR BUDA ONNU FACE HESABI TAKİP ETTİKLERİNE VE BEĞENİLERİNE BAKIN NE KADAR SAPIK RUHLU BİRİ OLDUĞUNA SİZ KANAAT GETİRİN BEN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM http://www.facebook.com/emre.aksu.5602728
Bak abicim, ben senin gibi bi tarafimdan tahminler yapip hayallerimi yazmam foruma..
iyi dinle bak;
cb500 serisi 17-18civarinda olacak
cbr250r bu sene abs liside gelecek 13-14de(abs li) onun fiyati olacak.Renk olarak beyaz ve Visne kirmizisi gelecek(bunlar kesin renkler)
Bunlari nerdenmi biliyorum? Arkadasim hondada teknisyen ordan biliyorum..Beni test etmekmi istiyosun?,28 subatta honda standina git bak, dedigim renkte cbrlar gelmismi? abslisi gelmismi, gelmemismi gör...
O attigin facebook profilide bana ait degil!
sen öyle sayfalar begeniyorsun demekki ordan görmüssün böyle birini...
Benim facebook hesabim yok abisi..
avatarimdaki fotografida nette buldum, bendede ayni kasadan oldugu için bu fotograf daha hosuma gitti onu koydum.Ergenlik çaglarimi atlatali bayagi oldu ,sana tavsiyem sag elinle iliskini kes.Beyninin çalismasini engelliyor.