Sağolun yardımlarınız için. Ethem abi olsun, koray abi olsun, (Bozkurt) Veysel abi olsun, siz olun çok yardımcı olmaya çalıştınız. Allah razı olsun hepinizden. Fakat bahsettiğim cbf150 babamında benimde içime pek sinmemişti. Bir tane 2012 ybr bulduk daha 1.200 km'de önceki motosikletimde ybr olduğundan içimiz daha rahattı bir bakıma o yüzden kaçırmadık ybr'yi
Anlıyacağınız yine ybr aldım 
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle. Mutlaka forumunuza zaman buldukça uğramaya çalışıcam. Çok yardımcı olmaya çalıştınız bana. Tekrardan teşekkür ederim. Allah kaza bela göstermesin, tekeriniz düz bassın.
ne demek can bey her zaman inşallah bi gün istanbul buluşması filan yapılır görüşür tanışırız sadece sizle değil tüm 2 tekere gönül vermiş kardeşlerimle bu forumun amacı motosiklete gönül vermiş herkese yardımcı olmak samimi bir şekilde bilgi ve fikir paylaşımı yapmak değilmi yanlışmı düşünüyorum
bazen çok sinirleniyorum kusura bakmayın evet yeri geliyor olumlu olumsuz başka motorlar hakkında ama nedendir bilmiyorum bir sertleşme bi çamur atma yada kendi malına afedersizin b*k sürmeme derdi var herkeste istemeden bunu ben yapıyorsam hepinizden çok özür diliyorum
ya herkesin zevki rengi farklıdır insanları aşağılamadan heveslerini kırmadan dalga geçmeden yorum yazılamıyormu
çocuğun biri yazmış 15 yaşındayım motor tercihi diye abilerimizin yorumu sen git elektirikli bisiklet al bebe
biri yazmış 1000rr al tam sna göre
biri yazmış bu sitede kimse senle muhattap olmaz
ya şu çokmu zor kardeşim ehliyet almadan motosiklet kullanman senin için zevkli ama tüm trafiktekiler için tehlikeli ehliyet alana kadar pocket bike elektrikli scooter veya moped tarzı birşey alıp sadece trafiğe kapalı alanda pratik ve eğitim amacı ile kullan filan diye
yada motor tarzı konusunda bende scooter sevmiyorum ama lanet olsun motor tipine ona motor diye binmem falan filan saymıyorum
mesela insanların chopper cruiser motor sürenlere karşı tepkileri böyle deri giyinişine tipine filan tepkileri yada scooter kullananların vitesli kullananlar aptal rahatı bilmiyor demeleri filan
lütfen dikkat edelim sayımız artsın azalmasın zaten azınlığız
saygılarımla fikirler şahsi görüşümdür kimseye yönelik değildir yanlış anlaşılmasın