Kimse Birbirini yemesın şu şöyle yaptı bu böyle senın motor şu kadar ediyor benım motor bu kadar ediyorum havasına kımse girmesın. Yenı model motor sahibi olan arkadaslara söylüyorum düşük modelli motorların fiatlarını eziyosunuz söyleyeyım. Lafı atiyorum ortaya almak ısteyen alsın. Bende bu foroumdan cok sey öğrendım cok cümle sarf ettım cok kişinin başını ağrıttım. ama herkesın motosıkleti kendıne. Sunuda söyleyım herkes birşeyler öğrendı buradan birşeyler öğretti buradakılere. ama kımse kımsenın motosikletine özellikle kasa farkı olan motosikletlere şu kadar eder gibi yorumlar hoş olmuyor. Herkesın motosikleti kendıne. Sunu belirtmekte fayda var. Milletin motosikleti Para ediyor. Söz konusu bızım motosiklet olunca 5 para etmıyor. 2008 model kendı motorumundan pahabiçyorum. sahibindende bakıyorum motor bombol adam 4200 istiyor. motorun haşatı cıkmıs adam 4000 istiyor 2008e. e ben bunu qörünce aksesuarlı 4/4lük bakımını yaptığım 2008 model cbr me 4500 isteyince çok istiyosun 2010 model 4000 ediyoe gibi cümlelerle burada yorumlar yapılırsa kavgada cıkar tartısmada cıkar. o yuzden bu topicte motosikelt fiatlanması yapılmaması görüşündeyim. saygılar.