Daelim Daelim Roadwin 250R

tam rakam vermek gerekirse su an ortalama 130km/h ile 5.1lt/100km yakiyor.
cok mu yakiyor sizce?

son hız nedir hocam?

son hiz 168 km/h gordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Normal (100 karakter)

sana ozel mesaj attim geldi mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------

Allah mesut etsin :) Güya bizim önder de seni alıp gelecekti yanımıza. Yada ben teknokente gelince size uğrayacaktım... :) Hala gezeceğin zaman olursa haber ver tabiki, gelmeye çalışırım (makseli'yi çağırmayalım ama :p). Senin motor uzun yolda çok da rahat olur benimkine göre...:cat:

Onder Bursada kac aydir, orda bi projede calisiyor bakalim ne zaman gelecek :)

Benim markadan ve taşıttan yana kuşkum yokta servis agı nasıl arkadaşlar memnunmusunuz ? fiyat,parça ve ilgi gibi durumlar ?

sana ozel mesaj attim geldi mi?

Ben de cevap attım, o gelmedi mi ? :)

---------- Post added at 01:15 ---------- Previous post was at 01:12 ----------

Tek silindir enjeksiyonlu değil mi bu alet ? Cbr 250 sürekli bu seyirlerde bile en fazla 4.5 yakıyo

Enjeksiyonlu ama 130-130 kaptırınca CBR 4.5 yakıyorsa gayet iyi bence. Emin misin o kadar yaktığına? Bu ölçümü tirbison arkadaşımız çevre yoluna çıkmadan benzin alıp kesintisiz olarak 130 civarı çevre yolunda dolanıp sonra tekrar benzin alarak yaptı diye biliyorum ben. O yüzden sordum....

Benim markadan ve taşıttan yana kuşkum yokta servis agı nasıl arkadaşlar memnunmusunuz ? fiyat,parça ve ilgi gibi durumlar ?

Bence de güzel bir konuya parmak bastın, silindir piston segman seti nekadar? ön far,komple grenaj,beyin kaç para? fiyatları bilen var mı?

https://www.asyamotorbayi.com/yedekparca/index.php[/url] Buradan ulaşabilirsin yedek parça liste ve filatlarına daelim i seç :)

Ortalama 130 km/s hız ile 5.1 litre yakması gayet normal. Önemli olan standart kullanım tüketimi ki o da 3.5 - 4 litre ise çok iyi demektir.

Enjeksiyonlu ama 130-130 kaptırınca CBR 4.5 yakıyorsa gayet iyi bence. Emin misin o kadar yaktığına? Bu ölçümü tirbison arkadaşımız çevre yoluna çıkmadan benzin alıp kesintisiz olarak 130 civarı çevre yolunda dolanıp sonra tekrar benzin alarak yaptı diye biliyorum ben. O yüzden sordum....

Hey-Hat!!
Hayret!
Sen kendinden başka kimsenin deposunu aynı oranda doldurabileceğine inanmazdın ama??
Ne oldu da bu kararın değişti senin böyle garip...:sunny:

Fabrika verisi ile 120 km/h sabit hızda yakıt tüketimi 4,5-5 litre arası olan çok çok az motosiklet var piyasada. Hacim ve güç ayırtmaksızın konuşuyorum. Çünkü hangi motor için olursa olsun 130 km/h sürat pek ekonomik bir sürat değildir. Nitekim ben de 5 in altında olsa sevinirdim ama 130 la giderken 5.1 yakması çok da anormal bişey değil bana göre.

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

Hey-Hat!!
Hayret!
Sen kendinden başka kimsenin deposunu aynı oranda doldurabileceğine inanmazdın ama??
Ne oldu da bu kararın değişti senin böyle garip...:sunny:

Burada fazla tüketimden bahsediyoruz. Yani saldıray abimiz 130 la 3.7 yaktım deseydi "depoyu aynı seviyede dolduramamış, dolasıyla yanlış hesap yapmış" derdim yine :) Ama burada durum tam tersi. En kötü ihtimalle 5.1 yakıyor gibi duruyor, yanlış hesaplamışsa eğer, büyük ihtimalle fazla hesaplamıştır sayın ustam...:king:

Fabrika verisi ile 120 km/h sabit hızda yakıt tüketimi 4,5-5 litre arası olan çok çok az motosiklet var piyasada. Hacim ve güç ayırtmaksızın konuşuyorum. Çünkü hangi motor için olursa olsun 130 km/h sürat pek ekonomik bir sürat değildir. Nitekim ben de 5 in altında olsa sevinirdim ama 130 la giderken 5.1 yakması çok da anormal bişey değil bana göre.

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

Burada fazla tüketimden bahsediyoruz. Yani saldıray abimiz 130 la 3.7 yaktım deseydi "depoyu aynı seviyede dolduramamış, dolasıyla yanlış hesap yapmış" derdim yine :) Ama burada durum tam tersi. En kötü ihtimalle 5.1 yakıyor gibi duruyor, yanlış hesaplamışsa eğer, büyük ihtimalle fazla hesaplamıştır sayın ustam...:king:

Peki sana şöyle bir teklifte bulunsam?
130km/h süratte 100km de benim litrelik 5ltnin altına iner desem ne dersin??

Peki sana şöyle bir teklifte bulunsam?
130km/h süratte 100km de benim litrelik 5ltnin altına iner desem ne dersin??

Ciddi konuşalım ozaman, senin F650 benim ortalama ~120 km/h lik gezimde neredeyse 6 litre yaktı. Senin şimdiki damacana 130 la giderken 5in altına iner mi sen söyle...:wiinkk: Overdrive muhabbeti var, belki o şekilde elektronik olarak bişeyler ayarlıyor olabilir beyin ama 5 i görürsün en düşük diye tahmin ediyorum. (sizde anlık veya genel yakıt tüketimini gösteren bişey yok dimi ?)

Ciddi konuşalım ozaman, senin F650 benim ortalama ~120 km/h lik gezimde neredeyse 6 litre yaktı. Senin şimdiki damacana 130 la giderken 5in altına iner mi sen söyle...:wiinkk: Overdrive muhabbeti var, belki o şekilde elektronik olarak bişeyler ayarlıyor olabilir beyin ama 5 i görürsün en düşük diye tahmin ediyorum. (sizde anlık veya genel yakıt tüketimini gösteren bişey yok dimi ?)

yok çocuk bizde öle bir gösterge.
yalnız sen yanlış bir kıyaslama yapıyorsun f650 ile,
ikiside farklı tip motor bloğuna sahip,
DL650 rahatlıkla 4 litrelere inebiliyorsa,
Benim motorda normal bir seyirde 130 civarı O/D ye girmekte
ben ümitliyim o konuda..
lakin sürtünme ihmal edilecek :queen:

yok çocuk bizde öle bir gösterge.
yalnız sen yanlış bir kıyaslama yapıyorsun f650 ile,
ikiside farklı tip motor bloğuna sahip,
DL650 rahatlıkla 4 litrelere inebiliyorsa,
Benim motorda normal bir seyirde 130 civarı O/D ye girmekte
ben ümitliyim o konuda..
lakin sürtünme ihmal edilecek :queen:

734604_478902838822315_4009847_n.jpg

(10.000 baloncuk:rendeer:)

https://www.asyamotorbayi.com/yedekparca/index.php[/url] Buradan ulaşabilirsin yedek parça liste ve filatlarına daelim i seç :)

Arkadaşlar arkadamısınız paylaştıgı listeden parça fiyatlarına bakabilirmisiniz fiyatlar ne durumda ben anlamadıgım için servis işinede bi nokta koysak alıcıları aydınlatsak ?

Bende bi slogan atayim. Bu motor bu-moto' yu hic sevmeyecek. Bkz. Bumoto calibre 250rr daelim e 5 basar her acidan. Ve daha ucuz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar