Köpeksavar bu durumda etkili olur muydu?

Allah göstermesin bu şerefsizler birbirinin gazına geliyo çok fena :)

Yalnız oradaki iki adamın yaptığı resmen şerefsizlik adam yardım istiyor onlar öylece bekliyolar.

Yalnız oradaki iki adamın yaptığı resmen şerefsizlik adam yardım istiyor onlar öylece bekliyolar.

İhtimal Onlar köpeklerin sahibi, onlar gelince köpekler susuyor, bisikletli de çemkiriyor köpeklerinize sahip çıkın, tamam burası dağ başı olabilir ama bu kadar da olmaz ki diye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle bağırıp çağıracağına pedala basıp geçse hiçbir şey olmayacak. Köpekleri daha çok heyecanlandırıyor. Motosiklette bu tür köpek saldırıları hiç sorun olmuyor, korkutma amaçlı çıktığında aç gazı geç. Hızlanamıyorsan da köpeğe doğru eğilip sen deliysen ben daha deliyim lan şeklinde bir bakış at, anında pusuyorlar :). Ama motorun önüne çıkıp kazaya sebep olabilir, o ayrı fena bir durum.

"Esika esika esika heeeeey hey ! " derim ben de bundan sonra :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben dağda yürüyüşe çıktığımda başıma geldi bu kadar kalabalık değillerdi ama 7-8 köpek vardı ilk defa köpekten korktum üstüne yürüyorum yok bağırıyorum yok dal fırlattım yok taş fırlattım yok kaçmıyor namussuzlar :D bir çifliğin falanda değillerki dağda başıboş gezenler :D kaçsam aman aman daha fena :D sonra bırakmışlardı

Bana Uludağ'dan inerken koyun sürüsünün çoban köpeği saldırdı. Zirve serin olur diye harley botları giymiştim tam bacağımı ısıracakken soktum tekmeyi. Küt etti valla benim de içim yandı hayvan severim ama bi düşsem şarampolden aşağıya gümm :D Bana geleceğine ite gelsin :sunny:

Böyle bağırıp çağıracağına pedala basıp geçse hiçbir şey olmayacak. Köpekleri daha çok heyecanlandırıyor. Motosiklette bu tür köpek saldırıları hiç sorun olmuyor, korkutma amaçlı çıktığında aç gazı geç. Hızlanamıyorsan da köpeğe doğru eğilip sen deliysen ben daha deliyim lan şeklinde bir bakış at, anında pusuyorlar :). Ama motorun önüne çıkıp kazaya sebep olabilir, o ayrı fena bir durum.

burdaki köpekler onu yemiyor hacım
bak o köpeklere dikkat et sahibi gelince hepsi sustu ve adama saldırmadılar
buradakiler sahibi gelince cesaretlenip o adamı parçalardılar

göz yaşartıcı sprey köpeklere de etki eder mi acaba :)
hidrolikçiler gelir şimdi hidrolik dökün kafalarına derler onlar da :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Özellikle motosikletle köy yollarında gezerken bu mevzu başıma çok geldi.
Hep gaz açıp panik halinde kaçtım.:mrgreen:
Hem bu hayvancağızlara hem de bize zarar gelmeden, en ideal şekilde nasıl bu tip saldırıları nasıl bertaraf etmek lazım?

Abi yok böyle bas gaza kaç ayağı Bisiklet bu Motor olsa hem ağır hemde hızlı Köpek vursa kaça bilin vede yakalayamaz ama bisklet 20,30 kg ne köpeği ezebilin nede kaçabilirsin vurusada hemen savrulur Yere düşüncede köpek saldırdı sanıp ısırır
Adam çok doğru bir uygulama yapmış bence ama Deynek türü bişey olsaydı Çok daha etkili olurdu diye düşünüyorum yada bisikleti kaldırrsaydı felan

Gardaş neyine güvendin de çıktın özgür kız hesabı yaylalara?:pl:
Köpek bu adı üstünde, o bölgeyi korumayı kendine görev bilmiş. Elbet bunu yapacak.
Sen de ya önlemini alacan ya bilmediğin yere gitmeyecen ya da böğürecen işte böyle.

Köpek kovucu bu durumda etkili olurdu. Sabah 6 sularında yürürken bir köpek üzerime atılınca sıktım. Kaçtı kısa süre içinde peşimden gelen köpek sayısı 8-9 tane oldu. Devamlı sıkarak ilerledim. Topluca peşimdeydiler. Bana doğru atılmaya kalkana sıkıp geri püskürttüm. Takip etmelerini engellemese de bana yaklaşmalarını engelledi.

göz yaşartıcı sprey köpeklere de etki eder mi acaba :)
hidrolikçiler gelir şimdi hidrolik dökün kafalarına derler onlar da :)

Ömrüne bereket kardeşim,akşam akşam çok güldürdün beni,Allah da seni güldürsün inş.Bu konu benim de dikkatimi çekmişti.Sana yamuk yapan arabaya hidrolik,saldıran
herife hidrolik,hidrolikle toplum düzenini sağlayıp milleti hizaya sokuyorsun.Sanki hidrolik firmalarının promosyonu gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar