Arkadaşlar şehiriçi kullanım için motor alıcam cb125 mi yoksa cripton mu kararsız kaldım hangisini önerirsiniz.
Şehir içi için her ikiside uygun aslında. Benim tecrubesiz bir kullanıcı olarak az da olsa scooter deneyimim olmuştu. Dizlerimle kavrayamadığım için olsa gerek çok dengesiz gelmişti ve her virajda düşmeye yakındım :farao:
Kaykay gibi bi his, yani scooter sanki benden ayrı hareket ediyor gibiydi :/ He dengesiz biride değilimdir kaykay, paten... çok rahat kullanan biriyim
Hiç cub kullanmadım, eğer ki bu konuda tecrubeniz yoksa çok farklı olacağını düşünmüyorum, alışmak kolaymı onuda bilmiyorum. Ayrıca cub a karşı tuhaf bi antipatim var nedense şekil itibarıyla itici geliyor.
Eğer vitesi çözemeseydim, düşme pahasına da olsa scooter düşünürdüm fakat cup asla. Gel gelelim vites işlemi bikaç saatte çözüldü ve Istanbul trafiğine çıkıldı :cherry:
Bence herikiside aynı amaç için üretilmiş hemen hemen. Crypton kullanıcılarından kronik sorun varmı, 2. el satışları, artçılı kullanımı, servis ücretleri... nedir ne değildir bi bilgi alın. Sorun yoksa hangisi içinize siniyorsa artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
merhaba arkadaşlar bizim cb125e için H7 ampul varmı arkadaşlar varsa hangi markayı önerirsiniz varmı H7 kullanan
Bence nilüfer küçük sanayiye git abi. Orda electronica (elektronica-electronika... da olabilir

) diye bi dükkan vardı.
Osram Bursa toptancısıydı.
Neresi için kullanacaksın, değerleri, boyutları tutuyormu onlara dikkat et bence. Diğer başlıklarda daha iyi aydınlatma için yöntemler deneyen arkadaşlar far tasını erittiğinden falan bahsetmiş, bu H7 dediğin daha çok ısı yayıyorsa o iş tehlikeli bence :/
Olmadı orda birsürü oto elekrtikçi bulabilirsin daha net bilgi almak için :cat: